Обратна връзка към ясновидец - page 6 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 6
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Декември 11, 2019, 01:48:17 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Обратна връзка към ясновидец

Започната от Activis, Февруари 17, 2019, 01:57:18 pm

« назад - напред »

Activis

 @Nom  и това от кафето излезе, че приятел ще ми поиска помощ. Обаче този път нямаше как да му помагна, защото имах прекалено много разходи този месец, а имам още неща да покривам.  Предния път му помагнах, горе долу спази срока... Остава да излезе и любовта и всичко ще е наред вече.

Nom

@Activis благодаря ти, но не успях, върнаха ми отрицателен отговор за единствената среща, на която отидох, комуникативно, удобно място, харесваше ми много, но отказите станаха повече от одобренията. Такива няма.

Activis

Трябваше да пробваш и на другото място.

Nom

Мястото не ми допадаше. Пусто място,  зад жп гара почти, ,знам че трябваше да отида, но не ми хареса. Благодаря, но това не е утеха в случая.

Ralitsa

Здравейте!Искам да попитам ще бъда ли доволна от сумата,която ще получа от една още не осъществена продажба.Какво виждате при мен в близък план.Благодаря!

Morena

Цитат на: Nom в Ноември 18, 2019, 02:15:35 pmМястото не ми допадаше. Пусто място,  зад жп гара почти, ,знам че трябваше да отида, но не ми хареса. Благодаря, но това не е утеха в случая.

След нова година ще има раздвижване. Срещи ти предстоят. Спорвд мен ще започнеш работа в няква сграда свързана с обучение. Ще учиш ли нещо ,не знам. Лятото ти предстои пътуване и повод за празник. След нова година ще имаш благоприятен период. Тази година я отпиши. Почини си празниците и след нова година търси усилено.

Activis

Четете заглавието на темите!!! Тук се дава обратна връзка, а не се пита!

Nom

Прегръщам всички, но съм съсипана психически.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019