ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

януари 25, 2021, 10:48:48 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Прогнози за бъдещето ми

Започната от Enona, декември 15, 2018, 04:55:04 pm

« назад - напред »

Nom

Ще се радвам ако всъщностнякой може да и каже, какво ме очаква?
Дали имам шанс скоро да започна работа, говоря до края на този месец, както и дали накрая ще открия сродна душа- човек който ще има желание да ми помага, и с когото да мислим в бъдеще за семейство?

Nom

@[email protected] оценка 10, положила си наистина много усилия, ще се справиш много добре. Стискам палци от сега.

Теди


Nom

@Теди всеки един е поел по свои път, този мъж е ангажиран с друга жена, и не се сеща за теб. След много години ти ще си много щастлива, може би  някой ден ще се засечете отново ,но е бива да се измъчваш, и двамата сте поели по различни пътища, в работата не виждам проблеми, а ако все още нямаш човек до себе си, до есента,   това трябва да се случи. Ще работиш това което е в момента, възможно е чак есента около ноември месец да има промяна.

[email protected]

Цитат на: Nom в май 20, 2019, 10:24:20 pm@[email protected] оценка 10, положила си наистина много усилия, ще се справиш много добре. Стискам палци от сега.

Благодаря, @Nom! Добре мина, получих 10.

Nom


mozila

Здравей @Nom !Имах човек до мен с когото се разделихме, така са се каже преди няколко месеца. Беше ми познала за него. Искам да те попитам дали ще ме потърси? Той е тъмноок и тъмнокос...

Nom

@mozila за да си щастлива не трябва да се доверяваш на миналото си. 
Мисля че те очаква коренна промяна отново с тъмноок мъж, и си мисля че те очаква нова любов и мисля че не бива да разчиташ на миналото си, незнам но е виждам с коренно различен човек до теб самата , той ще ет потърси, но  друг ще се влюби в теб.

Теди

Благодаря ти Nom :) Толкова добре се почувствах от думите ви.Все пак си мислех,че 17 години брак няма как да се забравят,но явно се бъркам.Да,той има жена до себе си....За работата която работя в момента я харесвам,но средата е малко оптегната в момента на работното място.Доста пътувам до работното място,но не съм от този тип жени които мрънкат и се оплакват.Отново съм много благодарна ,за отделеното време.

Lind

Може ли някой да погледне дали ще се съберем с мъжа ми отново?
 Развода е в процес, не живеем вече заедно. Имаме дете.

Nom

Най добре е да се прекрати процесът по развод. Детето ще бъде при Вас, той - мъжа Ви не иска да се събирате. Още го обичате усещам, но той е негативно настроен към Вас. Ако наистина искате да сте с него, спрете процесът по развод, сдобрете се.

Lind

Благодаря ти, Nom. Няма как да спра процеса; искам, не искам развода ще е факт много скоро.
В добри отношения сме,говорим си. Дори подписах,че не искам абсолютно нищо от него. Поне от това беше доволен. Но все се надявам някога в бъдещето, той да размисли и да се съберем пак заедно. Никаква вероятност ли няма това някога да се случи?

Darling85

 Здравейте, чувстам живота си в застой, за който може би аз съм отговорна, но искам да попитам дали скоро нещата покрай мен няма да се променят поне малко ? Ще съм благодарна ако ми кажете нещо по- конкретно за бъдещето...

Модератор

За да получите конкретен отговор, здайте конкретен въпрос. Иначе, ще излезвте от застоя. Трябва ви вдъхноввние.

Darling85

Ще срещна ли друг човек, ще създам ли истинско семейство за детето си?

TinyPortal 2.0.0 © 2005-2020