Прости житейски въпроси - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Октомври 26, 2020, 01:47:37 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Прости житейски въпроси

Започната от Али, Септември 07, 2020, 12:33:24 am

« назад - напред »

Али

Искам да попитам дали ще си намеря работа в градско училище? Дали ще успея да оправя отношенията в семейството си? Дали ще получа новият живот който желая? В миналото допуснах доста грешки. Опитвам се да ги оправя, да мисля позитивно, да прощавам на хора, които са ме наранили, но колкото повече се опитвам да оправя нещата , толкова повече ме сполетяват лоши неща. Къде греша? На правилният път ли съм? Много искам да оправя отношенията си с бивш колега.  Затова и напуснах работа. Имам ли шанс?

Тара

Цитат на: Али в Септември 07, 2020, 12:33:24 amИскам да попитам дали ще си намеря работа в градско училище? Дали ще успея да оправя отношенията в семейството си? Дали ще получа новият живот който желая? В миналото допуснах доста грешки. Опитвам се да ги оправя, да мисля позитивно, да прощавам на хора, които са ме наранили, но колкото повече се опитвам да оправя нещата , толкова повече ме сполетяват лоши неща. Къде греша? На правилният път ли съм? Много искам да оправя отношенията си с бивш колега.  Затова и напуснах работа. Имам ли шанс?
Здравей, Али! Доста въпроси си задал наведнъж ..нищо не става с едно щракване на пръсти и за един ден - изисква се работа, вложени усилия от твоя страна, упоритост, последователност. Не ми харесва начина по който задаваш въпросите си - зададени са от позицията на човек, който като че ли е изчерпан, това се долавя. Знай, че преди да се оправят нещата, обикновено се объркват, а понякога и всичко се обърква, за да може да бъде изградено отново. Има и случаи, в които човек започва да гради много пъти от нулата, важно е да изградиш вътрешната си сила в такива моменти и да гледаш по възможност само напред.
Питаш дали ще получа новия живот, който желая. Не, няма как да го получиш, трябва да си го направиш, да си го вземеш, да го изградиш. Тук не са ми нужни карти Таро, за да ти дам този съвет. Нужни са ти действия в тази посока, успех!

Али


TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019