Ще имат ли втори шанс отношенията ни? - page 3 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 3
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Октомври 24, 2019, 05:29:11 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Ще имат ли втори шанс отношенията ни?

Започната от Wood Nymph, Юни 17, 2019, 02:13:13 pm

« назад - напред »

FairyTale

@svd мисля че уикенда трябва да се видите. Няа друга, самият той о отношение на любовта все още незнае точно какво иска и би опитал да се влюби и да има любовна връзка. Изпитва симпатия, има желание за приятелство. Чувства се неудобно да Ви покани да излезете, за това бъди ти иницатор, срамежлив го виждам аз.

svd

@FairyTale , благодаря ви за  бързия отговор,а виждате ли да имам някакъв шанс с него за вбъдеще, той ли ще е човекът до мен или някой друг?

FairyTale

@svd до зимата на тази година, ще бъдеш с този човек. Ще ви бъдемного добре заедно, той като чели има нужда от разнообразие в контактите си, както и ти,   за сега не е готов да се влюби, иска приятелство. Много хубави моменти ви предстоят заедно и емоции.

teri

@FairyTale, Благодаря ви за бързия отговор! В какъв период от време в бъдеще, мога да очаквам той да ме потърси? Има чувства към мен все още? И съжалаява ли, че сме се разделили?

FairyTale

@teri в следващите 2 седмици, се надявам самият той да се разкае.Той трябва да те потърси, в момента го виждам малко "на тръни" и е неспокоен, възможно е да се скарат с жената до негокъм момента и то тя да предизвика скарването. Самият той мисли,че е направил глупост. Според мен до края на месеца ще ес съберете отново.

prilep82

Ще се обади ли приятелят ми да си оправим отношенията.Ще създадем ли семейство с него .

FairyTale

@prilep82 ще живеете заедно, очаквайте до 3 седмици най много месец вести от него, но не го притискайте по темата за семейство и деца може би. Той не е готов, ще Ви се обади, но ще живеете на приятелски начала заедно, не е готов за семейство. Не се чувства готов. ще си оправите  всички отношения, ако не бъдете припряна, а търпелива до средата на следващата година е възможно да имате и брак с него. Към момента той е съгласен на приятелски отношения и не иска да бърза със създаването на семейство.

prilep82

Здравейте,
Искам да попитам следното нещо. Аз съм на 37 години и мах 8 годишна връзка с приятелят ми който е на 36 години, но преди 3 месеца реши да приключи връзката.Искам да попитам какво го провокира да направи това,ше се обади ли да си оправим отношенията. Ще създадем ли семейство с него.


prilep82

Какво ще го провокира да ми се обади, аз ли трябва да направя нещо .Ще имаме ли деца за в бъдеще с него.

Morena

Здравейте, ще видите ли за мен с този мъж Х ще имаме ли връзка?
Ще имаме ли среща пи-другата седмица..

Благодаря.

FairyTale

@Morena постепенно от приятели, в рамките на 3-4 месеца отношнеията Ви ще преминат във страхотна,  романтична връзка. Мисля,че и двамата много си подхождате. Срещата Ви ще се осъществи.

prilep82

Ще се случили да имаме дете в бъдеще с приятелят ми.

FairyTale

@prilep82 към момена приятелят ти, не желае семейство, желае  приятелски отношения. Ще имате дете до около 2 години, възможное  догодина лютото до есента да имате брак, но в момента момчето не се чувства готово. Скоро ще ви се обади и потърси. Постепено  от есента-зимата на тази година, ще започнете плавни платове за семейство и дете, и дваата трябва да сте готови, той все още не е обаче. Въпреки всичко нещата ще се случат.

prilep82


Десислава9


@FairyTale,моля те,да погледнеш.....приключих връзка ,която ми носеше желание за живот,караше ме да летя,а сега емоционално съм съкрушена.Все още мисля,че не трябвяше да спираме.Наранена бях,тъжна и огорчена нямяше как да продължа.Той,под 40г.зелени очи,меки,топли.Охладня без да знам защо.Аз също под 40г. Кестенява коса,зелено-кафяви очи.Минаха доста месеци,аз все още не съм го забравила,сънувам го,гледам снимките му.Той забравил ли ме е?Някакъв шанс за възобновяване на взаимоотношенията или е безмислено?

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019