ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

януари 25, 2021, 11:20:20 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Ще имат ли втори шанс отношенията ни?

Започната от Wood Nymph, юни 17, 2019, 04:13:13 pm

« назад - напред »

Wood Nymph

Здравейте! Обръщам се към хората с дарба. Интересува ме един човек. С него нямах връзка, но тайно го харесвах. Той ми бе признал чувствата си, но поради разликата в годините, аз му казах че не може да имаме нищо повече от едно приятелство. Мина се време и се скарахме защото задълбах в една болезнена за него тема на разговор. Той се подразни и спряхме комуникация. След време се беше засякъл с майка ми и провели разговор на тази тема и той и споделил че много съжалява и че не е трябвало да реагира така остро, че щял да помисли дали да поднови контакта си с мен. И така вече 1 година откакто не ме потърси. Но когато ме види някъде му става неудобно, извърта глава, имам предчувствие че кара брат си да се интересува от мен и че ме наблюдава в социалните мрежи от неговия профил. Гадая на карти и ми показват същото, но ми е интересно да разбера и друго мнение по въпроса защото едно е да си гадаеш сам, друго е страничен човек да даде своето мнение. Въпреки дългото време което мина, ще се осмели ли да ме потърси, ще преглътне ли гордостта си?  Благодаря ви!

Странен

Всеки човек има някаква дарба, не е нужно да пишете към кого се оьръщате това е форум.  Иначе... Много правилно сте написала " ще се осмелели ли ?" Той не е уверен в чувствата си. Загубил е увереност и във вас и в себе си. Изглежда, ще е по-удачно вие да поемете инициативата. Той е озадачена и явно е преминал в тайно харесване.

Wood Nymph

А дали наистина изпитва симпатии към мен или го чувствам така просто защото ми се иска да е така? Когато се скарахме, аз побързах да му се извиня, не е ли негов ред сега?

Enona

Човекът е объркан и ще си остане дълго време такъв. По принцип не мисля, че имате бъдеще. Виждам го с друга. А и във вашата глава е хаос, и не виждам подредба скоро в живота ви. Но нищо във Вселената не е сигурно,  Всичко се променя

Nelinka

Здравейте @Enona харесвам много едно момче, дали има вероятност да стане нещо между нас,името  му започва с буквата г

mirela

Здравейте преди доста времи си писешех с едно момче нещата отиваха на сериозно от негова страна, но вината беше моя защото не исках да бързам да се женя а той много искаше да стане и то за 1, 2 месеца, обаче мина се време и искам да питам дали има някакъв шанс отново за нас дали ще ме потърси  с буквата И е името му благодаря ви предварително.

mery_j

Здравей Енона! Искам да те попитам дали ще се съберем с бившия ми приятел.Той скоро претърпя мозъчна операция.След нея първия човек на когото се обади бях аз.Отидох в болницата да го видя.Държеше ме през цялото време за ръката и искаше близост.След това обаче спря да ми звъни.Не го разбирам това поведение.Моля да погледнеш.Благодаря

Десислава9

Здравейте мили хора,моля,надникнете .....приключих връзка ,която ми носеше желание за живот.Все още мисля,че не трябвяше да спираме.Наранена бях,тъжна и огорчена да продължа.Той,под 40г.зелени очи,меки,топли.Аз също под 40г. Кестенява коса,зелено-кафяви очи.Някакъв шанс за възобновяване на взаимоотношенията или е безмислено?!

Enona

Цитат на: mery_j в юни 19, 2019, 12:16:45 amЗдравей Енона! Искам да те попитам дали ще се съберем с бившия ми приятел.Той скоро претърпя мозъчна операция.След нея първия човек на когото се обади бях аз.Отидох в болницата да го видя.Държеше ме през цялото време за ръката и искаше близост.След това обаче спря да ми звъни.Не го разбирам това поведение.Моля да погледнеш.Благодаря
За мен този човек има чувства към вас, но някакъв инат и гордост го спират. Мисля си че за сега ще се държи все така дръпнато

Leanan

Здравейте,
Преди година се запознах с едно момче. Много се харесахме още в началото, въпреки че беше обвързан. До преди почти два месеца, не спирахме да си пишем постоянно, като сме се виждали и няколко пъти на живо през този период от време. В момента сме скарани... не си пишем, не си говорим, нищо. Проблемът е, че аз наистина много го харесвам, всеки ден мисля за него. Интересува ме, дали ще се възобновят нашите взаимоотношения? Има ли чувства към мен? Изобщо какво ще се случи с нас? Моля, помогнете ми! Аз съм с тъмна коса и светли очи, буква С, той е с тъмна коса и очи, буква Д.

Модератор

А защо се скарах, какво предизвика с карването?

Leanan

Буквално от нищото се скарахме - прекалено често съм мислела за него, задушавала съм го. До сега никога не сме имали такива пререкания, по никакъв начин НЕ ми е намеквал, че НЕ му е приятно да се чуваме, виждаме и т.н. И просто в края на разговора ми каза, че не желае да се виждаме повече. Необяснимо поведение.

Мисионер

По-лоша причина за скарване от това немога да се сетя. Ако един мъж каже това, значи е уморен от връзката. Дайте му време, да се осъзнае и да осъзнсае живота си без вас. Няма гаранция, че ще се върне но има шанс ако ви обича.

Leanan

Благодаря Ви за съдействието и съвета.  :)

Enona

Няма смисъл да чакате да се "осъзнае". Осъзнайте се вие. Явно е, че не уважава жените, щом е бил обвързан и се е захванал с вас. И само няколко срещи на живо и повече чат, и вече бил задушен...  Пробвал е човека да види дали ще се получи, разбрал е че няма и директно ви го е казал, без да ви дава излишни надежди. Продължавайте напред!

TinyPortal 2.0.0 © 2005-2020