Ще се промени ли нещо? - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Ноември 28, 2020, 02:40:57 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Ще се промени ли нещо?

Започната от bii, Юли 17, 2020, 12:51:49 pm

« назад - напред »

bii

Здравейте. Обръщам се към който може да погледне и да ми каже дали нещо в личен план ще се промени скоро. От известно време съм сама. В полезрението ми се появи един човек, но между нас няма комуникация. От друга страна имам голямо привличане към него, от известно време не спирам да мисля за него, мислите ми са буквално обсебени, не спя, не се храня. Не знам той какво мисли за мен, дали смята да предприеме нещо към мен. Трудно ми е, искам вече да открия човек, който ще бъде до мен. Дали това е той, или всичко е в главата ми трябва да чакам още? Моля ако някой има желание да види. Ще ви бъда благодарна.

Enona

Аз не виждам бъдеща любовна връзка с този човек. Но за ваше успокоение ви съветвам вие да предприемете някакви действия.

Десислава_30

Здравейте.Вчера приятелят ми ме остави.Ние имаме връзка от разстояние 2 години.Той живее в чужбина.Изстинал е, нямало смисъл да продължаваме са неговите думи.Не мога да задържа никого насила.Разбирам го.Чувствам се зле от това.Дали е трябвало така да стане или съм изгубила голямата любов.Моля за съвет, дали ще се оправят нещата между нас или ще се появи друг мъж.

benji

Нова връзка ще имаш, но ще трябва да преодолееш болката, от раздялата. Този с който си се разделила, ще те потърси сам до месец, но ти няма да си с него.

Десислава_30

Благодаря ви за отговора.Извинявам се че досаждам с още един въпрос.Можете ли да ми кажете нещо повече за този мъж който ще се появи.По-голям или по-малък ще е от мен, от същия град ли ще е.

Desinkata2017

Здравейте! Бихте ли погледнали и на вен, когато имате време- Г. ще ме потърси ли скоро?

benji

В този Г преобладава женската. Слабо мъжко начало. Ще те потърси... Ама за какво ти е...

benji

Цитат на: Десислава_30 в Юли 30, 2020, 10:23:17 amБлагодаря ви за отговора.Извинявам се че досаждам с още един въпрос.Можете ли да ми кажете нещо повече за този мъж който ще се появи.По-голям или по-малък ще е от мен, от същия град ли ще е.
От далече ще е.

Desinkata2017

Цитат на: benji в Юли 30, 2020, 04:24:19 pmВ този Г преобладава женската. Слабо мъжко начало. Ще те потърси... Ама за какво ти е...


Благодаря ти!
Какво имаш впредвид " преобладава оенската ?

Enona

Цитат на: Десислава_30 в Юли 30, 2020, 09:18:40 amЗдравейте.Вчера приятелят ми ме остави.Ние имаме връзка от разстояние 2 години.Той живее в чужбина.Изстинал е, нямало смисъл да продължаваме са неговите думи.Не мога да задържа никого насила.Разбирам го.Чувствам се зле от това.Дали е трябвало така да стане или съм изгубила голямата любов.Моля за съвет, дали ще се оправят нещата между нас или ще се появи друг мъж.
Разбира се, че така е трябвало да стане. Човек не губи голямата си любов. Хората обичат да страдат и си го внушават това. Щом не е станало, значи не е трябвало да става. Връзка до края на годината не очаквам при вас. Може би лека комуникация с човек от близък град до вашия. Много предпазливост и скептицизъм от ваша страна. А този, който ви е оставил сега няма да ви потърси с цел събиране, така че не го чакайте. По-скоро може да провери просто как сте

Десислава_30

Благодаря ви за прогнозите.Мисля че той си има вече друга.Не се чувствам добре от тази раздяла, не искам да страдам,но така го чувствам.С времето ще се отмият нешата.За мен всичко е приключило.Почти няма от къде да се свърже с мен.На тези години на който съм е много неприятно да прекратиш отношения с човек с когото сте говорили за семейство.Ще се появи ли правилният човек за мен, поне другата година...

Binka24

Здравейте казвам се Добринка 36г.имам си приятел Иван 39г.но той все няма време за мен и все ми е ядосан за нещо.Ще се променят ли нещата между нас или трябва да преключи.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019