Welcome to Форум UFOport . Please login or sign up.

Юни 19, 2019, 02:16:52 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Любовен калкулатор

Щастливи числа за ТОТО

Числа за тото

Предсказания от Wood Nymph

Започната от Wood Nymph, Ноември 24, 2018, 09:18:40 am

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Wood Nymph


Activis

Наблягай повече на четенето ;)

ALENA

Здравейте, и аз ще помоля да погледнете за мен.Аз съм кестенява, с кафяви очи, с бяла кожа, може ли да погледнете в любовен план какво ми предстои.Нямам връзка , но се надявам да срещна подходящ човек.Благодаря Ви,

Kalhari

Здравейте,и честита нова година.Искам да попитам 2 въпроса.Единия е ще срещна ли любовта тази година или ще имам ли връзка с мъж.А втория е ще си намеря ли друга работа до края на годината?Аз съм на 35г.със тъмна коса,светла кожа и пъстри очи!

Wisteria

@Wood Nymph , и аз се присъединявам към отбора на питащите. Жена на 42г. с тъмна коса и кафяви очи, светла кожа. Ще ми се да знам ще имам ли раздвижване в любовен план? Ще имам ли връзка през тази година? Благодаря предварително!

Kalhari

Wood Nymp,Здравейте бих искала да ми гледате когато можете ако все още се занимавате с това аз бях писала предния месец,но явно имате проблеми като всички нас и за това реших да питам дали се занимавате с гледане на карти?Поздрави и всичко хубаво.😊

teodorka

Здравейте. Може ли въпрос?

Margarita

Здравейте, @Wood Nymph
бих искала да Ви попитам, ще си намеря ли работа скоро? Много ще съм благодарна ако ми гледате на карти.

Lusinda

Здравейте,
Името ми започва с буквата Д , на 34 г. , с бяла кожа , тъмно кестенява коса и кафеви очи . Името на мъжа ми започва с буквата И , на 36 г. ,с леко мургава кожа , черна коса и сини очи . В момента сме разделени . Ще се съберем ли отново ?

Tanitka

Здравейте,бих искала да попитам ще си намеря ли скоро работа?Благодаря предварително

pevicata

Здравей. Аз съм Н. 38годишна. Искам да ми кажеш за И. 49 годишен. Ще се сдобрим ли? Ще имаме ли пак интимни отношения. Ще пожелае ли да ме потърси, да се видим? Благодаря ти предварително!

Маруся иванова

Здравей те ще се радвам ако ми отговорите моят въпрос е следният? С георги ще се оженим ли скоро и ще имаме ли възможноста за бебе. Той е роден на 1.03.76 а аз на 10.06.91. Благодаря ви от сърце и душа

Nom

@Маруся иванова  сватба с Георги виждам до есента на 2020 година, а бебе, вероятно може  би до 2 години след това. Бъдете вниматена защото по пътя ви към това щастие има много капани, и хора които са против него, не ротив Вас, има хора около вас кото  не желаят брака Ви с него.

Маруся иванова

Благодаря ви от сърце и душа

pevicata

На мен кога ще ми отговорите, писах ви!

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019