Ще имат ли втори шанс отношенията ни? - page 92 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 92
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Декември 11, 2019, 02:21:28 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Ще имат ли втори шанс отношенията ни?

Започната от Wood Nymph, Юни 17, 2019, 02:13:13 pm

« назад - напред »

Debora

@Aktivis,да те питам за усещането ти за мьж с инициалите Х.П.От началото на лятото сьм го улавяла че ме гледа.Сега като се запознахме и говорим от време на време  ме пита какво обичам да ям.Усещам че му е приятно с мен има интересно чувство за хумор и ме разсмива.Какьв е интересьт му кьм мен?

Debora

@Енона и ти ако имаш някакво усещане ще се радвам да ми го споделиш.Харесвам го но нямам нито усещането да ми е сродна душа нито имам пеперуди в стомаха.

Activis

Този човек, щом те пита такива неща значи, май си е хлътнал. Прикрито още, но ще се отпуска все повече и повече, а ти ще изпитваш удоволствие. Ще иска да те опознава като човек. Той е пич. С една дума, както се казва либертак. Веселяк и е способен да ти върне настроението. Ама все още не те познава и някак предпазливо ще подхожда още известно време. Ще те кани на срещи. И накрая знаеш. Ще попаднеш в магията на любовта. Това е леко тъмният човек. Всичко ще си стане по реда на нещата, но се иска време.

Debora

Благодаря ти @Активис!!!Знаеш че мнението ти за мен е важно!!!Малко поопарена сьм вече...и сьм предпазлива.На 20 год.не бих се замислела а кой знае можеше и да не бих му обьрнала внимание

IriKarl

Изневерява ли ми ?Кратък въпрос, но е важен за мен.

Мкери

Цитат на: Wood Nymph в Септември 30, 2019, 06:12:02 pmЗа мен, определено има шанс за вашите отношения. Ще успеете да се разберете. Излиза, че ще градите дом заедно. Коренна промяна.

Activis

Мкери прочети правилата на форума. Какъв отговор точно очакваш с този цитат?

https://ufoport.com/forum/ao-oet-e-a-e!/zabranyava-se-da-se-citirat-sobstveni-mneniya-s-cel-da-se-poluchi-otgovor/

Activis

Цитат на: IriKarl в Ноември 30, 2019, 11:17:51 pmИзневерява ли ми ?Кратък въпрос, но е важен за мен.

Кратък отговор- правил го е.

radolia

Ще си възобновим ли връзката с Петър?

Activis

Цитат на: radolia в Декември 02, 2019, 03:12:11 pmЩе си възобновим ли връзката с Петър?

Няма да има възобновяване.

[email protected]

Цитат на: Activis в Ноември 29, 2019, 08:29:08 pmОстави това писане. Когато тогава. Все ще дойде момент да говориш с него.
@Activis, бих искала да те попитам нещо отново ако е удобно. Сега съм в Дания за няколко дена. Лятото когато още живеех тук излизах с едно момче, Й на 28. Харесвах го много, но тогава се виждахме от дъжд на вятър както се казва, той ми беше казал че не може да ми даде това което искам и тогава аз приех работата в Ирландия без да му казвам. После той ми писа точно преди да замина и беше изненадан че заминавам. Писахме си през последния месец, казах му че ще си идвам и той поиска да се видим. Изненадващо този път ме покани на вечеря у тях, всичко беше много хубаво, дори не поиска да преспи с мен а само да спим заедно. Това много ме обърка. Зарадвах се по принцип, защото ми каза че било много рано за това. А аз му казах че и да е рано аз вече не живея тук и малко късно се е сетил че иска да ме опознава или нещо такова. Странното е, че ми беше много приятно с него, някакво спокойствие изпитах и уют. Стана ми и тъжно че не съм в Дания вече и няма как да стане нищо. Какво усещане имаш за него? Дали ще продължим да комуникираме? Дали
беше искрен? Каза ми и че иска да дойде да ме види в Ирландия.
Надявам се да не ме укориш за това, че задавам въпроси за различни момчета, но просто като нямам сериозна връзка с никого се получава така. А и понякога хора от които не съм очаквала се появяват отново в живота ми, а тези за които именно се надявам да стане нещо се отдръпват.

Activis

За момчето не е намерил подходящо момиче и се е сетил за теб. И е мислил, че ти си му сигурна. Но с тези неща, които са станали си го объркала и е разбрал, че няма да е какта си мисли.  Било ти е приятно, защото си го познаваш, а и все пак си имала нещо към него и ти е останало. Комуникация ще има, но не смятам, че ще продължи дълго като се върнеш. Няма за какво да ти е тъжно. Продължавай живота си там, където си. Той се е подсигурил като не е правил нищо, защото, ако бъде по настоятелен ти да си поддала, но го е било страх да предприеме тази стъпка. А ти си и свободна и може да правиш, каквото си сметнеш за добре.

[email protected]

@Activis, странното беше, че аз бях тази която настояваше, а той този който не подаде.. И не мога да разбера защо. По принцип е по нормално да се случи обратното, но той беше този който не искаше нищо. Чудя се дали не е някаква причина в мен не знам..?
Иначе си прав да, няма за какво да ми е тъжно, вероятно ако си бях тук нямаше да стане нищо и това е защото не живея вече тук. Което ме навява на мисълта, мислиш ли че ще остана дълго в Ирландия или ще се върна един ден пак в Дания?

vility29

Здравейте!Искам да попитам какво ме очаква в любовен план до края на годината. Другият ми въпрос е ще ми провърви ли в работата която започвам сега. Благодаря предварително.

radolia

Ще имам ли вбъдеще човек до себе си? и какъв ще бъде той,ако изобщо се появи такъв?След връзката ,която приключих преди 10 месеца съм разбита и още събирам парченцата от себе си.До момента даже и не знам причината за раздялата и все още търся отговори.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019