ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

януари 27, 2021, 02:23:08 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Обратна връзка към ясновидец

Започната от Activis, февруари 17, 2019, 03:57:18 pm

« назад - напред »

Enona

Да взема да напиша нещо като обратна връзка към @Elle... По въпроса ми за съседа тя отговори, че мислите ми по него ще спрат от раз. 4 месеца вече този раз момент не идва. Тя каза, че нещо съм направила и вътрешно се самонаказвам един вид с мисли по съседа. Тъй като не знам такъв момент, през тези 4 месеца се отдадох на пост и молитви. Е нищо не се промени. Все така натрапчив е образа в главата ми. Пак казвам не са любовни мечти по него, а все едно той живее в главата ми, образа му е там. Спокойно не ми говори ;)

Еlle

Цитат на: Enona в януари 24, 2020, 12:36:18 pmДа взема да напиша нещо като обратна връзка към @Elle... По въпроса ми за съседа тя отговори, че мислите ми по него ще спрат от раз. 4 месеца вече този раз момент не идва. Тя каза, че нещо съм направила и вътрешно се самонаказвам един вид с мисли по съседа. Тъй като не знам такъв момент, през тези 4 месеца се отдадох на пост и молитви. Е нищо не се промени. Все така натрапчив е образа в главата ми. Пак казвам не са любовни мечти по него, а все едно той живее в главата ми, образа му е там. Спокойно не ми говори ;)
Съжалявам,че не си успяла,падна ти се тогава големия аркан-Кулата.Не съм гадателка,нареждам Таро и търся отговори.Хмм,не знам,но за човек,който пита мъжа ми обича ли ме изобщо,нямаме контакт от.. и т.н да не цитирам,сама си писала,че чувстваш пренебрежение,не ми трябват карти,всеки с елементарни познания по психология,знае как мозъка се "хваща" и за нещо,за да не мисли за основния проблем,който не може да разреши и бяга в илюзии,фантазии,мисли и т.н.А децата като пораснат и останете само двамата?Учи,развивай се,насочи си мислите към нещо градивно,за да си свободна😉
Благодаря за обратната връзка!
От тук нататък ще публикувам и картите,които съм изтеглила,за да си потърсите и вие отговорите от които имате нужда.😊

Enona

@Elle Не мисля, че мозъкът ми се захваща за съседа за да избягам от реалността с мъжа ми и т.н.Ако беше вид бягство щях да си мечтая за някаква любов с него, щях да въздишам като ученичка по него... От обща култура няма как човек да знае за нещото, което питам. За това прибягвам до окултното, но тук повечето все още се учат. Имаше 2-3, които знаеха за какво става дума, но вече не влизат.

Еlle

"Който гледа навън, сънува. Който гледа навътре, се пробужда." Карл Юнг

KIARA

@Elle , би ли теглила и на мен карта какво ми предстои в личен план? Благодаря!

Nom

Благодаря на @Morena, @Wood Nymph, срещата мина, не говорихме за това което правя в момента. Беше има няма 10 минути, водеше я жена. Ще видим ако стигна до 2 среща пак ще пиша!

Enona

Давам обратна връзка за предсказанията на @mirela. Септември 2019 бях питала дали ще започна работа до 2-3месеца. Тя отговори че има шанс да стане чрез познати. Работа започнах сега, близо година от въпроса ми. На място, на което случайно попаднах, без помощта на познати.

mirela

Цитат на: Enona в август 25, 2020, 12:09:58 pmДавам обратна връзка за предсказанията на @mirela. Септември 2019 бях питала дали ще започна работа до 2-3месеца. Тя отговори че има шанс да стане чрез познати. Работа започнах сега, близо година от въпроса ми. На място, на което случайно попаднах, без помощта на познати.
Благодаря енона за обратната връзка явно съм разгадала грешно, или може в работата някой да ти помогне, но се радвам че пак си намерила работа, успех занапред.

Еlle

ОВ към @mirela и от мен.По-долу е отг. от окт.2019г., така е мина му, на мен също, потърси ме в нач. на юни 2020г.,каза че мн пъти е държал телефона с името и е бил на косъм да натисне копчето, всичко си изяснихме...Благодаря ти!Пак ще се допитам в твоята тема.Наясно съм ,че при картите сроковете се менят, все пак има и други странични фактори.

..излиза че ви обиден, ядосан за нещо, като му мине ще ви потърсе  ще се срещнете и ще по говорите, вярвам че скоро ще ви потърси, ето и карта съвет, Трябва незабавно да промените отношението си. За да постигнете целта си, трябва .....
@mirela,благодаря за отговора!Взаимно се обидихме и наранихме.Ше дам обратна връзка, макар,че се съмнявам да преглътне и ината си и да ме потърси.Хубав октомври от мен!

mirela

Цитат на: Еlle в август 26, 2020, 02:22:17 pmОВ към @mirela и от мен.По-долу е отг. от окт.2019г., така е мина му, на мен също, потърси ме в нач. на юни 2020г.,каза че мн пъти е държал телефона с името и е бил на косъм да натисне копчето, всичко си изяснихме...Благодаря ти!Пак ще се допитам в твоята тема.Наясно съм ,че при картите сроковете се менят, все пак има и други странични фактори.

..излиза че ви обиден, ядосан за нещо, като му мине ще ви потърсе  ще се срещнете и ще по говорите, вярвам че скоро ще ви потърси, ето и карта съвет, Трябва незабавно да промените отношението си. За да постигнете целта си, трябва .....
@mirela,благодаря за отговора!Взаимно се обидихме и наранихме.Ше дам обратна връзка, макар,че се съмнявам да преглътне и ината си и да ме потърси.Хубав октомври от мен!
да така със сроковете, а и аз като съм начинаеща ми е малко трудно иначе забелязвам че излизат работите които казвам, и сега да ти кажа от давна спрях да гледам ще ми е пак трудно, но се радвам за теб. Благодаря за обратната връзка.❤️

Nom

Обратна връзка към @Wood nymph- не пътувах в чужбина тази година, не започнх и намерих работа на договор дори  и в онази агенция от март месец. Благодаря за прогнозите,. целувки!

TinyPortal 2.0.0 © 2005-2020