ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
 

Последни мнения

Онлайн гадание

Започната от Звезда, март 04, 2021, 07:39:54 pm

« назад - напред »

Звезда

Здравейте,
Нова съм моля за извинение ако въпроса не е за тук.
Имах 10г.връзка на семейни начала,но се разделихме.Трудно ми е много.
Въпросът ми е:Да се надявам ли ,че отново ще сме заедно?
Незнам дати,години да кажа ли?
Моля Ви отг.ми

синева

Здравей Звезда

като че ли не са останали много чувства помежду ви. При бившият ти партньор нещата изглеждат по - категорични и е обърнал  страницата. Ти повече се колебаеш и искаш да се опиташ все пак да спасиш връзката ти. Като основна причина излиза несходство в характерите и охлаждане. Той смята че ти заслужаваш по - щастлива връзка. Като че ли нямате деца. На теб би ти се искало. В перспектива като че ли ще има нова любов това лято. Засега си тъжна, но като че ли ще превъзмогнеш ситуацията без проблем.

Звезда

Много благодаря за отг.Да тежко е много,но насила не става.Бъдете щастливи и успех

Morena

Не знам дали интриги на жена са причината за раздялата, има ли сте разногласия с него. Мъжът е поискал да се разделите. Тежко ти е. Тежкият ппериод излиза ти в бъдещето,за съжаление.

Звезда

Здравейте,не е замесена жена.Хванах го в лъжа,а той както винаги ме обвиняваше в измислици от мен.Исках да признае само и побесня.Изгони ме защото непонесе че го разкрих.А се кълнеше в невинни хора.Сега си мисля,Ами ако съм сгрешила?Бихте ли моля Ви ,да ми кажете дали съм била права че ме лъже?
Поне отг Ви ще ми помогне много.
Много Ви моля

синева

Здравей звезда

излиза че наистина те е лъгал, но като че ли не става въпрос за нещо много важно като ситуация. Но той много се е засегнал.
Сега като че ли имаш финансови проблеми покрай тази раздяла. Без упрек, но като че ли темата не била толкова важна че да отваряте разговор по нея. Можела си да премълчиш. Но пък на кой му е приятно да живее с човек който го лъжи и не го уважава по този начин. Реагирала си както си го чувствала че трябва да реагираш. Той също е можел да реагира по - адекватно и да си признае. 

Звезда

Благодаря за бързия отг.Да незначителна лъжа,но да се кълне в дете и майка и да лъже хмммм.Побеснях,доказах лъжата и пак непризна.Щом за незначително ме излъга и се закле,какво остава да мисля?Изгони ме,трудно ми е,нооо каквото покаже съдбата.Вече съм сигурна че ме е лъгал винаги.Благодаря много

Звезда

Гордостта му,егото ще нарани.Явно няма да си признае и да поиска прошка.Нищо не съм означавала за годините заедно.Извинете за разпокъсаното писане.
С една дума Дане се надявам