Август 17, 2019, 04:33:01 pm

Новини:

Как да задам въпрос на форума UFOport?
Моля задавайте въпросите си точно и се старайте максимално подробно да опишете  ситуацията в която се намирате.  Всеки въпрос трябва да е добре разгърнат и подробен!
Обърнете внимание на правописа!
Въпроси зададени мързеливо и с малко текст ще се трият.


Welcome to Форум UFOport . Please login or sign up.

Август 17, 2019, 04:33:01 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Любовен калкулатор

Щастливи числа за ТОТО

Числа за тото

Ще се случи ли да имам дете и да сме заедно?

Започната от Petya, Май 20, 2019, 02:44:58 pm

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Petya

Здравейте,Nom!
Имам връзка от 6 месеца с едно момче.Той е доста властен с мен и каквото каже , иска да го изпълнявам.Днес се скарахме и иска да скъсаме.Виждаш ли да сме заедно и да създадем семейството,понеже техните искат да го оженят скоро,а той уж вече се съгласи,но след това , което стана днес,няма сигурно.Правихме опити да забременея,но сигурно не са сполучливи.Какво виждате ,ще си оправим ли отношенията помежду си?
Благодаря предварително!

Nom

Виж, ще имаш дете, но с този човек няма да се разделите. Трябва да преосмислите и двамата чувства, защото ти искаш дете но реално замисли се обичаш ли го, той теб. Трябва да почувстваш че си готова за живот с него, не става дума само за дете, а за цял живот с него, а не си сигурна , усещам, като че ли го искаш заради дете. Няма да се разделите, но ти не си готова. Ще се оправите да, но реално ти обичаш ли го, а той теб, защото виждам той да има симпатии, приятелски чувства, но не и да е влюбен.

Petya

Той от самото начало искаше да имаме дете,но аз все отлагах .и може да му е омръзнало и каза,защо последният път съм се измила.Мисли,че не го обичам и не искам дете от него,а аз искам да сме семейство.

Petya

Да, много го обичам.Още като пишехме отначалто дори ,имах усещането,че не мога да живея без него.

Nom

Ще се случи да имаш семейство, мисля че точно с този човек. Заблудил се е, и  до 1-2 седмици трябва да ти се извини. Бракът е за цял живот, положително ще се развият нещата, никой не го разубеждава от хората около него, сам е разбрал вината си. Нужно е да поговорите, но няма пречки наистина, ако и двамата го искате, чакай новини за сватбата. Един съвет - и двамата си намерете доър лекар и си направете профилактика, просто си вижте здравето, нямаш преки да имаш дете, дори  ми се струва че е възможно това да се случи до есента догодина. Но все пак. Семейство ще бъдете.

Petya

Nom,какво имахте предвид 1-2 седмици. До това време (1-2 седмици)разделени ли ще бъдем или ще ми се извини, чак тогава?

Nom

Ще ти се извини в следващите 1 до 2 седмици.

Petya

Nom, според вас кога ще спре да се сърди ,защото мисля, че няма да ми се обади да ме потърси?

Nom

Мисля, че няма пречки никакви за брак и дете от този човек. Изчакай до края на месеца. Мисля, че сам ще се извини. В следващите 1-2 седмици.

Petya

Nom, здравейте!
Знаете ли за какво се скарахме последния път с моя приятел.Ика един колега ,който постоянно излиза с нас навсякъде и вика моят приятел да пият .Това е почти всяка вечер.И в неделя брат ми ни видя (беше към 23:30),да го возим този в колата и споделил на баща ми.Баща ми се ядосал и тогава ,му споделих на моят приятел за това... И това ,което Ви казах,че иска да скъса с мен. Дано да се отдръпне от него,че така не можем да бъдем заедно.Вие казахте,че ще разбере за грешката и ще ми се извини?

Nom

Да , вярвам че ще се извини, но тук има и външна намеса. 
Нещата зависят отново от момчето обаче, тоест от човекът с когото планирате брак. 
Вярвам че има вероятност да се стигне до брак наистина. Лошото е че и се струва, някой от изброените хора, най вероятно бъдещият ти съпруг има и зависимост, това че излиза да пие почти всяка вечер, не ми говори добре. 
Това,че пие не е добре, незнам имате шанс, но някой се оиптав да провали нещата, и искрено се надявам сам да реосмисли и ползата от пието през вечер и случилото се.

Petya

Nom,той ми писа иска да му дам заплатата.Дано да не каже да се разделим.  .?

Nom

Не ми харесва това, разделете я но не му дава цялата, има нещо което не ми харесва в този човек, има вероятност да я използва не за сватбата. Попитай го за какво, ако реши пак да излиза с някого му откажи.

Petya

Nom,тя е неговата,а не моята Аз му я давам от там където работя....не е това, което си мислите Само да не каже да се разделим,това не притеснява. 

Nom

Дано наистина се стигне до брак, нещата зависят от него. Раздяла не виждам с теб от негова страна.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019