Ще имат ли втори шанс отношенията ни? - page 148 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 148
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Ноември 25, 2020, 12:05:51 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Ще имат ли втори шанс отношенията ни?

Започната от Wood Nymph, Юни 17, 2019, 04:13:13 pm

« назад - напред »

Nom

Нимф ще успеете с ремонта, макар и доста трудно. Тя ще замине, но от части ще  използвате и ваши средства за това. Ще Ви изпраща пари, знае че ще имате нужда.

K_Love19

Здравей, @Wood Nymph, ще може ли, когато имаш време да погледнеш какво ме очаква в любовен план до края на годината? Благодаря!

Desinkata2017

Здравей,Нимф! Пак съм аз..😃
Може ли когато ти е удобно да погледнеш-Г. мисли ли скоро да ме потърси...?
Извинявай за нахалството,просто все го чакам и накрая нищо...

Wisteria

Цитат на: Wood Nymph в Февруари 14, 2020, 12:28:51 pmС таро гледах. Спомням си какво ми излезе вчера. Мисля че е по-малък.

@Wood nymph, благодаря много!

Nom

Нимф исках да ти се извиня за чашката от кафе. Мислех че са две и товя, и на друг, а не съобразих че е една.

Wood Nymph


Wood Nymph

Цитат на: Nom в Февруари 14, 2020, 09:50:41 pmНимф исках да ти се извиня за чашката от кафе. Мислех че са две и товя, и на друг, а не съобразих че е една.
Няма проблем.
Може ли да погледнеш какво се случва с Д.? Нямам никаква информация.
Публикувах днес и един сън.

Morena

Цитат на: Wood Nymph в Февруари 14, 2020, 12:34:05 pmХитра е, станала е и нагла и не оценява нищо... Не знам колко тежко го изживява, по цял ден си лежи.. Дано наистина замине до края на февруари...
Да, ще имате комуникация. Сега ще има лек затой, виждам го към април-май да има раздвижване.
Ще го вземеш. Излиза първият път-провал, вторият-успех и сбъдване на желание.
Благодаря много.

Може ли да видиш за И. Има ли шанс да се срещнем отново?

Wood Nymph

Цитат на: Morena в Февруари 14, 2020, 11:31:41 pmБлагодаря много.

Може ли да видиш за И. Има ли шанс да се срещнем отново?
Да има. Срещата ще е малко нагласена. Или ти или той ще разбере къде се намира другия и ще инсценира уж случайна среща.
Ох тази жена ще ме побърка. Много е заядлива, прави всичко напук. Може ли да погледнеш дали пък няма някакви отклонения? Реве за всичко, седи на тъмно и търсеше нещо но не иска да светне за да ни е гадно на нас с майка ми...

Nom

Нимф благодаря за  куража, който ми даде за онази оява за която ти бях казала и срещата в събота, някъде края на миналия месец беше. Останах разочарована и огорчена , дори и не получих обратна връзка - срещата беше поне 5-6 минути, една седмица по късно или преди 8 дена обявата е отново пусната.

Wood Nymph

Цитат на: Nom в Февруари 15, 2020, 07:19:27 pmНимф благодаря за  куража, който ми даде за онази оява за която ти бях казала и срещата в събота, някъде края на миналия месец беше. Останах разочарована и огорчена , дори и не получих обратна връзка - срещата беше поне 5-6 минути, една седмица по късно или преди 8 дена обявата е отново пусната.
Аз все си мислех че ще те потърсят. Но пък ми излезе че ще има забавяне, може пък и да се обадят. Все пак подавай и на други места кандидатури.

Wood Nymph

Цитат на: K_Love19 в Февруари 14, 2020, 09:32:30 pmЗдравей, @Wood Nymph, ще може ли, когато имаш време да погледнеш какво ме очаква в любовен план до края на годината? Благодаря!
За мен завръщане на миналото. Мъж огнен знак като че ли. Сдобряване покрай някакъв празник. Може да имаш отношения и с въздушен знак, но по скоро интимни и да се откажеш от него за да бъдеш с човека от миналото.

Wood Nymph

Цитат на: Desinkata2017 в Февруари 14, 2020, 09:35:18 pmЗдравей,Нимф! Пак съм аз..😃
Може ли когато ти е удобно да погледнеш-Г. мисли ли скоро да ме потърси...?
Извинявай за нахалството,просто все го чакам и накрая нищо...
Да, но няма да е сега. Тежи му, обиден ти е, много е наранен, даже гневен. Но все пак иска да се оправите, не насилвай нещата. Остави го сам да се успокои и да те потърси.

Nom

Нимф в понеделник имам телефонно интервю, но нямам никакво усещане за по натам. Направи ми впечатление на тази среща, за която ти казах че никъде не видях свое Св, аз изтрих съобщенията от тази и миналата година, ако имат мой координати добре.

Desinkata2017

Цитат на: Wood Nymph в Февруари 15, 2020, 07:48:36 pmДа, но няма да е сега. Тежи му, обиден ти е, много е наранен, даже гневен. Но все пак иска да се оправите, не насилвай нещата. Остави го сам да се успокои и да те потърси.

Благодаря! ❤️
А има ли нещо общо с бившата си Б.?

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019