Ще имат ли втори шанс отношенията ни? - page 77 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 77
 
Юли 11, 2020, 09:48:03 pm

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Юли 11, 2020, 09:48:03 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Ще имат ли втори шанс отношенията ни?

Започната от Wood Nymph, Юни 17, 2019, 02:13:13 pm

« назад - напред »

Pandora

Има номер, аз питам за да кажеш какво усещаш.

Activis

Еми като има номер звънни. Понякога задавате много абсурдни въпроси.. Много несериозен въпрос. Все едно аз да ви питам, днес кой ми се обажда по телефона...!!!

D.V 1

Здравей,Актавис
Преди време се виждях  с мъж от чужбина.Той обеща да се обади но не го напави .Излъга ме, може би имаше друга жена.Незная.Така и неразбрах защо искаше среща с мен а после не се обади повече.

Activis

Не го мисли изобщо. Нещо моментно е било. Усещам, че си има жена този човек. Но може би те е искал за една вечер. Но е предпочел да не го прави и се е отказал.

Мариана

Преди седмица се скарахме с приятеля ми.От тогава насам не се обажда,минава по край мен с колата без да се обади или поздрави.От пет години имаме връзка,която е на приливи и отливи.Искам да попитам как ще се развият нещата.Ще се съберем или всичко приключи.

Wood Nymph

Здравейте. Преди седмица може би споделих че се скарах с един мъж. Изглеждаше сериозен, но не се получи. Той се оттегли по предтекст че съм била задушаваща, въпреки че самата аз не се определям като такава, дори не съм му писала защото зная че е зает. Преди няколко дни се сближих с един съсед. Като цяло ми се стори несериозен, казах му го, той твърди че иска занапред да има сериозни отношения с мен. Обаче от 2 дни не ми пише, последния път го попитах какво се случва, каза че е изморен. Намира време да излиза с момчета, уж ходи и на работа. Пък не може да отдели 5 мин да види как съм и какво правя.. Не искам да го търся, искам само да знам какво виждате, дали ще ме потърси и като цяло как ще се развият нещата с него занапред? Да чакам или да продължавам напред?

mozila

Wood Nymph, здравей, излиза, че е сам, изморен и отдаден на нещо и очаква нещо...
За дали ще те потърси-Може би неочаквано ще се случи, ще се изненадаш, ще има още хора покрай вас, ще се чувстваш добре, излиза промяна, не тези дни, но ще се случи.. 💋

[email protected]

@Activis може ли да те помоля да ми кажеш какво усещаш относно отношенията между мен и един мой колега. Той е М. на 23. Започнахме заедно работа на едно и също място преди около месец. Малко ми е неудобно да разкажа, но за да бъде по-ясна ситуацията ще обясня. Една петъчна вечер пиехме след работа с него и други колеги. С него малко се напихме и се прибрахме у тях. Не съм много горда от това, което се случи понеже по- принцип напуснах Дания и дойдох в тази държава Ирландия освен заради работата и заради едно друго момче- Ш. на 22,но с него сме се видяли точно един път откакто съм тук, защото той постоянно е зает. Бях писала за него в по-предни постове. Мисля, че факта, че се чувствам пренебрегната от него ме накара да се отпусна прекалено много онази вечер. След онази нощ обаче с този мой колега почти не си говорим, той ми писа един два пъти, но на мен ми е неудобно и някакси се правя, че не го виждам на работа. А може би и той също. Въпросът ми е какво усещане имаш за него? Какви ще са отношенията ни за напред? Дали имаме шанс да бъдем нещо повече от просто колеги?

Благодаря ти предварително и се извинявам за прекалено дългото описание.

Activis

За мен по- добре да опиташ с този чавек. Не трябва да се срамуваш. Това са съвсем нормални неща от живота. Онзи го остави. Той, няма огромно желание и интерес. Малко ще е сконфузно, че сте колеги, защото ще сте все заедно и има вироятност да си омръзнете. Но пробвай. Така да седиш и да си чудиш по- лошо. Момчето ми се струва, че не е лошо. Забелазвам, че си падаш по по- малки. Имаш привличане някакво.

[email protected]

Цитат на: Activis в Ноември 12, 2019, 08:09:10 pmЗа мен по- добре да опиташ с този чавек. Не трябва да се срамуваш. Това са съвсем нормални неща от живота. Онзи го остави. Той, няма огромно желание и интерес. Малко ще е сконфузно, че сте колеги, защото ще сте все заедно и има вироятност да си омръзнете. Но пробвай. Така да седиш и да си чудиш по- лошо. Момчето ми се струва, че не е лошо. Забелазвам, че си падаш по по- малки. Имаш привличане някакво.
Благодаря, @Activis! Така е да, от извесен период от време и аз забелязах, че си падам по по-малки. А той, колегата ми има ли  интерес към мен иначе?  Иска ли да бъдем нещо повече от колеги или му е било по-скоро нещо като забавление за една вечер. Защото не мога много добре да доловя как се чувства, и може би и за това и аз се държа по-дръпнато.

Activis

Не се дръж отдръпнато и ще разбереш. Излезте пак.

Morena

Цитат на: Wood Nymph в Ноември 12, 2019, 04:26:01 pmЗдравейте. Преди седмица може би споделих че се скарах с един мъж. Изглеждаше сериозен, но не се получи. Той се оттегли по предтекст че съм била задушаваща, въпреки че самата аз не се определям като такава, дори не съм му писала защото зная че е зает. Преди няколко дни се сближих с един съсед. Като цяло ми се стори несериозен, казах му го, той твърди че иска занапред да има сериозни отношения с мен. Обаче от 2 дни не ми пише, последния път го попитах какво се случва, каза че е изморен. Намира време да излиза с момчета, уж ходи и на работа. Пък не може да отдели 5 мин да види как съм и какво правя.. Не искам да го търся, искам само да знам какво виждате, дали ще ме потърси и като цяло как ще се развият нещата с него занапред? Да чакам или да продължавам напред?
има харесване. След застой ще ти пише.

Activis

Цитат на: Мариана в Ноември 12, 2019, 02:26:57 pmПреди седмица се скарахме с приятеля ми.От тогава насам не се обажда,минава по край мен с колата без да се обади или поздрави.От пет години имаме връзка,която е на приливи и отливи.Искам да попитам как ще се развият нещата.Ще се съберем или всичко приключи.

И да се съберете пак ще се скарате. Остави   тази връзка. Търси нещо, което ще ти харесва на теб и ще се чувстваш добре. Тука връзката се е поизчерпала. Ако друг път сте се карали и си поемала иниацитивата за събирането, си направи извод.

Wood Nymph

Благодаря ви!
Няма развитие, едва днес ми е цъкнал прочетено, струва ми се че не желае да контактува с мен. Гадно ми е от гледна точка на това че напоследък с който и да се сближа ме оставя без причина. Когато имате възможност може ли да погледнете какво ме очаква занапред? Ще си намеря ли сериозен приятел? Дали ще е някой нов или човек от миналото ми?

[email protected]

Цитат на: Activis в Ноември 12, 2019, 10:30:23 pmНе се дръж отдръпнато и ще разбереш. Излезте пак.
@Activis, реших да те послушам, но не знам дали имах успех. Днес се засякохме с него за малко в кухнята на работа. Той беше в гръб и първоначално си мислех да избягам, но реших да го заговоря. Говорихме си само около 5 мин и то общи неща.. Той ми изглеждаше доста притеснен, личеше си, че го е срам дори да ме погледне в очите. Правеше го, но си личеше, че му е неудобно. Не знам как точно да се държа с него и аз, защото не мога да усетя дали иска да общува с мен дори и какво точно се върти в главата му. Ти имаш ли някакво усещане относно това? Дали ще се развият нещата в някаква насока или ще продължават така? Извинявам се ако въпросът ми е малко неточен или звучи глупаво, знам че аз сама трябва да мога да усетя ситуацията, но напоследък имам чувството, че не преценявам нещата много добре, като се има предвид и преценката ми относно онова другото момче, което не ми обръща внимание. Благодаря предварително!

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019