Ще се задълбочи ли връзката ми и ще създадем ли семейство? - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Ноември 28, 2020, 02:30:46 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Ще се задълбочи ли връзката ми и ще създадем ли семейство?

Започната от Анджи, Юли 15, 2020, 12:39:02 pm

« назад - напред »

Анджи

Здравейте! Моля ви да погледнете и споделите прозренията си относно развитието на връзката ми с Д! Ще се реши ли той на по-сериозна крачка да създадем семейство /деца/ или ще си останем в настоящата ситуация на приливи и отливи...?
Имам нужда от съвет - защото искам стабилно семейство, а ако той не е готово - не знам дали да го чакам или да си поема по пътя?

Благодаря ви от сърце!

ААА

Това коментирали сте го?
Защото се нуждаеш, от нечие прозрение за да създадеш семейство?
И какво значи, да чакаш някой?
Комуникация трябва. Кажи му как виждаш близкото си бъдеще, какво искаш да се случи и т.н. само така ще разбереш, какво иска той.
Поеми нещата в това ръце.
Не се страхувай.

Анджи

Благодаря @AAА!
Говорили сме - имал нужда от време, да подреди нещата и в главата си и "извън нея" - живее в друг град, бизнесът му е там и тн...
И уж си тръгва, а след това се връща..

ААА

Да не те разочаровам, но това е несериозно от негова страна, а ти го чакаш...а той най вероятно в другия град, освен бизнес има и нещо друго.
Просто не го мисли, каквото има да става то ще стане. Не си давай срокове да чакаш някой, да реши дали си достойна за него и да си подреди кашата. Всеки заслужава щастие и любов, за това просто продължавай, нищо не се знае бъдещето е променлива величина.

Анджи

Права си за всичко AAA, но когато има силни чувства, човек е склонен да мисли емоционално, а не толкова рационално..
И не си давам срок, просто с цялото си сърце желая бъдеще с този човек и затова помолих да види някой, който има дарба - има ли бъдеще...

ААА

Да, знам, че чувствата са по силни от разума. Просто ти сега искаш него, ще получиш половинчати неща, които на първо четене ще те задоволяват, и след като разумът надделее над чувствата, няма да си доволна на това което имаш. Пожелавам ти от цялото си сърце щастие.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019