Ще имаме ли втори шанс - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport
 
Август 08, 2020, 04:44:57 am

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Август 08, 2020, 04:44:57 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Ще имаме ли втори шанс

Започната от nehtem, Юли 02, 2020, 06:46:48 pm

« назад - напред »

nehtem

Здравейте, от 3 месеца сме разделени с приятеля ми. Какви мисли и чувства има към мен на този етап, ще поиска ли втори шанс от мен! Предварително благодаря!

aleksandra2000

Здравей! Не съм ясновидец но имам чувството, че ще те потърси. При мен винаги хора от миналото се появяват което е много странно как се сещат след толкова много време.

nehtem

Здравей,благодаря за отговора!Ние имаме комуникация,макар и рядка...Въпросът ми е,дали ще поиска да бъде отново с мен?

nehtem


aleksandra2000

Здравей! Щом човека комуникира с теб значи има някакви намерения. И то особено ти като си жена а той мъж. Мисля, че има чувства все още но не са тези, които преди са били. Може с времето чувствата му да се променят.

nehtem


nehtem

@Alexandra 2000 Този човек ревнува ли ме?

aleksandra2000

Пише ли ти, те ревнува, изпитва нещо към теб. Моя съвет е : много не позволявай хора от миналото ти да се връщат. Вече са в миналото и могат да попречат на настоящото ти. Те са били за урок, така е било, така е станало. Имаш вероятност да срещнеш по-добър.

nehtem

@Enona бившият ми приятел вече има ли отношение към друга жена?

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019