Ще имат ли втори шанс отношенията ни? - page 191 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 191
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Октомври 26, 2020, 02:09:04 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Ще имат ли втори шанс отношенията ни?

Започната от Wood Nymph, Юни 17, 2019, 04:13:13 pm

« назад - напред »

Anjelina123

Кажетв нещо за мен и човека с буква И. Благодаря

Странен

Цитат на: Anjelina123 в Май 24, 2020, 08:23:31 pmКажетв нещо за мен и човека с буква И. Благодаря
Не се приветства писането с правописни грешки. И Публикации с малко текст. Задайте коректно и обемно въпросът си. Обяснете ясно и подробно, какво точно ви интересува.

Anjelina123

Имам връзка с човек с буква И, какво виждате за напред във връзката ни. Обича ли ме, лъже ли ме. Мога ли да разчитам на него, някак си го не чувствам много близък. Какво стои между нас. Благодаря

Wood Nymph

Аз ли избързах, какво се случи...
Тъкмо ни се подобри комуникацията...
Попитах го директно как ме възприема и какво иска. Отговори ми че за него съм просто приятелка и нямал чувства засега. От онези дни непрекъснато ми пращаше снимки, целувки, гласови съобщение и изведнъж-аз съм просто приятелка.
Може ли някой да погледне искрен ли беше? Наистина ли за него съм просто приятелка?
Каза ми че не искал да ми разбива надеждите. Буквално преди 2 дни ми казваше че знаел че не ми излиза от главата и се сваляше с мен. Ужасно разочарована съм... Моля ви, погледнете, как виждате да се развият нещата занапред? Странно ми е да повярвам в това което ми каза, залъгвал ли ме е, времето ли си запълва с мен? Уплаши се от това че съм директна и говоря за сериозни неща ли?

benji

Цитат на: Wood Nymph в Май 25, 2020, 04:28:36 amАз ли избързах, какво се случи...
Тъкмо ни се подобри комуникацията...
Попитах го директно как ме възприема и какво иска. Отговори ми че за него съм просто приятелка и нямал чувства засега. От онези дни непрекъснато ми пращаше снимки, целувки, гласови съобщение и изведнъж-аз съм просто приятелка.
Може ли някой да погледне искрен ли беше? Наистина ли за него съм просто приятелка?
Каза ми че не искал да ми разбива надеждите. Буквално преди 2 дни ми казваше че знаел че не ми излиза от главата и се сваляше с мен. Ужасно разочарована съм... Моля ви, погледнете, как виждате да се развият нещата занапред? Странно ми е да повярвам в това което ми каза, залъгвал ли ме е, времето ли си запълва с мен? Уплаши се от това че съм директна и говоря за сериозни неща ли?
В любовта директното говорене е най- голямата грешка. Харесва те но се прави на интересен, щото е усетил че си влюбена. Когато ти е казал, че знае, че не му излизаш от главата. Не е бил сигурен дали това е така. Пробвал те е най-вероятно. Ти си клъвнала на тази примамка и си се разкрила в последствие. Сега той ще води парада в вашите отношения.

mozila

Здравейте, ако някой има възможност би ли погледнал, мъж  О тъмнокос,ще ме потърси ли отново и ще се съберем ли, мисли ли ме още...
И наскоро започнах работа, ще имам ли развитие след известен период... хубав ден на всички 💋

daisy-03

Все още съм необвързана. Самотата много ми тежи. До кога ще бъде така? Много ми се иска да изпитам истинска любов. Опитвам да се променя в положителна посока, но ми е трудно.
@benji, може ли да погледнете, какво ме очаква в любовта?
Благодаря!

Странен

На работа ще имаш успехи ще се справиш с повечето задачи които ти поставят. Да ще има развитие и кариен ръст.

Wood Nymph

Цитат на: benji в Май 25, 2020, 09:27:43 amВ любовта директното говорене е най- голямата грешка. Харесва те но се прави на интересен, щото е усетил че си влюбена. Когато ти е казал, че знае, че не му излизаш от главата. Не е бил сигурен дали това е така. Пробвал те е най-вероятно. Ти си клъвнала на тази примамка и си се разкрила в последствие. Сега той ще води парада в вашите отношения.
Ама и аз мисля че ме харесва, иначе защо ще ми пише всяка сутрин, ще се интересува как съм, какво правя. Много благодаря за отговора! Как виждаш за в бъдеще да се развият тези отношения?

benji

Много зависи от теб сега. Това което прави е тежка маниполация. Иска да те пречупи. Иска да е с теб но по неговете правила. За него е важно да може да контролира тази връзка. И да диктува условията в нея. За това се държи така странно и нелепо. Ще бъдете заедно въпроса е как ти ще изиграеш картите си и на кава позиция ще си в тези отношения.

Wood Nymph

Цитат на: benji в Май 25, 2020, 10:40:21 amМного зависи от теб сега. Това което прави е тежка маниполация. Иска да те пречупи. Иска да е с теб но по неговете правила. За него е важно да може да контролира тази връзка. И да диктува условията в нея. За това се държи така странно и нелепо. Ще бъдете заедно въпроса е как ти ще изиграеш картите си и на кава позиция ще си в тези отношения.
Благодаря ти!
От днес започвам да се държа с него малко по-сдържано и студено, за да види че не съм му в кърпа вързана.

benji

Wood Nymph, внимавай не прави рязка промяна в поведението си. Защото това е грозно и бие много  на очи. А когато те хванат, че се държиш студено изкуствено е много по-гадно. Бъди умерена, добронамерена, интуитивна. Не е нужно да показваш нещо което не изпитваш. Бъди себе си , следи кога именно се нарушават твоите граници. Именно тогава кажи: Това не е ок! Това не ми харесва.

Morena

Цитат на: Wood Nymph в Май 21, 2020, 01:51:25 pmMorena, ужасно много се сдухах. Не знам какво да направя. Сега ще разкажа.
Прави ми намеци че ме харесва, показва че не е безразличен. Пише ми всяка сутрин като се събуди и вечер преди да заспи. От 3 дни обаче се прави вечер че не вижда съобщенията ми. Другият вариант е да е заспал, но виждам че е влизал на линия отново в 3-4 през нощта. В началото си мислех че не ми отговаря защото знае че спя леко и се будя от най-малкия шум, но вчера стана нещо което много ме осъмни.
Каза ми, че ще излезе. Дотук добре, няма лошо да се разнообрази. Но не ми каза че ще бъде с момиче. Качи си история от която разбрах, беше я отбелязал че се возят. Дори и просто приятелка да му е, след като се занимава с мен, как може да качи такова нещо, че чак и да я отбележи, не се ли чатка че по този начин ще ме засегне като видя...Аз ли съм прекалено добра, не разбирам. Ако се занимавам с някой и ясно му показвам че имам чувства към него, няма да направя такова нещо за да не вкарвам в излишни филми другия човек. Вечерта ми писа че се е прибрал, аз му показах че нямам особен интерес и започна да ми праща снимки. Отговорих му, и се е направил че не го е видял. Ще си променя изцяло отношението към него. Държа се много добре и явно си е помислил че съм му вързана в кърпа. Много лошо впечатление ми прави. Никак не са мъжки тези неща. Пък и като харесваш даден човек, какво харесваш снимките на всяка жена, че чак и реакции им дава. На мен ми дава само палец, в началото преди да се осмели да ми пише ми даваше и на мен, вече ме има за сигурна явно. Мислиш ли че е добре да продължавам да се държа студено с него и ако ме попита защо да му кажа всичко това? От цялата ситуация ще изляза някаква комплексарка, а не съм такава. Просто като държа на някой е само той и очаквам същото от другия. Да го попитам ли директно какво иска от мен? Като приятелка ли ме приема или като нещо повече, за да не се залъгваме и объркваме взаимно? Не знам как да подходя, но не желая да съм в такива отношения и да се съмнявам дали този човек ми е верен или не е. Видимо на тези на които харесва снимките не го отразяват много, но са меркантилни, а той е от богато семейство, от къде да знам... Аз пари си имам и не се занимавам с него заради това, просто ми харесва да си общувам с него. Мисля си че е страшен непукист и не влага никъде нищо, не мисли че като харесва всички снимки и тагва момичета че излиза с тях, ме наранява и ме вкарва в съмнения.

Относно работа, ще се нуждаеш от помощта на възрастна жена или на човек от миналото ти. Ще излезете на среща и ще ти направи предложение свързано с работа. Парите няма да са много, но ще ти е сигурно.
В любовта-мисли по миналото. Ще си мислиш че има замесена друга жена. Човекът ти е верен, има някаква която се интересува от него, но той няма нищо с нея. Ще има ново начало между вас. Идва отдалеч, може би е бившият ти, ще ти подари нещо.
Ще допуснеш грешки на изпита, няма да е брилянтно, но човекът ще бъде благосклонен и по картите ми няма да имаш проблеми.

Аз не бях много конкретна като ти написах по горе за случващото се, просто разказах за да е по-лесно после за тълкуването на картите които ще ти излязат. Не знам какво да си мисля вече.

Мога ли да разчитам на този човек занапред?
Ще забележи ли студеното ми отношение и ще се усети ли на какво се дължи?
Ще се промени ли за да си запази приятелството с мен?

Малък е, както каза ти. Не знам и аз какво очаквам...просто го харесах.


Какво изпитва към теб? Нищо. Отдръпнал се е, има разстояние между вас. Решил е да прекъсне връзки.
Ще ти пише ли..
Според мен си има друга с която е увлечен. Решил е да прекъсне отношения с теб.
Среща ще има ли..
Не има отдалечаване и застой. Няма карти за действие.
Какво решение е взел относно комуникацията ви..
Да я прекъсне.

Извън картите наистина не се занимавай с него.
Така връзки не се създават. Щом се занимава с други момичета във фейсбук значи не държи на теб. Среща имахте ли?
Не, обаждали ти се по телефона? Не.
Държите като кученце вързано за месинджър. Не си заслужава да висиш до късно вечер и да го чакаш да ти пише едно ,,здрасти". Не знаеш колко още има такива като теб. А ти се надяваш да си единствената.
Не искам да те разстройвам, но това е класическа история. Всеки може да ти я разкаже от личен опит. От моя знач, че нищо няма да си получи.
Гледай себе си и не бъди резерва на някакъв там, който дори не познаваш добре.

Wood Nymph

Цитат на: Morena в Май 25, 2020, 01:40:40 pmКакво изпитва към теб? Нищо. Отдръпнал се е, има разстояние между вас. Решил е да прекъсне връзки.
Ще ти пише ли..
Според мен си има друга с която е увлечен. Решил е да прекъсне отношения с теб.
Среща ще има ли..
Не има отдалечаване и застой. Няма карти за действие.
Какво решение е взел относно комуникацията ви..
Да я прекъсне.

Извън картите наистина не се занимавай с него.
Така връзки не се създават. Щом се занимава с други момичета във фейсбук значи не държи на теб. Среща имахте ли?
Не, обаждали ти се по телефона? Не.
Държите като кученце вързано за месинджър. Не си заслужава да висиш до късно вечер и да го чакаш да ти пише едно ,,здрасти". Не знаеш колко още има такива като теб. А ти се надяваш да си единствената.
Не искам да те разстройвам, но това е класическа история. Всеки може да ти я разкаже от личен опит. От моя знач, че нищо няма да си получи.
Гледай себе си и не бъди резерва на някакъв там, който дори не познаваш добре.
Той ми пише, търси си ме. Със ставането сутрин започва. Писах по-горе, benji ми отговори за това. Вчера реших да го питам директно какво очаква от мен и той ми каза че ме приема като приятелка просто. Обидих се, през последните 2 дни ми показва че ме харесва, непрекъснато ми прави намеци. Вчера видях че продължава да си харесва снимки на други момичета, и аз реших да си кача снимка с мъж, един стар познат. Той я видя и след това ми каза че иска да сме само приятели защото нямал чувства. Наистина малко ще се държа по-дръпнато за да не се привържа и да ме нарани. Ще си пиша с него ако ме търси, но малко по резервирано. Ех, писна ми значи. С който и да се захвана все се разочаровам. Не очаквах нещо кой знае какво, той си е много малък, по цял ден игрички някакви. Ще ми се да стане нещо между нас, но ми е много несериозен, държи се много идиотски. Сам ми сподели, че когато харесва дадено момиче, не се занимава с други и не им обръща внимание. Ами, той явно обръща на други, така че го приемам все едно не ме харесва. Само не можах да разбера какво целеше през този 1 месец?
Не знам, дали пък не ми отговори вчера така, защото видя снимката с мъжа? Той не знае че тази снимка е стара, обаче нямам и намерения ако ме пита да му казвам. Нека се чуди и да се дразни че не е единствен, както аз седя и се тормозя.

Desinkata2017

Нимф, би ли ми гледала Г. ще ме потърси ли скоро?

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019