Ще имат ли втори шанс отношенията ни? - page 153 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 153
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Април 01, 2020, 11:02:46 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Ще имат ли втори шанс отношенията ни?

Започната от Wood Nymph, Юни 17, 2019, 02:13:13 pm

« назад - напред »

bubetooo

Здравей, @Wood Nymph, на работното ми място сме малко хора, а работата е много и вече изнемогваме. Шефовете обещаха, че може да назначат нов човек, но няма щат за него и не е сигурно. Може ли да погледнеш дали ще назначат някого и ако да дали ще е мъж или жена и ще можем ли да се сработим?

Nom

Поредната уредена обява беше тази определено.

Nom

@Morena аз на твое място бих се радвала, но нямам късмета да се радвам , а да страдам по скоро.

Morena

Цитат на: Nom в Февруари 23, 2020, 12:26:24 pm@Morena аз на твое място бих се радвала, но нямам късмета да се радвам , а да страдам по скоро.

Не се отчайвай. Ще има раздвижване на пазара след март месец.
Не знам на какво да се радвам? Че имам работа ли? Докога не е ясно. Колежката ми взима работата , за да не я съкратят. Не ми дават възможност просто да се науча.
Онзи ден колежката ми взе бонус 400 лв . А аз нищо, защото ме занимават с простотии . Върша неща, които знам още от предната работа. То и това вече не върша поне колежката ми взима работата. Нагла е. Аз не мога да й кажа нищо, защото знам, че всичко ще се обърне срещу мен.
От месеци я наблюдавам как наглее. Не й отива на възрастта на 60 г. е.
Просто да мине изпита ми и ще търся друга работа. Щом я толерират нека си я държат там и след пенсия . Може и до дълбока старост да обслужва клиенти.
Явно нямат нужда от млади и образовани хора. Жалко,че това е лицето на тази корпорация.
Навсякъде другаде такива ги пенсионират вече.

Както и да е. Аз си знам,че дните ми се преброени там и не съжалявам. Там където няма развитие просто им казвам чао. Тъпите им номера няма да търпя.

Би ми гледала за шоф изпит ще се явя ли скоро и как ще протече, има ли нещо за което да да внимавам?

Благодаря.

Nom

Зарежи тия змий теб повече те харесвам, за мен си ангел, защото и аз имам една змия- овен богата и надута, красавица, която магии прави,  3 пъти загубих работа, едни хора който толкова много обичам и и ми липсват си отидоха от нейна ръка. Зарежи тая змия защото виждам друго развитие, злобата се връща, а малко са свестните хора, ти си един от тях. Не са ти реброени дните, не си на смърто легло, тя да ти не. Ще си вземеш шоьорския изпит с леки притеснения, но ще се справиш, виждам го. Трябва да си спокойна, ще протече спокойно, май инструктура ще е по притеснен от теб. Ще го вземеш до срезата на март. Аз до април едва ли мога да чакам, вече и не мога да ти кажа. Хобито ми е застой, чувствам се отвратително.

Nom

@Morena няма да те съкратят, а друг ще си отиде. До средата на март, трябва да вземеш шофьорския изпит, ще си притеснена на изпита, но ще успееш, ще има малки грешки от твоя страна. Благодаря за куража!

Morena

Цитат на: Nom в Февруари 23, 2020, 09:27:06 pm@Morena няма да те съкратят, а друг ще си отиде. До средата на март, трябва да вземеш шофьорския изпит, ще си притеснена на изпита, но ще успееш, ще има малки грешки от твоя страна. Благодаря за куража!

Благодаря ти.
Много ми е важно да взема изпита. Нищо друго не ми е толкова важно както изпита. Колкото повече време минава, толкова повече се притеснявам,че ще изпусна датите.
И аз ти благодаря за милите думи.

В работата в всичко е постарому. Колежката продължава със същите номера. Вече ми е все тая. Решила съм да напусна. Въпросът е кога.

Wood Nymph

Цитат на: Morena в Февруари 22, 2020, 10:37:38 pmТеглих ти защо баба ти се държи така? Според мен ви обича, не иска да ви изгуби. Чувства се отхвърлена и е разтревожена. Усеща,че я гоните и че сте резки с нея.
Според мен й направи мил жест все пак си й внучка. Направи й чай. Сладки. Сигурна съм,че ще ги оцени.
Някои хора не могат да покажат емоциите си правилно.

И да не ти честитят не си разваляй празник. Събери няколко приятелки и отидете на ресторант или пицария. ☺

Значи си зодия риби. Имах усещане ,че си рибка.🐠


Правила съм, не знам дали го оценява. Не си изразява много много емоциите. След поредния скандал успяхме някак си да се разберем и вече не се държи лошо. Дано и занапред се разбираме.
Нямам кого да поканя, но пък с мама сме като приятелки и си прекарваме много хубаво заедно. Личи ми че съм тази зодия. :D

Nom

@Morena и Нимф може ли един поглед върху хобито ми, ще мога ли да разчитам на приходи в бъдеще от него, както и за срещата утре в преводаческа къща, но не преводаческа позиция ?

Wood Nymph

Цитат на: bubetooo в Февруари 22, 2020, 11:21:50 pmЗдравей, @Wood Nymph, на работното ми място сме малко хора, а работата е много и вече изнемогваме. Шефовете обещаха, че може да назначат нов човек, но няма щат за него и не е сигурно. Може ли да погледнеш дали ще назначат някого и ако да дали ще е мъж или жена и ще можем ли да се сработим?
Много противоречиви карти изтеглих. По мое усещане ще бъде назначена жена. Може да има дъщеря и син. Първоначално ще се разбирате, в последствие може да има проблеми, но не виждам да са сериозни и бързо ще отшуят. Няма да се намери човек скоро обаче, тази жена след време мисля че ще постъпи на работа.

Wood Nymph

Цитат на: Nom в Февруари 24, 2020, 06:50:23 pm@Morena и Нимф може ли един поглед върху хобито ми, ще мога ли да разчитам на приходи в бъдеще от него, както и за срещата утре в преводаческа къща, но не преводаческа позиция ?
С много труд занапред можеш да разчиташ на хобито си. Може някой да те забележи и да ти предложи някаква по-мащабна работа свързана с него. Пази се от измами.
Надеждите ти ще бъдат чути. По моите карти срещата ще премине чудесно, ще те харесат. Излиза ти голямо успокоение, оставяш в миналото всичкия товар.

Morena

Цитат на: Nom в Февруари 24, 2020, 06:50:23 pm@Morena и Нимф може ли един поглед върху хобито ми, ще мога ли да разчитам на приходи в бъдеще от него, както и за срещата утре в преводаческа къща, но не преводаческа позиция ?

За срещата утре... пръстен,сърце,риби,кораб.. мисля,че ще те харесат. Ще ти предложат договор и ще имаш приходи. Предстои ти промяна.

Morena

Цитат на: Wood Nymph в Февруари 24, 2020, 06:46:48 pmПравила съм, не знам дали го оценява. Не си изразява много много емоциите. След поредния скандал успяхме някак си да се разберем и вече не се държи лошо. Дано и занапред се разбираме.
Нямам кого да поканя, но пък с мама сме като приятелки и си прекарваме много хубаво заедно. Личи ми че съм тази зодия. :D
Дано да е за последно неприятните неща между вас. Все пак сте три жени роднини трябва да се разбирате и да си помагате.
Ще си прекараш добре на празника. Сигурна съм.
Пс кой ден е точно, ако не е тайна.

Wood Nymph

Цитат на: Morena в Февруари 24, 2020, 07:51:39 pmДано да е за последно неприятните неща между вас. Все пак сте три жени роднини трябва да се разбирате и да си помагате.
Ще си прекараш добре на празника. Сигурна съм.
Пс кой ден е точно, ако не е тайна.
На 9-ти. 😁

Morena


TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019