Ще имат ли втори шанс отношенията ни? - page 130 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 130
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Февруари 22, 2020, 10:55:46 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Ще имат ли втори шанс отношенията ни?

Започната от Wood Nymph, Юни 17, 2019, 02:13:13 pm

« назад - напред »

Wood Nymph

Nom, може ли да погледнеш за мен дали ще успея да осъществя връзка с Д. през 2020г? Или пък да ми се отдаде възможност да говоря с брат му и да му разкажа какво се случи за да му предаде?
И двамата са с тъмни коси и очи, Д. е мургав, по-нисък.

Wood Nymph

Цитат на: Nom в Януари 13, 2020, 06:04:10 pmЩе бъди ли разрешенроблем от миналото с нейна помощ, не постъпва честно така е, имах проблем - търсих я, не ми даде никакви резултати от изследвания правени още през 2018та. И да съм я търсила, не съм получила отговор от нейна срана, сигурно ме мрази, толкова държах на нея?
Ти ще говориш с нея, но тя ще се измъкне, нещо пак ще замаже работата. Ще те прехвърли според мен на друг лекар. Излиза ми чернокоса.
Проблемът ще се разреши. На няколко пъти излиза да имаш вяра във висшите сили. Ще научиш нещо за това ти заболяване, може да се сетиш по-скоро за нещо свързано с него. Излиза че си била още малка.

Nom

Ще имаш връзка с брата на Д. , той сам ще те потърси, мисля че ще е в университета ти. За  Д. мисля че ще иска да ти помага в някакъв бизнес, който ти и семейството ти ще имате. Ще имаш връзка,но постепенно ще изградите отношения.

Nom

Аз ще и пожелая всичко добро, не заслужавам такова отношение, да ще говоря ще се изясня и ще и се извиня, но исках заедно да завършим проблем от миналото. Тази жена ми казваше,че съм като нейна дъщеря. Разплаках се.

Wood Nymph

Цитат на: Nom в Януари 13, 2020, 06:10:37 pmЩе имаш връзка с брата на Д. , той сам ще те потърси, мисля че ще е в университета ти. За  Д. мисля че ще иска да ти помага в някакъв бизнес, който ти и семейството ти ще имате. Ще имаш връзка,но постепенно ще изградите отношения.
Много ти благодаря. Аз уча заедно с тяхната племеница. Ако нещо имат път до града, и те често ходят там, може наистина да дойде нещо с нея до университета. Ние започнахме такъв, върви доста добре. Нуждаем се от човек който да направи един ремонт. Освен той да иска да работи, въпреки че не сме в добри отношения. Може нещо да потърси майка ми и да говори с нея по работа, не знам.

Nom

Д. ще потърси майка ти. Май тя, ще пусне обява за работник или нещо подобно и той ще се отзове, защото те харесва. Майка ти ще избере Д.

Wood Nymph

Цитат на: Nom в Януари 13, 2020, 06:12:56 pmАз ще и пожелая всичко добро, не заслужавам такова отношение, да ще говоря ще се изясня и ще и се извиня, но исках заедно да завършим проблем от миналото. Тази жена ми казваше,че съм като нейна дъщеря. Разплаках се.
Да, редно е все пак, щом от 10 години тя те лекува. Но пък щом постъпва по този начин, може би е по-добре да я смениш. Ако пък наистина не ти мисли доброто и ти навреди вместо да ти помогне?
Излизат ми и че пари са замесени. Ако се е замогнала финансово може да и е пораснало самочувствието и затова да си е променила отношението. Личната ми лекарка е по същия начин. Отнася се много зле спрямо цялото ми семейство без реално да има причина. Баба ми дори и е била колежка.

Margarita123

Здравейте!
Интересува ме какво виждате относно здравето ми. От години лекувам тежка депресия и ми е притеснено, защото все още съм на терапия. Всичко наред ли ще е за в бъдеще?
Благодаря предварително!

Wood Nymph

Цитат на: Nom в Януари 13, 2020, 06:16:41 pmД. ще потърси майка ти. Май тя, ще пусне обява за работник или нещо подобно и той ще се отзове, защото те харесва. Майка ти ще избере Д.
Обява силно казано. Градът ни е малък и всеки втори се заема с ремонтни дейности и си вярва че е майстор. Освен майка ми да поразпита в града и да стигне до неговите уши. Зарадва ме като ми каза че ме харесва. Досега нямаш грешка. Каквото си ми казала се е случило. Запомнила съм преди 2 години че ми предрече че ще остана на поправки, а бях добра ученичка. Не ти повярвах. Но наистина се стигна дотам. Опитаха се да ме оставят, но се доказах със знания и не се стигна дотам. Просто се бяха озлобили всички в това училище към мен.
Ако наистина го избере него ще е чудо. Тя го харесва, но не одобрява че постъпи така с мен. Въпреки че аз бях виновна, тя смята че той е преувеличил. И е така наистина. Чак пък толкова да съм го обидила, едва ли.

Nom

Ще те попитам нещо макар че се разплаках, има ли вероятност тази жена да поиска консултация от един мъж, началник на отделение, заради моя проблем, и тогава да се реши какво да се прави. Не се е преместила, видях сайта на болницата, тя си е директор.
Ти и сега ще се докажеш с изпитите, ще изненадаш всички, а когато ги вземеш майка ти и баба ти ще са щастливи.

Wood Nymph

Цитат на: Margarita123 в Януари 13, 2020, 06:18:15 pmЗдравейте!
Интересува ме какво виждате относно здравето ми. От години лекувам тежка депресия и ми е притеснено, защото все още съм на терапия. Всичко наред ли ще е за в бъдеще?
Благодаря предварително!
Отиди да си направиш кръвни изследвания. Може нещо в кръвта да има. Предполагам че пиеш лекарства, може картите ми да са показали прекомерната им употреба. Ще ги спреш с времето, но трябва да отидеш на преглед.
Може нещо да се отразят на гинекологично ниво тези лекарства. Ходи си редовно на преглед.
Извинявам се, че наруших правилата на форума. Знам че не е редно да се гадае за здраве. Затова, отиди и се виж. Картите ми показват посещение при лекар. Не съм лекар, не се хващай за думите които казвам защото може и да съм сгрешила. :)
Имаш благоприятни карти, каквото и да е ще се оправиш.

Margarita123

Много Ви Благодаря! Бъдете здрава и щастлива!

Wood Nymph

Цитат на: Nom в Януари 13, 2020, 06:20:24 pmЩе те попитам нещо макар че се разплаках, има ли вероятност тази жена да поиска консултация от един мъж, началник на отделение, заради моя проблем, и тогава да се реши какво да се прави. Не се е преместила, видях сайта на болницата, тя си е директор.
Ти и сега ще се докажеш с изпитите, ще изненадаш всички, а когато ги вземеш майка ти и баба ти ще са щастливи.
Има мъж който и влияе. Мисля че е по-млад от нея. Нещо има обсъждано с него, да.
А може ли да погледнеш какво е мнението на майка ми като цяло за Д.? Би ли одобрила след време да имам връзка с него?
Реално показва колко го харесва, но като визия, а не като човек за мен.

Nom

Не знам дали е по млад, но тя вероятно е говорила за проблема с него. Той ме оперира тя ме насочи към него. Надявах се да се позаинтересува за операцията, и почти 2 години след нея, вярвам че искаше да помогне. 
Да се позаинтересува какво се случва с мен, как съм такива неща? 
Д. те първа ще си показва дорите качества на майка ти и тя ще го хареса, в момента е против връзка с него, не е свикнала с него, но той ще се докаже.

bubetooo

Здравей, @ Wood Nymph. Преди няколко месеца ме повишиха, но не съм доволна от отношението на пряката ми ръководителка, която все не е доволна, въпреки че върша и нейната работа. Затова реших да говоря с управителката да се върна на предишната си длъжност. Може ли да погледнеш дали ще ми позволят и какво ще е отношението на ръководителката ми, когато разбере и дали ме очаква смяна на местоработата до края на годината? Много ще съм благодарна ако ми отговориш, когато имаш време.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019