Обратна връзка към ясновидец - page 4 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 4
 
Август 14, 2020, 07:24:12 am

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Август 14, 2020, 07:24:12 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Обратна връзка към ясновидец

Започната от Activis, Февруари 17, 2019, 03:57:18 pm

« назад - напред »

Eva1

Здравейте, загубих кученцето си - бяло дългокосместо чихуахуа. Търсихме го в района, не видяхме никъде убито животно или следи от кръв, обаче го няма вече месец. То е на 6 г. и ако го изпуснат ще избяга и ще се прибере - знае пътя към дома. Но дали ще успее? Ще се върне ли?

[email protected]

Благодаря @Nom ! А аз познавам ли го? Или е някой, който ме познава мен или някого когото трябва да потърся или с когото да се свържа?

Nom

Струва ми се,че този човек просто ще ти помогне без да те познава лично.


[email protected]

@Nom, извинявай, че притеснявам отново, но понеже разбрах някои нови неща относно процеса на оценяване на кандидатите за докторантура в моя университет, исках да ти разкажа. Днес разбрах, че самия процес ще се състои от класиране в три кръга. До една седмица ще изберат кандидати, които да преминат във втория кръг, а след това от тези кандидати ще изберат кои да бъдат повикани за интерю, а след това в третия кръг от тези които са избрани за интервю ще изберат финалните кандидати. Аз дали ще успея да стигна по напред в класирането и дали ще отнеме наистина само една седмица за първия кръг?

Nom

Много зависи от броят кандидати, който е искат да учат докторантура. Видях някъде 10 човека, но не съм сигурна за кой етап са, ако хората са малко то една седмица ще е напълно достатъчна, ако не и 4-5 дена.
Според ен ти имаш шанс и  ти стискам паци, мисля че ще успееш да стигнеш до финалния етап. Много зависят нещата от интервюто, и виждам такива, който изобщо не са сигурни,че искат точно тази степен на обучение, и лошо представяне съответно. @[email protected]

[email protected]


[email protected]

@Nom, преди няколко дни получих отговор от моя университет, че за момента са избрали кандидатите, които да продължат към следващия кръг, но не съм сред тях. Писаха ми също, че това не е официален отказ и, че има възможност за преразглеждане на кандидатите, но аз вече си мисля, че няма как да се получат нещата. Права ли съм? Има ли някакъв шанс все още?

Nom

Ще  бъдат преразгледани и останалите кандидатури, според мен пак имаш шанс дори минимален. Има шанс още, и незнам защо ми се сттрува че този избраният е вероятно да отпадне. Но нищо не е свършило и тук.

[email protected]

Благодаря @Nom! А вижда ли се горе долу до какъв период ще стане това?

Nom

[email protected] все още си мисля, че имаш шанс, надявам се в следващите 2  седмици или 10 дена на положителен развой  на нещата. Струва ми се че ще изберат нов кандидат. Имаш шанс защото предстои преразглеждане на другите кандидатури, но има вероятност и избраният да се откаже.

[email protected]

Благодаря отново @Nom, дано да стане така. По принцип мястото не е за 1 човек, а за от 3 до 5 кандидати, така че се надявам да има шанс.

[email protected]

@Nom, днес получих email, че позицията е запълнена и не съм избрана.Малко се разочаровах, понеже имах надежда.

Sun

Здравейте,Синева ако е удобно може ли да ми кажете дали ще си намеря нова работа,защото на сегашната се чувствам подтисната и без стимул?Аз съм с буква А родена на 15.04.

Изглежда, че на първо място заплатата не ви удовлетворява. После самата работна атмосфера не е много приятна въпреки, че няма точно казано конфликти. Вие сте назначена на позиция свързана малко или много с административна дейност. По характер сте работлива, но понастоящем не търсите повишение, но по-скоро по-добра заплата. Някъде около май месец ще напуснете сегашната работа и този период съвпада с новата дейност. Засега търсите нова работа малко неориентирано и неактивно.

Здравейте,Искам да благодаря на Синева за предсказанието,защото аз вече съм на нова работа както тя ми предсказа преди шест месеца.

Intu

Да не правя нова тема. Може ли да попитам, къде избягаха старите гадатели от форума. Активис, Ном, Феникс, Мистик,  ...... Блокирани ли са?

Модератор

Повечето от изброените не са блокиранк, и могат да влязат когато пожелаят.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019