Ще имат ли втори шанс отношенията ни? - page 74 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 74
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Ноември 20, 2019, 11:38:55 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Ще имат ли втори шанс отношенията ни?

Започната от Wood Nymph, Юни 17, 2019, 02:13:13 pm

« назад - напред »

Wood Nymph

Цитат на: Morena в Октомври 22, 2019, 09:53:46 pmЩе видиш ли тези подредби, ако ти остане време.

Как ще се държи с мен И., като отида в работата му.. рицар чаши, император, 4 жезли, паж чаши.

Ще иска ли И. да говори с мен.. 4 жезли, 8 пентакли, смърт, 3 чаши.
Ще срещна ли нов мъж до края на годината? Император, 2ка чаши, паж чаши, 10'пентакли
Това са. Ако имаш твои. Остави ги.
Ще се държи мило, но все пак леко лезервирано от страх да не го отблъснеш.
Разбира се че ще иска да говори с теб. Ще говорите за твоето напускане от работата.
Може и да се появи друг, ще се колебаеш между двамата.

Wood Nymph

Аз съм в такава ситуация. В момента ми пише едно момче. Вижда се че ме харесва, но аз му казах че харесвам друг. Въпреки това не се отказва, видимо много ме е харесал. Ясновидката при която ходя ми каза преди няколко седмици че ще се появи такова момче, описа ми го точно, но че аз харесвам друг и ще бъда с този когото харесвам. Може ли да погледнеш какво ще се случи? Приятен ми е като компания, разбрахме се че можем да бъдем приятели, но не спира да ми прави намеци.

Wood Nymph

Чудоо, брат му отново започна да ми харесва снимки. Започвам да си мисля че това новото момче ми е изпратено за да ме изпробва Господ, да види дали ще се поддам, знам ли.

Morena

Цитат на: Wood Nymph в Октомври 23, 2019, 06:47:49 pmАз съм в такава ситуация. В момента ми пише едно момче. Вижда се че ме харесва, но аз му казах че харесвам друг. Въпреки това не се отказва, видимо много ме е харесал. Ясновидката при която ходя ми каза преди няколко седмици че ще се появи такова момче, описа ми го точно, но че аз харесвам друг и ще бъда с този когото харесвам. Може ли да погледнеш какво ще се случи? Приятен ми е като компания, разбрахме се че можем да бъдем приятели, но не спира да ми прави намеци.

Мисля, че ще те покани на среща. На обществено място. Може да е по време на празник. Това е за новото момче.

Значи пак има активност. Радвам се. Пиши му . Може да ти отговори.

Wood Nymph

Цитат на: Morena в Октомври 23, 2019, 08:32:01 pmМисля, че ще те покани на среща. На обществено място. Може да е по време на празник. Това е за новото момче.

Значи пак има активност. Радвам се. Пиши му . Може да ти отговори.
Не, няма да му пиша, но ще намеря начин да му покажа че се интересувам. Предполагам загрява че имам интерес към брат му.
А относно новото момче..покани ме. Но аз не искам защото виждам че ме харесва.. Не се разбира от дума. Казах му че съм влюбена в друг но ...

Morena

Като имаш време ще видиш ли тези подредби...
Ще ме покани ли И на среща? Паж чаши, 8 пентакли, 2 чаши, 4 жезли

Ще работим ли заедно с И? Император, 8 пентакли, паж чажи асо чаши

Ще ми теглиш ли и за работа. Общо до края на годината. Не се чувствам добре на сегашното място. Картите могат ли да покажат защо?

simonab

Здравей @Wood Nymph, може ли ако имаш време да погледнеш дали ме очакват промени в любовта и работата до края на тази година, ще има ли раздвижване някакво, ще сменя ли работата, ще се появи ли мъж в живота ми? Благодаря ти!

Мкери

Цитат на: Wood Nymph в Септември 30, 2019, 06:12:02 pmЗа мен, определено има шанс за вашите отношения. Ще успеете да се разберете. Излиза, че ще градите дом заедно. Коренна промяна.
кога се очертава да възобновим отношенията?

Мкери


Morena


Не виждаш ли, че момичето не влиза в сайта? Защо се самоцитираш по наколко пъти тогава???

Мкери

Цитат на: Wood Nymph в Септември 30, 2019, 06:12:02 pmЗа мен, определено има шанс за вашите отношения. Ще успеете да се разберете. Излиза, че ще градите дом заедно. Коренна промяна.
Кога се очертава във времето?

Activis

Цитат на: Мкери в Октомври 28, 2019, 03:44:12 amКога се очертава във времето?

Трудна работа са тези ваши отношения. Не усещам да има възобновяване в близко време. За мен тези отношения са приключили.

Мкери

Цитат на: Activis в Октомври 29, 2019, 11:29:00 amТрудна работа са тези ваши отношения. Не усещам да има възобновяване в близко време. За мен тези отношения са приключили.
,Един пише ще се възстановят, друг пише обратно........ :D  много сте забавни!

Activis

Цитат на: Мкери в Октомври 29, 2019, 04:51:57 pm,Един пише ще се възстановят, друг пише обратно........ :D  много сте забавни!

Виж, какво, аз пиша, това, което виждам в тази ситуация. А вече ти преценяваш, какво да правиш!!! Аз си държа на моето мнение, и не карам никой да го приема, както и не Задължавам никой.

[email protected]

@Activis,може ли да ми кажеш ако е удобно какви усещаш да са отношенията ми с Ш на 22. От около две седмици се преместих да живея в неговия град и държава. Намерих си работа тук. Познаваме се от около половин година. Притеснява ме факта, че е по малък от мен и още учи и не мисля, че е особено готов за връзка. Откакто съм тук сме се видяли само веднъж, а по принцип беше много ентусиазиран от това, че ще идвам. Аз съм Г на почти 26.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019