Прогнози за бъдещето ми - page 5 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 5
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Ноември 28, 2020, 03:07:12 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Прогнози за бъдещето ми

Започната от Enona, Декември 15, 2018, 04:55:04 pm

« назад - напред »

Nom

@ket надявам се да видиш къде ще ти отговоря, не скам да пиша в темата на Маргарита. С Т. общо взето в следващите месеци, ще имате срещи, ре юни ще се обади, но ми се струва че той като че ли прави нарочно и измисля накакви ангажименти все едно се опитва  да седи далече от теб, той ще ете потърси през юни, но след това  до есента като че ли ще е по трудно

ket

Привет 😊 видях отговора и благодаря. Да, то явно и за това ти толкова пъти спомена за "търпение" при кафето😊 Казваш, че до есента ще е трудно, а след това ще стане ли по-лесно... излиза ли нещо?

Nom

Замислих се дали да не попитам, който иска ако вижда нещо по повод темата за работа и любов при мен, като за начало проблемът с работата, а след това някога даи отново ще имам човек, кото ще ме подкрея и няма да иска само секс, а ще ми и помага, и  ще е готов за семейство.

ket

 @Nom, мн. съжалявам че в случая не мога да ти бъда полезна изобщо при все,че често задавам въпроси, а ти винаги намираш време да погледнеш и ме консултираш.Просто от мен гадател не става-аз си поръчах карти,  дойдоха заедно с едно книжле-като брошурка, пробвах се за себе си,но не усещам да съм развила нужната интуиция.И затова продължавам да питам тук.

Nom

Нещата до есента са не ясни с Т., приливи и отливи. 
Имам чувството,че нарочно измисля някакви ангажименти, от есента нататък картината е не ясна. 
Струва ми се,че накрая поради нарастналите му ангажименти Т. изобщо няма да има време, но не го мисли.

Nom

@Мон ще имаш успех с обучението в чужбина, много приятни моменти и хубави запознанства. Там ще има и мъж, черна коса, горе долу на твоята възраст, така че по мое мнение запознанство и нова връзка те очакват от есента. Но  ще си щастлива.

ket

Отново ти благодаря - говорим за неговите ангажименти, но истината е,че и при мен нещата са същите.  Ако и двамата не нарушим комфорта,за да сме заедно ... тази връзка няма шанс. За себе си знам,че заради кариера днес съм сама...Не е приятно... и ако видя и у него желание за връзка,съм си обещала да се постарая и аз ... Аз и затова съм така непремерена в приказките с него, свикнала съм да разчитам на себе си и несъзнателно го казвам и още по-лошо - го показвам.
Искрено се надявам скоро да се оправят нещата и при теб. Знаеш ли, чувала съм че когато човек е в безизходица, помага ако отиде на църква и помоли за помощ Божията майка. Мн. хора споделят,че са търсили и получили такава.

Мон


Теди

Здравейте отново от мен.Бих желала да попитам и аз за бъдещето ми.Ще работя ли професията,която работя в момента или ще се насоча другаде?Последния ми въпрос е-Бовшият ми съпруг изпитва ли нещо към мен,мисли ли за мен?Много благодаря за отделеното ми време.

Roza

Искам и аз да попитам за бъдеще какво да очаквам. Почнах работа от скоро всичко беше добре до момента в които започнах да не ми харесва . Може би тъй като парите които искам не ги получавам .Нова работа или нова длъжност очертава ли се. От една година съм сама имала съм флиртове но нищо повече. Кога ще срещна подходящ мъж с които да съм щастлива и влюбена. Аз съм с б.М на 35г.

Nom

@Roza не виждам проблем да не ти платят, от колко време си на това работно място. 
Говори с ръководството, това е омй съвет, не виждам никакъв проблем, ако  си от скоро и не е минало месец е нормално. Поговори с другите хора с който работиш, виж дали на тях им е платено нещо. За любовта, незам чак есента видях сериозно запознанство с мъж горе долу с две и половина години разлика.

Теди

Искам да попитам за моето бъдеще.За работата ми и за бившият ми мъж.Не спирам да мисля за него.На какво се дължи това?Дали ще бъдем заедно след много години?

[email protected]

Здравейте! @Nom, тази седмица в сряда имам изпит, който е защита на дипломната ми работа. Искам да попитам дали ще мине успешно и ще имам ли хубава оценка? Изпитът е устен и във вид на презентация и въпроси върху дипломната работа, която съм писала в продължение на последните 3 месеца. След минаването му би трябвало да завърша магистратура и се притеснявам как ще мине. Благодаря ти предварително!

Nom

Като човек защитил две дипломни работи, ще ти кажа -с тази ще завършиш успешно магистратурата си. Абсолютно заслужени положени усилия  оценка 5. Ще се справиш само спокойно, друго не ти трябва.

[email protected]

Благодаря ти @Nom!А понеже тук оценките не пасват с точност на тези в България и са 2, 4, 7, 10 и 12 (с които студентът преминава, като 12 е най-високата), аз по скоро 7 или 10 ще имам, за да отговаря на 5. Питам тъй като 7 по принцип не е много висока оценка тук при защита на дипломна работа, но като пресмятам и тя отговаря горе долу на 5.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019