Ще имат ли втори шанс отношенията ни? - page 69 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 69
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Октомври 14, 2019, 04:00:23 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Ще имат ли втори шанс отношенията ни?

Започната от Wood Nymph, Юни 17, 2019, 02:13:13 pm

« назад - напред »

Amallia

Здравейте,
скарахме се сериозно с приятеля ми и съм много объркана. Ще можете ли да погледнете дали нещата между нас ще се оправят? Аз съм Е.Б., а той Д.Б. Аз съм със светло кестенява коса и тъмни очи. Благодаря предварително :)

Нели

Здравейте Wood Nymph! Може ли да изтеглите и за мен карти ? От 2 месеца се срещам с един мъж , който е доста по - голям от мен по работа не е нещо интимно. Обаче взех да усещам , че той ме харесва като жена и това чувството не ме оставя на мира. Миналата седмица трябваше да се срещнем отново , но той ми каза , че няма да може защото колата му е развалена. Днес му звъннах да го питам какво става и той ми отговори , че още не е готова . Имам чувството , че ме лъже . Той започва с буква В с пъстри очи . Интересува ме той харесва ли ме като жена и нарочно ли ме отбягва или наистина колата му е развалена и трябва да почакам да я оправи , за да си свършим работата ?

Morena

Цитат на: Wood Nymph в Октомври 08, 2019, 07:43:50 pmВ работата възрастна жена с големи материални възможности ще ти създава неприятности и ще се опитва да те командва. Възможно е да намериш по-добре платена работа, или работа която ти от дълго време чакащ и искаш. Ще ти бъде предложена от възрастен мъж и ще е на път.
В любовта нещо което си мислела за невъзможно ще ти се случи. Свързано е отново с някакво предложение, сграда. Коренна благоприятна промяна. Ще имаш възрастна съперница, която много ще се разстрой от бъдещата ти връзка. Ще я победиш.

Благодаря ти.

Morena

Ако имаш въпроси ги остави. Но не мога да тегля, интернетът ми е слаб.

Wood Nymph

Цитат на: Morena в Октомври 09, 2019, 09:00:03 amАко имаш въпроси ги остави. Но не мога да тегля, интернетът ми е слаб.
Не знам и аз какво да питам. Отчаяна съм, мъчно ми е. Не знам какво се случва покрай него. Освен за това да попитам..
Какво прави в последно време Д, как си прекарва дните?
Конник, Дърво, Сърце, Мишки

Wood Nymph

О, сетих се. Има какво да питам определено.
Ремонтът вкъщи продължава, но имаме проблеми с майстова ни. Не се разбираме, не идва да работи, захванал е и други обекти и явно не намира време. Но нас това не ни интересува, той ни е захванал нас от лятото. От 1 година вече само с него работим и сме много доволни от работата която върши, но много ни бави. Захванал е обекти и на хора с които знае че не се разбираме, а с него малко или много се сближихме и това за нас е голямо неуважение. Да ни зареже нас за да работи с враговете ни едва ли не. При нас захваща големи обекти от които изкарва много добри пари, а при тях прави дребни неща за по 100-200 лв. Предстои ни да започнем семеен бизнес, но помещението се нуждае от ремонт. Майка ми е бясна и е решила че той няма да се промени и ще си търси друг майстор. Споменавала съм че Д. и брат му се занимават точно с такива дейности. На моите карти излиза че майка ми ще проведе разговор с брат му за работа. Може ли да видиш с твоите тълкувания какво излиза? Дали ще работят с нас занапред?
Куче, Лисица, Щъркел, Мишки, Лилии, Конник, Звезди
Изтеглих повече карти защото ситуацията е сложна. Майка ми ги смята за несериозни и се страхува да им предложи работа.

Morena

Цитат на: Wood Nymph в Октомври 09, 2019, 12:49:54 pmНе знам и аз какво да питам. Отчаяна съм, мъчно ми е. Не знам какво се случва покрай него. Освен за това да попитам..
Какво прави в последно време Д, как си прекарва дните?
Конник, Дърво, Сърце, Мишки

Застой има при него. Влюбен е , но не смее да си признае чувствата.

Страхува се, да не я измамят, ще направи някаква промяна. Ще има разговор с него.

Morena

Би ли ми теглила ,ако имаш възможност за мен и И. Ще ме потърси ли и ще се сближим ли до края на годината?
Бившият ще потърси ли контакт с мен? За декемврийските празници ще се връща в Бг и негов познат ме кани да се видя с него.
Благодаря.

Wood Nymph

Цитат на: Morena в Октомври 09, 2019, 12:58:41 pmЗастой има при него. Влюбен е , но не смее да си признае чувствата.

Страхува се, да не я измамят, ще направи някаква промяна. Ще има разговор с него.
Предполагам че тази промяна е свързана със смяната на майстора. На нея много и се иска да продължи да работи със сегашния, наистина много добре работи, но не постъпва коректно в момента. Значи все пак има вероятност да работим с тях?
Мечка, Писмо, Букет, Ключ
Аз ли съм човека към който има чувства?
Градина, Котва, Птици, Детелина

Wood Nymph

Цитат на: Morena в Октомври 09, 2019, 01:04:08 pmБи ли ми теглила ,ако имаш възможност за мен и И. Ще ме потърси ли и ще се сближим ли до края на годината?
Бившият ще потърси ли контакт с мен? За декемврийските празници ще се връща в Бг и негов познат ме кани да се видя с него.
Благодаря.
Излезе че в момента има много работа и няма време. Излязоха хубави карти, ще получиш писмо с предложение хем свързано с работа, хем има и скрити помисли за връзка.
И той ще потърси контакт, и той ще иска връзка с теб. И той ще бъде там на празниците, излиза да сте заедно по празниците.
Изтеглих да видя с кой има по-голям шанс да си във връзка.
С бившия ти излиза че нещата привидно ще изглеждат добре, но че ще се опитва да те манипулира. Възрастна жена от негова страна много ще се радва да сте заедно и ще иска да имате общо дете, може да му е майка, роднина някаква. С И. излиза че той ще остане пасивен. Ще има идеи да ти направи някакъв скромен подарък, предложение. Ти ще си доволна и ще имаш път.  С И. излиза че имаш големи шансове.

mozila

Цитат на: Wood Nymph в Октомври 08, 2019, 08:11:11 pmАз гадая с всички карти, не само с големите аркани. Иначе прогнозите които правя напоследък ги правя с карти KIPPER.
Главно и аз от интуиция като все пак се съобразявам и със значението на самата карта. Относно времето което казвам, понякога чувам нещо като вътрешен глас и то ме напътства.
Картите са противоречиви, хем излиза пътуване, хем неуспешно, 2 пъти редя и нещата са 50 на 50. Той иска да се видите, но отново ми излиза като пречка възрастна жена. Има шанс все пак, излиза наистина голяма изненада. 4 пъти ти редя и това излиза. Но при него има едно стопиране. Мисля че все пак ще спре да се съобразява с нейното мнение и ще те потърси за да се уговорите за среща.
Wood nymph би ли погледнала, когато имаш време, да не досаждам... картите показват ли ти с какво ще бъде свързана тази изненада, сега ме замисли😁, преди като си ми редила бяхме говорили за събиране, предложение, дали би било нещо от рода или подарък ... надявам се да спре да се съобразява, можеш ли да видиш той има ли чувства към тази жена, тя с какво го държи-П.?   В какъв период от време виждаш всичко да се изясни и как ще приключи всичко дали ще покажат? 🤯🍀 

zlatii

Цитат на: Wood Nymph в Октомври 08, 2019, 07:46:14 pmКато проблем излиза материалното състояние при един от двама ви. Ще получиш покана за среща за да си изясните отношенията. Негова ще е инициативата. Мислиш си че всичко е загубено, но по картите излиза че ще получиш много неочаквана приятна изненада.
Кога ще ме потърси, ччакам това цяла година

Morena

Благодаря ти.
Ако имаш време би ли погледнала тези подредби ..
Бившият ще ме покани ли за празниците? 10 чаши, тройка чаши, паж чаши , 4 жезли

Какви отношения ще поиска с мен бившия...
Императрица, рицар чаши, 2ка чаши, асо чаши..

Какви отношения ще поиска с мен И?

4 жезли, паж чаши, асо чаши, 2 чаши

Sunrise7

Здравейте :)

Бих искала да помоля за отговор на следните въпроси: ще се обади ли М. скоро (до 1 месец )? Ще задълбочим ли отношенията си? Защо се дистанцира при положение, че отношенията ни са добри?

Благодаря предварително.

Wood Nymph

Цитат на: Morena в Октомври 10, 2019, 01:24:06 pmБлагодаря ти.
Ако имаш време би ли погледнала тези подредби ..
Бившият ще ме покани ли за празниците? 10 чаши, тройка чаши, паж чаши , 4 жезли

Какви отношения ще поиска с мен бившия...
Императрица, рицар чаши, 2ка чаши, асо чаши..

Какви отношения ще поиска с мен И?

4 жезли, паж чаши, асо чаши, 2 чаши
Ще те покани. Струва ми се бе обстановката ще е домашна.
Ще иска да има деца от теб, сериозна връзка.
И. Ще иска да общува с теб. И той ще ти направи предложение за връзка.
Може ли да погледнеш и  моите? Споделих ги отново на следващата страница.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019