Ще се случи ли да имам дете и да сме заедно? - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport
 
Юли 11, 2020, 09:10:28 pm

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Юли 11, 2020, 09:10:28 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Ще се случи ли да имам дете и да сме заедно?

Започната от Petya, Май 20, 2019, 02:44:58 pm

« назад - напред »

Petya

Здравейте,Nom!
Имам връзка от 6 месеца с едно момче.Той е доста властен с мен и каквото каже , иска да го изпълнявам.Днес се скарахме и иска да скъсаме.Виждаш ли да сме заедно и да създадем семейството,понеже техните искат да го оженят скоро,а той уж вече се съгласи,но след това , което стана днес,няма сигурно.Правихме опити да забременея,но сигурно не са сполучливи.Какво виждате ,ще си оправим ли отношенията помежду си?
Благодаря предварително!

Nom

Виж, ще имаш дете, но с този човек няма да се разделите. Трябва да преосмислите и двамата чувства, защото ти искаш дете но реално замисли се обичаш ли го, той теб. Трябва да почувстваш че си готова за живот с него, не става дума само за дете, а за цял живот с него, а не си сигурна , усещам, като че ли го искаш заради дете. Няма да се разделите, но ти не си готова. Ще се оправите да, но реално ти обичаш ли го, а той теб, защото виждам той да има симпатии, приятелски чувства, но не и да е влюбен.

Nom

Ще се случи да имаш семейство, мисля че точно с този човек. Заблудил се е, и  до 1-2 седмици трябва да ти се извини. Бракът е за цял живот, положително ще се развият нещата, никой не го разубеждава от хората около него, сам е разбрал вината си. Нужно е да поговорите, но няма пречки наистина, ако и двамата го искате, чакай новини за сватбата. Един съвет - и двамата си намерете доър лекар и си направете профилактика, просто си вижте здравето, нямаш преки да имаш дете, дори  ми се струва че е възможно това да се случи до есента догодина. Но все пак. Семейство ще бъдете.

Nom

Ще ти се извини в следващите 1 до 2 седмици.

Nom

Мисля, че няма пречки никакви за брак и дете от този човек. Изчакай до края на месеца. Мисля, че сам ще се извини. В следващите 1-2 седмици.

Nom

Да , вярвам че ще се извини, но тук има и външна намеса. 
Нещата зависят отново от момчето обаче, тоест от човекът с когото планирате брак. 
Вярвам че има вероятност да се стигне до брак наистина. Лошото е че и се струва, някой от изброените хора, най вероятно бъдещият ти съпруг има и зависимост, това че излиза да пие почти всяка вечер, не ми говори добре. 
Това,че пие не е добре, незнам имате шанс, но някой се оиптав да провали нещата, и искрено се надявам сам да реосмисли и ползата от пието през вечер и случилото се.

Nom

Не ми харесва това, разделете я но не му дава цялата, има нещо което не ми харесва в този човек, има вероятност да я използва не за сватбата. Попитай го за какво, ако реши пак да излиза с някого му откажи.

Nom

Дано наистина се стигне до брак, нещата зависят от него. Раздяла не виждам с теб от негова страна.

Nom

Стискам палци, наистина добре да се развият нещата. Сподели сред срещата какво е станало. Не виждам повод обаче да се разделите.

Странен


Nom

Най-вероятно няма да има брак, самият той го е казал, че няма да се ожените вероятно ще останете само приятели. 
Не виждам раздяла.

mery_j

Здравей Ном!Имах приятел с когото се разделихме преди 3 месеца.Искам да те попитам дали ще се съберем пак с него.Ще имам ли дете от него и ще бъдем ли семейство?

Nom

@mery_j За сега той не е решил да се съберете, колебае се, нещо го спира, не мисли нито за дете, нитоза семейство. 
За сега е продължил напред, и не иска да се връща към случилото се, Към момента има нужда да преосмисли ситуацията, готов е на приятелсство с теб, планове за дете не виждам нито за семейство.

mery_j

Благодаря ти.А виждаш ли ме скоро във връзка с нов човек?

Nom

Да, mery_j но може би след края на октомври месец тази година, тоест може би зимата.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019