ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

януари 19, 2021, 06:49:36 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Обратна връзка към ясновидец

Започната от Activis, февруари 17, 2019, 03:57:18 pm

« назад - напред »

mirela

Благодаря за отговора, правси  наистина желанието ми не е точно това, дали може да ми кажеш ще намеря ли за напред работа.

Activis

Че ще намериш работа ще намериш, въпроса ще е там дали ще е това, което искаш да работиш. Понякога се случва да се работи, работа, която не ни се харесва. Но ти продължавай да търсиш.

mirela

Цитат на: Activis в март 05, 2019, 02:42:48 pm
Че ще намериш работа ще намериш, въпроса ще е там дали ще е това, което искаш да работиш. Понякога се случва да се работи, работа, която не ни се харесва. Но ти продължавай да търсиш.
. Благодаря ти много за гледането.

Hope6

@Activis, не ми се получиха нещата след телефонното интервю.

Activis

Съжалявам, незнам защо имах положително чувство. Но тази работа може би нямаше да ти носи чак такова удволетворение.
Успех занапред.

Hope6

Честно казано и аз не я чувствах като моята работа. Офертата беше много добра обаче. Всяко зло за добро.

Activis


Nom

@@Phoenix@ @Activis и двамата Ви благодаря, към момента нещата със С.И от Стара Загора не са добре, помолих я само да ми изпрати парите, който си заработих преди онова скарване, не ме търси, и не ми изпраща нищо за работа, нито пък ми говори. Поздравия я за празвика, но не искам само приятелство с нея, много разчитах на нея и сега изведнъж я срива абсолютно всичко, за над 2 години, как да я накарам отново да ми повярва, поне с нея си работех стабилно по хобито си. Дано да има шанс да се променят нещата.

Activis

@Nom не усещам никакво развитие по въпроса поне за сега.

Nom

А какво да правяв случая, когато имам огромно желание, сила, мотивация, амбиция за работа , преводи и цза съжаление нямам нищо, което да мога да използвам енергията си. Блокорана съм в единствената груа, където намирах клиенти.

Activis


Nom

Не съм склонна на такива  неща, ак ще разберат че съм аз, освен това ако си направя нов акаунт няма как отново да вляза  в същата груа и да работя, с  блокирайн ай-пи адрес.

Activis

Ако групата е във ФБ ип- адреса не играе роля. Но има разни тънкости и за ип адресите.. Има инфо в нета и може да прочетеш. Има начини за всичко..Не търси оправдания ми действай

Nom

Жалко наистина,че така се получи, искаше ми се тихо и споконо всичко да се случи, благодаря ти мило ммоче все пак!

Nom

Изтрих номера на тази жена, не обичам да ме псуват с извинение че го пиша  във форума, срещу това че превеждам до 2 часа през нощта. А след това да търпя обиди и арогантно поведение, от човек на когото имах толкова много доверие.

TinyPortal 2.0.0 © 2005-2020