Ще намеря ли изгубена златна гривна - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport
 
Юли 05, 2020, 08:46:24 pm

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Юли 05, 2020, 08:46:24 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Ще намеря ли изгубена златна гривна

Започната от Ines Said, Октомври 13, 2019, 01:39:10 pm

« назад - напред »

Ines Said

Здравейте ясновидци , моля за мнение и помощ - вчера вечерта съм изгубила гривна златно кръстче с червен конец , която е подарък от семейството и затова ми е много ценна. Има ли шанс да се намери ?

kahawarowa


Ines Said

Ми много ,,късмет" да донесе на другата ръка.

Activis

Нещо ми подсказва, че тази гривна не е намерена и не се носи в момента.

Ines Said

Добре дошъл отново , Activis :) виждаш ли раздвижване при мен в работен план , не ми харесва грам мястото на което съм и си търся активно . Засега удря на камък ...

Activis

Не знам защо, но ще се задържиш по- дълго време на тази работа, въпреки, че не ти харесва. Хубавото е, че имаш по- твърд характер и воля. Абстрахирай се от това, което те дразни и нещата ще се подобрят.

Ines Said


Ines Said

Ще се радвам да чуя и друго мнение :) не виждам как ще се абстрахирам от място на което се толерира мързела и връзкарщината - за съжаление България в професионален план я заварвам така, както я напуснах преди три години - болен здрав носи или идеалния развъдник за некадърници и мързеливци.

ЦВЕТЕ

Споделям мнението ти.Тук това няма да се промени. Навсякъде положението е такова, толерират се връзкарите. Аз съм работила на няколко места и от опит го казвам.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019