ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

януари 25, 2021, 11:02:34 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Въпрос за работа и любов

Започната от Margarita, април 22, 2019, 07:08:01 pm

« назад - напред »

Nom

Знам какво ти е, нещата няма как да се случат на секундата както ти се иска нито в любовта нито в работата, и на мен не  ми се обаждат и знам какво е, нетръплевиа си, но за съжаление, съдбата понякога ни готви изненади. Имай надежда, както аз и много други, не искай от съдбата да ти изпрати работа и любов на секундата. Ще  се случи, когато трябва. пак ти казвам, че врявам в теб, прегледай Св-то, оформи го добре итака,  помиси за грешките от предишни срещи и така.

ket

Привет на всички😊пиша тук,щото е първата в менюто тема, касае и любота 😊Та...видяхме се вчера с Т.-Той се зарадва да ме види и беше мн добре до степен, че хубавото чувство още ме държи😊, но ... @Nom беше абсолютно права,когато на кафето миналата седмица няколко пъти каза, че ще тр. да съм мн. мн. търпелива. Накратко Т. сподели,че в следващите 2-3 седмици няма да се видим щото има пътуване в чужбина, синът му завършва и т.н. Уговорихме се, ако му се отвори "прозорец" да се обади-според мен беше искрен. Въпросът ми е,ще ме изненада ли приятно като се обади преди м.юни?Ще съм мн. благодарна на отговор.

Nom

@ket виж в темата Прогнози за бъдещето.

ket


Margarita

Здравейте!
Бях на интервю за работа, но не ме одобриха. Все още търся. Не намирам. Трудно ми е. Виждате ли скоро да започна работа?

Margarita

Може ли да ми гледате на карти по въпроса ми за работа?

Betyy

@Margarita може ли да ми дадете мейла си? Искам да се допитам до Вас за нещо :)

Еlle

 @Margarita ,до три месеца-Падна ти се, че идва време в което ще проявиш творческите си инстинкти, които ще те подтикнат към решение да направиш нещо и то ще даде добър резултат- работа финансово удовлетворяваща те.Работа в екип, провеждане на обучение, презентация.Излезе ти картата на архитектите, проектантите, художници, творци.. от този тип. До края на годината -партньор в живота ти все още не,притеснения и съмнения за самота, драма в главата ти,но в последствие ти излезе удовлетворение и комфорт със себе си, ще се успокоиш,чака те стабилност...

Morena

Цитат на: Margarita в май 24, 2019, 09:08:07 pmЗдравейте!
Бях на интервю за работа, но не ме одобриха. Все още търся. Не намирам. Трудно ми е. Виждате ли скоро да започна работа?
Здравей. Ходила съм на много интервюта. И всеки път отговорът беше -не.
Дори се обадих на бившият ми шеф да ме върне , защото бях на ръба зимата с малко пари. Той не каза ,не, но обеща да звънне след три месеца. Не се обади и до сега. Звъннях на бивш клиент , същата история. Обещания за разговор и така и си остана. Аз изгубих желание да си продам труда на мъже, за който мъжката дума нищо не значи. Не след дълго чакане ми предложиха работа в банка с много по-високо възнаграждение.
Съветът ми е да не се отказваш. Ще получиш много пъти -не , но това трябва още повече да те амбицира да търсиш.
Не знам от кой град си , ако трябва смени града и рискувай. Успех.

Morena

Мъжът ще дойде ,когато ти си стъпиш сама на краката си.  Отчаяна и търсеща работа, потисната в момента няма как да привлечеш голямара любов.  Добий увереност, смени стил на обличане, прическа, гримове. Излез от зоната на комфорта и ще видиш как ще ти се случват чудеса.

Sun

Здравейте,на 07.06.2019г. ми предстои тест и интервю за работа.Аз работя но искам да си сменя работата.Виждате ли ме на новото работно място?

TinyPortal 2.0.0 © 2005-2020