Гълъби на перваза - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport
 
Август 14, 2020, 07:21:27 am

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Август 14, 2020, 07:21:27 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Гълъби на перваза

Започната от Wood Nymph, Август 02, 2019, 01:16:07 pm

« назад - напред »

Wood Nymph

Здравейте. Наблюдавам много интересно явление от няколко дни. Всеки ден когато започна да чета любовни цитати, да гледам на карти за човекът който ме вълнува, на прозореца ми кацат 2 гълъба, тропат по прозореца. Преди 2 минути, в 11:11ч. започнаха да тропат много силно с клюнчетата по прозореца и се целунаха. Какво според вас значи това?

Enona

Хм.. По принцип това са знаци за любов. Но Вселената обича да обърква хората. Не си ли попадала на статуси снимки, че питаш Вселената за знак какво да правиш, тя ти казва да завиеш на ляво, а се вижда, че има път единствено на дясно. Този човек много те измъчва, защо не го потърсиш ти? Направи нещо, стига страдай

Wood Nymph

Аз го потърсих още тогава, но той беше груб и ме отряза. След това майка ми говори с него, той и споделил че много съжалява и че му е гадно, но не предприе нищо. Мисля че е негов ред, затова не го търся. Не искам да погубвам достойнството си, не е ли негов ред да го направи?
Относно статусите, да, показват завръщане на хора от миналото. Точно когато гълъбите започнат да тропат попадам на такава фраза. На моите карти също това излиза. Много ми се иска наистина да стане така, но единственото което правя е да чакам той да предприеме нещо. Срам ме е да действам аз, ами ако и този път ме отреже?

Wood Nymph

Интересното е, че при двойката гълъби дойде и друг, който те изгониха. Тичаха по него, кълвяха го и той отлетя. Моята ситуация е горе долу такава. След като той ме отряза, след месец аз започнах връзка с негов приятел, с който в последствие се разделих ( преди 1 месец). В момента гледам, че те двамата отново са станали приятели, но не знам защо чувствам че това е лицемерно приятелство. Дали пък той не се е сближил с него за да се увери че сме се разделили?

Wood Nymph

След 1 година без никакъв контакт с него ми е неудобно да го потърся. А и се опасявам да не би бившият ми да му говори нещо срещу мен. Enona, моля те, когато имаш време, моля те, надникни да видиш какво ще се случи, ще ме потърси ли? Мислех си да опитам чрез брат му като му изпратя покана във фейсбук, но FairyTale ме посъветва да не го правя. Мислих над думите и и сметнах че е права. Но пък брат му е искал приятелство преди няколко дни на майка ми и това ме навежда на мисълта че търси близост. Разбира се, възможно е да я харесва или да и е поискал покана просто защото се познават от много години, допускам и това като вариант. Но много често започнах да сънувам и брат му, това също ми е странно, усещам просто някаква връзка между семействата ни, не мога да го опиша и затова толкова често се допитвам до вас.

Enona

Аз ако бях на твое място, нямаше да издържа и щях да го потърся. Едно здравей по някакъв начин, колкото да види че не се сърдя за грубото му отношение. Не се обясняваш в любов, а контакт просто след който ще чакаш реакцията му, но ще знаеш окончателно поне има ли шанс или няма. Докато те яде надеждата, не можеш да си подредиш живота.
А за гадание, не съм гадател. Така че недей се влияй от предсказанията ми.

Wood Nymph

Аз пък си мислех, вместо да го търся, неудобно ми е, чувствам се зле, да се опитам по някакъв начин да му напомня за мен и да види че съм добре настроена.

Wood Nymph

Здравейте! Гълъбите отново кацнаха, същите са. Аз ги бях снимала лятото. Отново се целуваха. Често ме навестяват, онзи ден отново бяха тук, но само ме гледаха през прозореца. Какво ли искат да ми кажат?

Morena

Цитат на: Wood Nymph в Февруари 03, 2020, 04:58:25 pmЗдравейте! Гълъбите отново кацнаха, същите са. Аз ги бях снимала лятото. Отново се целуваха. Често ме навестяват, онзи ден отново бяха тук, но само ме гледаха през прозореца. Какво ли искат да ми кажат?
Нахрани ги. Остави им нещо на перваза. 😊
Може би е знак, че скоро ще срещнеш любовта.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019