Ще имат ли втори шанс отношенията ни? - page 96 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 96
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Октомври 21, 2020, 09:52:08 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Ще имат ли втори шанс отношенията ни?

Започната от Wood Nymph, Юни 17, 2019, 04:13:13 pm

« назад - напред »

Activis

Просто като се мисли за нещо постоянно, го вкарваш в съзнанието. И нощем го освобождаваш. Но в случая при нея и при теб има голяма разлика от към хората за, които питате. Но нито една не мисли дали има бъдеще с тези хора.

Enona

@Morena, интересно. Мога да ти предложа 2 теории. Едната е, че имаш дарба и "виждаш" нещата. А другата е, че с тези хора имаш невидими нишки от предишен живот и си спомняш за тях. По време на сън съзнанието изпада на едни такива честоти, че можеш да пътуваш в измеренията, да си спомняш предишни животи и т.н.
Обаче друг е въпросът, защо тези хора ги срещаш и в този живот. Би било много красиво, ако това са любови, с които се търсите и намирате винаги... Но много по-често срещите са за да се събудиш, да живееш по-осъзнат живот, да знаеш че животът не е "яж, пий и си носи новите дрехи", а има много повече отвъд това.
И нали Активис ме нареди сред мечтателите :) Да кажа само, че всичко в този живот може да се промени. С мечтите си, с мислите си, ако щеш с молитвите човек може да пусне такъв заряд енергия във Вселената, че да пренареди всичко. Това обяснява и защо все някъде се издънва някой гадател в предсказанията си, колкото и велик и всепризнат да е  ;)

Нели

Enona ме изкефи със последните си две изречения. Браво , моите поздравления! :)

Activis

Енонче всичко е до психиката и мисълта на човек. Още повече, ако си втълпи нещо и го загнезди в мислите си. Или си мисли, че нещо е станало по един начин един път, може да се повтори. Всичко е относително. Никой не маже да предвиди на 100%. А в случая тук ти нямаш допир с човека, а го усещаш по това, което той е предал. А тук има доста различни енергии от добродушни до не чак толкова. В крайна сметка човек трябва да приема и неуспехите, така, както приема успехите. Но тук сме си говорили, че всеки пише докато не чуе това, което иска. Лично аз не съм съгласен за това с мечтите. Ако беше така света щеше да е друг. Не може да заповядаш на отстрещния човек да те обича с мечти. Трябва да си поставяш мечти, които се отнасят за теб самият. Примерно, работа, жшлище.. ей такива неща. Нещата да са в твойте ръце. Докато да мечтаеш да си с някой, а в същото време този някой нито те търси, нито пък прави нещо за теб.... с мечти няма да го накараш да го направи. Това със сънищата и то е малко спорно. Когато сънуваш освобождаваш съзнанието от натрупаните емоции. Като мислиш постоянно за дадено нещо, е то ще избива все на някъде. Ами да, още много от преди ти казвах за съседа ти. Мечтаеш, но самата ти знаеш, че нищо няма да стане. И един вид тези излишни емоции идват излишно и товарещо за теб. Тук всеки влиза с проблемите си, но те в случая са хората, които трябва да си помогнат сами. Ние не сме и магьосници щтракваш с пръчката и всичко се оправя. Повечето от доста време са на едно положение и се въртят в кръг.

Enona

По принцип човек винаги говори за това, което е видял и преживял. Ако не ти се е случвало това за което говоря, няма да го разбереш или приемеш. Морена говори за сънища, които буквално се сбъдват, за хора които не познава. А не е мислела за тях денонощно, че да освобождава съзнанието си така. "Визуализация" е всепризната техника, с която си твориш живота. Но слава Богу, не на всеки му се получава, защото повечето души не са се развили достатъчно, че да не прекаляват в своя полза с нея. А лично за мен пак да повторя аз нямам мечти с моя съсед. 20 години не го бях виждала. Изведнъж започнах да го сънувам. И бяха сънища да го намеря да разбера добре ли е. Няма как да съм освобождавала мечти, емоции, страсти към него. Има неща, които хладния разум няма как да обясни, за това ги отхвърля или омаловажава.

Activis

А просто, ако са някакви съвпадения. И аз съм сънувал хора, не позанти или хора, които не съм виждал. Но не обръщам внимание на това, защото не съм го усетил като важно. Вчера ти казах, по какъв начин усещам действително съня, който показва нещо. Но не ми д е спори. В случая човека присъства, а е нормално да има нещо около него непознато. И непознатите хора са там в съня с познат човек. Ако го няма главния фактор и тях няма да ги има.

Desinkata2017

Цитат на: Desinkata2017 в Декември 07, 2019, 02:52:30 pmЗдравейте! Извинете за нахалството,но имам един въпрос и много ще съм благодарна,ако ми някой ми изтегли карти,когато има време.
Знам,че не е хубаво да се пита често,но станаха едни интриги с бившия ми Г. и аз го потърсих,за да му докажа,че не са прави хората в това,което казват за мен и той реагира неочаквано добре за мен.
Та въпроса ми е- дали скоро ще ме потърси? Дали е оценил това,че въпреки,че не сме заедно,аз отново го потърсих,за да му докажа истината?
Благодаря предварително и извинете за нахалството.

Ехо 😃 някой би ли ми отговорил,вместо да спорите 😁

Activis

Абе ние не спорим. Просто всеки си излага тезата.
Картите съм ги прибрал аз. Нека другите, които ползат да ти отговорят.

[email protected]

@Activis, искам да ти задам един въпрос относно онова момче Ш. на 22 заради когото се преместих от части да работя в Ирландия. Бях ти споделила преди време, че откакто съм тук сме се видяли само 1 път и той е прекалено зает и стресиран с учене. Ти ми беше казал да не се занимавам с него. Преди няколко дни той ми писа да ми се извини, че не сме се виждали, да ми обясни че бил много стресиран с ученето си и да ме попита дали искам да се видим след 18ти. Имаш ли усещане, че ще възобновим отново отношенията си и ще започнем да се виждаме? С колегата ми нищо не става, а онова момче, с което се видях  в Дания не ми е писал повече. Аз му писах веднъж, разменихме си няколко съобщения докато бях там още и след това не ми е писал повече...
Между другото, искам да вметна само, че аз одобрявам понякога така наречените 'по-песимистични' отговори които даваш, дори и да не са винаги много приятни, защото колкото и да е хубаво човек да има надежда, понякога именно дълбоките надежди са тези които ни съсипват, когато това за което се надяваме не се случва. Говоря поне от своя личен опит, който дори да не е много голям, все пак ми е достатъчен. Така че на мен лично ми е по-добре да чуя, че нещо няма да стане и после да се изненадам ако стане, отколкото обратното.

Activis

Виж хората не разбират и не вникват в смисъла. Те очакват, че винаги ще става така, както им се иска, но действителността е друга. За онова момче имах  по- положително предчувствие от това, което ти разказваше. Все пак е важно как ще се предаде първоначалната информациа, заради липса на зрителния контакт. Колегата ти да няма друго момиче? Поне си разбрала, че не е за теб. Аз харесвам такива хора, които не дълбаят на едно място. Отностно момчето, ми е малко странен. Запомни едно пред любовта пречки няма. Колко и да си зает все 5 минути ще намериш. Не знам, но не усещам да имаш връзка с него. За мен не е сериозен. Излезни и виж, но не бъди с големи очаквания. За момчето в Дания там беше ясно. Няма да се отчайваш. Света не свършва с тези момчета. Трябва търпение.

[email protected]

Цитат на: Activis в Декември 09, 2019, 03:47:21 pmВиж хората не разбират и не вникват в смисъла. Те очакват, че винаги ще става така, както им се иска, но действителността е друга. За онова момче имах  по- положително предчувствие от това, което ти разказваш. Все пак е важно как ще се предаде първоначалната информациа, заради липса на зрителния контакт. Колегата ти да няма друго момиче? Поне си разбрала, чене е за теб. Азхаресвам такива хора, които не дълбаят на едно място. Отностно момчето, ми е малко странен. Запомни едно пред любовта пречки няма. Колко ида си зает все 5 минути ще намериш. Не знам, но не усещам да имаш връзка с него. За мен не е сериозен. Излезни и виж, но не бъди с големи очаквания. За момчето в Дания там беше ясно. Няма да се отчайваш. Света не свършва с тези момчета. Трябва търпение.
@Activis, съгласна съм, трябва търпение, но понякога просто ми се струва, че животът си минава и аз все очаквам и се надявам за нещо, и това понякога ме натъжава доста. Имам усещането и последните 1-2 години, че вече ставам много голяма а имам представи и наивни очаквания като на тийнейджър.
За колегата ми не знам и аз, може и да има друго момиче. Но с него не общуваме изобщо. Аз се върнах на работа в четвъртък, а дори едно здрасти не сме си казали. В петък мислех да отида при него и да го попитам дали иска да излезем след работа, но той си беше тръгнал много рано през деня.Ще видя какво ще стане, но имам чувството, че дори да се виждаме всеки ден сме просто хора, които се виждат и се засичат.
Относно другото момче,Ш. на 22, той наистина е малко странен. Но имам чувството, че е много объркан относно живота си, понеже е много малък и, че не прави нещата нарочно, а че просто не мисли особено за действията си. Той има обаче една особена харизматичност, много е умен, много е мил, може би за това и толкова време не мога да се откъсна от мислите си за него... Но ще изляза с него и ще видя какво ще стане..
А това момче в Дания, с него и аз самата не разбрах какво стана, понякога наистина не мога да разбера действията на някои хора с каква цел са.. Защо искаше да се видим изобщо, защо се държа толкова мило... може би и различията в културите ни с тези момчета има някакво влияние, единият датчанин, другите ирландци.. Може би просто поведението им, което за мен е объркващо и странно, за тях е нормално, дори вече от около 7 години да съм извън България, така и не успях да ги разгадая.

Morena

Цитат на: Enona в Декември 09, 2019, 03:20:19 amПо принцип човек винаги говори за това, което е видял и преживял. Ако не ти се е случвало това за което говоря, няма да го разбереш или приемеш. Морена говори за сънища, които буквално се сбъдват, за хора които не познава. А не е мислела за тях денонощно, че да освобождава съзнанието си така. "Визуализация" е всепризната техника, с която си твориш живота. Но слава Богу, не на всеки му се получава, защото повечето души не са се развили достатъчно, че да не прекаляват в своя полза с нея. А лично за мен пак да повторя аз нямам мечти с моя съсед. 20 години не го бях виждала. Изведнъж започнах да го сънувам. И бяха сънища да го намеря да разбера добре ли е. Няма как да съм освобождавала мечти, емоции, страсти към него. Има неща, които хладния разум няма как да обясни, за това ги отхвърля или омаловажава.
Точно. Аз какво общо имам с бащата или детето на мъжа, който сънувам. За мен са непознати, които не съм виждала и нямам причина да мисля за тях. Аз дори роднините си не сънувам. А а непознати лица обяснението е друго и времето ще го покаже.

Wood Nymph

Обещах да разкажа какво се случи. Видяхме се с бабата, направи се че не ни позна. Според мен излъга умишлено, страхуваше се защото онзи който я тормози беше вътре в къщата и ни е видял през прозореца. В интерес на истината на мен ми се зарадва, не говори много защото не посмя от него, той беше плътно до нея и не ни остави насаме. Но ме хареса, направи ми комплимент, каза че приличам на нея и едва сдържаше сълзите си. Когато ме изпрати каза пак да отида. Той дойде до външната врата с нея само и само да не ми каже нещо, да ми даде парички или нещо от сорта. Родителите ми са разочаровани от това че не можа да ни познае. Според мен се направи и излъга за да ни отблъсне и да си тръгнем защото знае че този няма да е доволен че сме отишли и че ще я бие най-вероятно. Мисля че ще мине време и родителите ми ще осъзнаят истинската причина да излъже че не ни помни. Да се мине малко време и мисля пак да ги убедя да отидем.

lavieebelle

Цитат на: lavieebelle в Ноември 25, 2019, 11:26:37 amЗдравей @Wood Nymph ,

ако е удобно, може ли да ми погледнеш за любов.

Благодаря!

Wood Nymph

Ще получиш съобщение от по-голям мъж за който мислиш. Ще бъдеш щастлива с него, ще ти бъде много приятна неговата компания. Излиза ми и събиране, ще станете двойка ако не сте.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019