Обратна връзка към ясновидец - page 6 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 6
 
Юли 11, 2020, 07:52:47 pm

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Юли 11, 2020, 07:52:47 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Обратна връзка към ясновидец

Започната от Activis, Февруари 17, 2019, 01:57:18 pm

« назад - напред »

Activis

 @Nom  и това от кафето излезе, че приятел ще ми поиска помощ. Обаче този път нямаше как да му помагна, защото имах прекалено много разходи този месец, а имам още неща да покривам.  Предния път му помагнах, горе долу спази срока... Остава да излезе и любовта и всичко ще е наред вече.

Nom

@Activis благодаря ти, но не успях, върнаха ми отрицателен отговор за единствената среща, на която отидох, комуникативно, удобно място, харесваше ми много, но отказите станаха повече от одобренията. Такива няма.

Activis

Трябваше да пробваш и на другото място.

Nom

Мястото не ми допадаше. Пусто място,  зад жп гара почти, ,знам че трябваше да отида, но не ми хареса. Благодаря, но това не е утеха в случая.

Ralitsa

Здравейте!Искам да попитам ще бъда ли доволна от сумата,която ще получа от една още не осъществена продажба.Какво виждате при мен в близък план.Благодаря!

Morena

Цитат на: Nom в Ноември 18, 2019, 02:15:35 pmМястото не ми допадаше. Пусто място,  зад жп гара почти, ,знам че трябваше да отида, но не ми хареса. Благодаря, но това не е утеха в случая.

След нова година ще има раздвижване. Срещи ти предстоят. Спорвд мен ще започнеш работа в няква сграда свързана с обучение. Ще учиш ли нещо ,не знам. Лятото ти предстои пътуване и повод за празник. След нова година ще имаш благоприятен период. Тази година я отпиши. Почини си празниците и след нова година търси усилено.

Activis

Четете заглавието на темите!!! Тук се дава обратна връзка, а не се пита!

Nom

Прегръщам всички, но съм съсипана психически.

Nom

@Morena пиша в тази тема, за да ти благодаря. 
Неща, който ми каза свързани с хобито ми започнаха да се случват вече.

Activis


Nom

Не се хваля, най-обикновенна обратна връзка за случващото се с нечия прогноза.

Activis

Не ме разбра, но както и да е. Да бе номер едно сте.

Morena

Цитат на: Nom в Януари 01, 2020, 03:19:35 pmНе се хваля, най-обикновенна обратна връзка за случващото се с нечия прогноза.
Дано. Нали знаеш, че ти желая всичко най-хубаво и да се нареди както ти искаш. Продължавай в същия дух.

Enona

За много години на всички! Да дам набързо ОВ. Около 10.12 @Wood Nymph предрече новини, известия по празниците свързани със съседа. Не съм го виждала, не съм чувала нищо за него. Май се води, че не ми е познала.
Преди 2 седмици @Nom от чашата ми с кафе предрече приятно пътуване, с цел забавление. Не бях планувала такова, но се състоя. Тук позна. Но каза, че ще видя съседа и това няма да ми хареса. Че ще се влюбя. Тази част не позна.

Nom

@Enona радвам се,че не е бил съседа и че не сте се засичали.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019