Ще имат ли втори шанс отношенията ни? - page 2 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 2
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Октомври 28, 2020, 02:36:17 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Ще имат ли втори шанс отношенията ни?

Започната от Wood Nymph, Юни 17, 2019, 04:13:13 pm

« назад - напред »

mery_j

Да Енона,дръпнат е и не разбирам защо.Преди 2 дни ми каза че има нова приятелка.Чувствал се длъжен да ми го каже.Пита ме дали аз имам някой.От общи познати разбрах че няма никаква приятелка и ме лъже.Има ли някакво обяснение на това поведение и виждаш ли ни заедно за в бъдеще?

mery_j

Здравей Enona!
Моля те само да погледнеш, дали той си има наистина нова приятелка?

[email protected]

Здравейте, @Enona! Искам да попитам за отношенията ми с момче с буква К. на 27. Преди около 3г излизахме за около 5-6 месеца, но тъй като аз нямах много силни чувств акъм него, той тръгна с друго момиче. След това аз съжалявах, че всичко свърши и осъзнах, че всъщност съм го харесвала, но просто ме беше страх от по сериозно обвързване тогава, но вече беше късно. Преди около 7-8 месеца той ме потърси пак и ми каза, че се е разделил с приятелката си, писахме си няколко дена, обещахме си да се видим, но той спря да ми пише. Преди около седмица ме потърси пак и ми се извини, казвайки ми че тогава е имал проблематична връзка и за това е спрял да ми пише. Каза ми, че се е върнал отново да живее в моя квартал и близо до нас, попита ме искам ли да се видим пак. Писахме си няколко дена, бяхме се разбрали да се видим дори в един от дните и точно час преди да трябва да излезем, той пак спря да пише и не излязохме, нито ми отговори, не ми е и писал от тогава. Защо постъпва така? Дали още не е скъсал с другото момиче, защо тогава ме търси изобщо? Ще се видим ли? Честно казано, аз много искам да го видя, но мисля че той се е променил, играе си с мен или не знам и аз какво. Чувствам се много объркана. Той беше много мило и добро момче преди 3години и се държеше много добре с мен... Чувствам нещата някакси незавършени и не знам какво да направя.

Enona

Цитат на: mery_j в Юни 26, 2019, 02:53:26 pmЗдравей Enona!
Моля те само да погледнеш, дали той си има наистина нова приятелка?
Близките 2 месеца не виждам промяна. Сякаш нещо е ядосан, писнало му е. Ей така от живота по-скоро, не от теб. Не мисля че има приятелка

Enona

[email protected], ще излезете с това момче, ще има среща, може би 2-3. Но те са по-скоро да видиш че не е бил за теб и да спреш да съжаляваш, че си го изпуснала. На него главата му е в предишната връзка и самият той е объркан, за това те обърква.

mirela

Здравейте @Enona дали ще може да погледнете в първа страница това което писах.

Нели

Здравей Enona ! Може ли да ми кажете какво ме очаква в любовта ще намеря ли друг мъж със който да споделяме взаимни чувства един към друг и скоро ли ще стане това?

Enona

Цитат на: mirela в Юни 26, 2019, 11:39:25 pmЗдравейте @Enona дали ще може да погледнете в първа страница това което писах.
За мен не го обичате този човек, за какво ви е. Някакво отчаяние долавям във вас. Не ви виждам омъжена за него. Той е друг тип човек,  по-отвеян, лекомислещ в отношенията си,  а вие сте притеснителна, сериозна.

mirela

Цитат на: Enona в Юни 27, 2019, 12:47:31 am
Цитат на: mirela в Юни 26, 2019, 11:39:25 pmЗдравейте @Enona дали ще може да погледнете в първа страница това което писах.
За мен не го обичате този човек, за какво ви е. Някакво отчаяние долавям във вас. Не ви виждам омъжена за него. Той е друг тип човек,  по-отвеян, лекомислещ в отношенията си,  а вие сте притеснителна, сериозна.
първо искам да ви благодаря много за бързият отговор, и да наистина сте много права относно че съм притеснителна  това е нещо което много мразя в мен, и съм отчаяна както го казахте, а дали виждате в бъдеще да бъда с  някой.

Nelinka

Здравейте @Enona ще може ли да погледнете и за мен в 1 страница когато имате време.

bebeshok

Повтарям се извинявам се, но не получих отговор в другите теми, но  преди време ми помогнахте , сега отново имам нужда от вашата помощ, много сериозно се скарахме с моя приятел Т.В. на 45 аз съм причината, избързах в една ситуация а не трябваше - сега иска време да си прочисти "мозъка", разочаровах го а той
 е с труден характер дали ще сме заедно, ще се сдобрим ли така започнахме годината и доста ни се насъбра, бъдеще имаме ли заедно стремихме се за съвместно съжителство ще се случи ли, Благодаря предварително

teri

Здравейте!
Преди 9 месеца приключих връзка,която продължи 4години. Както уж нямахме проблеми и всичко беше наред, ме изостави и замина да живее с друга жена. Аз съм на 45г, с тъмна коса и очи, името ми започва с Т.С. Той е на 42г, с тъмна коса и очи,казва се П.П. Има ли шанс да се съберем отново или няма смисъл да се тормозя повече, а да загърбя всичко и да поемам напред.
Благодаря предварително!

FairyTale

@teri Тези двамата са като куче и котка - приятелят и другото момиче, виждам липса на хармония и повече скандали отколокто разбирателство по между им. Той я ревнува заради друг мъж, сокгото тя поддържа връзка. В бъдеще е възможно той да ти оиска прошка, но от теб зависи дали да му я дадеш. Ти все още имаш чувства към този мъж, Времето ще покаже,  ти си готова обаче да му простиш и да бъдете отново заедно.

teri

Цитат на: teri в Юли 07, 2019, 07:47:38 pmЗдравейте!
Преди 9 месеца приключих връзка,която продължи 4години. Както уж нямахме проблеми и всичко беше наред, ме изостави и замина да живее с друга жена. Аз съм на 45г, с тъмна коса и очи, името ми започва с Т.С.зодия скорпион. Той е на 42г, с тъмна коса и очи,казва се П.П.зодия телец. Има ли шанс да се съберем отново или няма смисъл да се тормозя повече, а да загърбя всичко и да поемам напред.
Благодаря предварително!

svd

@FairyTale, здравейте - от много време контактувам с един мъж В. 32г., пъстри очи, светла коса, аз съм С., 32г., пъстри очи, тъмна коса. Има ли шанс да ме потърси  и видим в близките дни или аз да съм инициатор, защото наистина искам да го видя? Има ли някакви чувства към мен или в момента има друга? Благодаря ви!

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019