Отчаяна съм - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Февруари 18, 2020, 02:21:27 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Отчаяна съм

Започната от Радост, Август 23, 2019, 04:38:30 pm

« назад - напред »

Радост

Здравейте,аз съм жена на средна възраст със светла коса и пъстри очи.Живея с мъж на съпружески начала.Всичко привидно е наред,но с времето разбрах ,че давам много повече във нашата връзка.Работя на две места,и често изнемогвам от умора.Той не е лош,обича ме,но не ми помага.Чувствам се използвана.Имаме малък бизнес на село.Всичко вървеше добре,докато миналата година негови роднини ни станаха конкуренти и сега едвам кретаме.На много хора помагах,а сега ми обърнаха гръб.Не съм ходила на почивка от 20 години, защото нямам време и средства.Искам да знам какво ме очаква в бъдеще в личния живот и в бизнеса.Майка ми е инвалид и аз се грижа за нея.На моменти е много зле.Мога ли да направя още нещо за нея,да облекча състоянието и?Моля,дайте ми насока.

Странен

Бизнесе е добре да излезе от населеното място в което се намирате. Опитайте да се развивате измислете нещо ново. Това че хората са ви обърнали гръб е нормално защото всеки иска да получава повече и да дава по- малко. Всички хора са егоисти по природа. Усещането ми е, че вашия приятел не е много заинтересован бизнесът да върви. Ленив е и не поема инициатива да е в помощ. Ще ви е трудно, но когато осъзнаете ситуацията ще се справите.

Morena

За бизнеса. Бъдете смела. Работа ще има извън населеното място. С път може да е свързано.
За майка Ви. Престои й до месец промяна. Не знам дали свързано с посещение на болница или вие ще си намерите друга работа извън сегашното населено място. Около дома ще е свързана промяната.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019