Предсказания от Wood Nymph - page 16 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 16
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Ноември 18, 2019, 06:28:32 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Предсказания от Wood Nymph

Започната от Wood Nymph, Ноември 24, 2018, 09:18:40 am

« назад - напред »

Nom

Погледни хубаво какво и на кого съм. Не съм писала до теб. @pevicata. На теб ти писах в твоята тема, не веднъж.

pevicata


pevicata


Mimia

Здравейте , искам да ми погледнете в любовен план .. с пъстри очи ,руса коса и зодия телец съм ....А мъжа е с кафеви очи , черна коса и зодия лъв ..благодаря ви предварително :)

zlatii

Добро утро, моля и аз за Вашето предсказание! Аз съм с кестенява коса, кафеви очи и зодия овен. Той е с пъстри очи, черна коса и зодия лъв.

foreignangel

Здравейте! За пръв път пиша и моля да ме извините ако нещо не правя както трябва! С приятеля ми се сме разделени от съвсем скоро, само 2 седмици, но сме минали през доста други караници и раздели преди това. Винаги се е връщал и при този път в началото бях сигурна, че пак ще стане така. Започвам обаче леко да се съмнявам. Страхувам се, че може да е правил вече нещо с друга, Моля да ми кажете какво виждате, аз съм с руса коса, боядисана ( естествен цвят кестеняв), пъстри очи, зодия лъв. Той е с кафяви очи, кестенява коса, зодия овен.

lavieebelle

Здравейте,

Аз съм с пъстри очи, кафява коса и зодия лъв , той е с руса коса,сини очи и зодия овен.
Интересува ме как ще се развият отношенията ни , дали имаме бъдеще заедно и можем ли да имаме официална връзка най-накрая .
Благодаря предварително :)

Кристина

Здравейте!
Имам човек до себе си от доста дълго време имаме и дете!
Но има и друг мъж в живота ми в който съм влюбена! Аз съм с руса коса зодия стрелец мъжа ми също е стрелец с тъмна коса ,а човека когото съм влюбена е тъмен зодия водолей.

Tanitka

Здравейте,бох искала да попитам ще продължи ли връзката,която имам,тъмна коса,зодия овен,мъжа до мен,тъмна коса, зодия водолей.Благодаря,предварително

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019