Силно привличане- дали може да се получи нещо? - page 2 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 2
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Януари 29, 2020, 09:17:26 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Силно привличане- дали може да се получи нещо?

Започната от [email protected], Април 10, 2019, 02:53:12 pm

« назад - напред »

Модератор

Не се вижда кой знае каква перспектива в тези отношения. Трябва ви нов подход. Много е трудно да се каже сега точно какво ще се случи.Според мен е започнал да исрива.

[email protected]

@Nom, искам да те попитам нещо за това същото момче отново- К на 25. След това което се случи между нас и ти ми каза че сме поставали ново начало, той не ме е търсил изобщо. Когато го бях попитала какви планове има за миналия уикенд ми каза че е зает. А снощи бях при моите приятели при които живее той, и той дори не ми каза здрасти. Обиден ли ми е за нещо? Не иска да има нищо повече с мен ли? Чувствам се объркана, след това което стана мислед че нещата ще тръгнат в по добра а посока а не в по лоша. Какво би ме посъветвала да направя?

Nom

Не е е обиден прави се на интересен и недостъпен, не виждам да е чак толкова  зает, лошото е че като че ли флиртува и с други,. Имам някакво усещане, че се е запознал на това което му казваш парти от университета, опитва ес ад не ти обръща внимание, а тях доста повече. За сега недей да  го търсиш, вие пак сте поставили ново начало  заедно, но лошото е че той е раздвоен ако не и разтроен, не може да обмисли добре с която да бъде, с теб ли с някоя друга ли. пак има шанс, наистина но сам трябва да реши, а той не е.

[email protected]

Благодаря ти @Nom, няма да го търся да. А виждаш ли дали все пак той ще ме потърси? Дали изобщо се сеща за мен? По-добре ли е да спра да ходя при моите приятели за известно време, за да не ме вижда и така може би да се сети за мен? Една моя друга приятелка, с която бяхме заедно в онази нощ, когато излизахме с него и стана нещо между нас реши да му пише пак, за да го пита дали иска да излезе с нас пак, защото аз не исках да му пиша пак и той сякаш започна да флиртува и с нея. Тя си има приятел и не би направила нещо с него, защото ми помагаше по скоро да се получат нещата между нас, но малко се притеснявам да не стане нещо между тях също.

Nom

Ти изпитваш силно привличане така, е но неко все едно и грам не му пука, още повече че ккато виждам той се дърпа от бъдещи контакти с теб, и се прави на интересен. Той не започва ами флиртува с нея  наистина, теб се опитва да те отблъсне, защото има нова избранница. Все ак изчакай, ако сам преосмисли смисъла на тия флиртове наистина има шанс отново да те потърси,   но сам трябва да си покаже  че иска да е с теб, досега желание очти 0.

[email protected]

Благодаря @Nom, малко кофти ми стана от този развой на събитията. Не разбрах защо така изведнъж се промениха нещата. Изглежда така сякаш аз направих нещо да го отблъсна но не разбирам какво за да избягва бъдещи контакти с мен чак. Сякаш нещо се промени. Миналата седмица, когато те попитах ще ме потърси ли ми каза да, а сега шансът е нулев почти. Но не е заради мен така ли? Не е защото не ме харесва и съм направила нищо а защото е такъв и заради други момичета?

[email protected]

@Nom, оказа се права. Преди време беше казала, че ти се струва, че той си има приятелка. Оказа се, че поддържа някаква връзка с момиче, което е от съседен град. Виждат се рядко, но от февруари. Разбрах, че преди 2 дена му е идвала на гости. Същевременно той флиртува и с други момичета, включително и това което се случи между нас. Мисля, че наистина няма как да се случи нищо между нас вече, както ти каза, интересът му е нулев. Въпреки това ми е леко тъжно и още имам надежди, защото дори да знам че той не си заслужава мислите, пак мисля за него. Тази събота ще изляза пак с моята приятелка, с която бяхме преди, когато той беше с нас и с едно друго момче, което живее в същата квартира където въпросният К. Аз знам за това друго момче, че ме харесва и имаше надежди да стане нещо между нас, но аз не му отвърнах. Сега мисля, че той усеща, че аз имам някакви симпатии към К. и каза, че ще го накара да излезе с нас. Дали има смисъл в това излизане? Ще се разочаровам ли?

Nom

Има смисъл да излезеш с приятелката ти ще се разсееш, все пак си имала защита на магистърска теза. Но няма смисъл да се надяваш за въпросният К. ще се разочароваш. 
К. е възможно да е флиртувал с приятелката ти по мое усещане. Остави другото момче, и не се дърпай от него. 
С К. нещата трудно биха имали добър развой. Не ти е показал до сега че по някакъв начин го заслужаваш. 
@[email protected]

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019