Спешна нужда от насока...

Започната от Elia, Февруари 15, 2019, 01:14:59 am

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Elia

Здравейте ,обръщам към всички гадатели ,моля който има желание нека се включи .
Ще се опитам на кратко да разкажа ...
От няколко дни контактувам онлайн с един мъж.Видя ми се симпатичен и приятен мъж с една дума ,хареса ми.Поиска ми телефона ,даох муго ,от тогава ми звъни ...бях реши да се видя с него и може би да дам шанс за връзка .Нещото ,което много силно ме притесни е ,че човека започна да ми казва ,че ме обича ,че много му липсвам и днес ми е купил пръстен,предложи ми брак .Според вас това нормално ли е .Нещо много започнах да се плаша от него ,зароди се едно чувство в мен ,че нещо не е наред психически .Та ние всъщност изобщо не сме се виждали и не се познаваме ...как е възможно ..
Незнам точно как да задам въпро си ..
Той е с буква М аз съм Е.
Моля някой ако може да ми отговори ,с какъв човек си имам работа ?
Какво се очаква да се случи между нас ?


Activis

Ще напиша набързо поради късния час, какво усетих. Има нещо нередно тук. Грешка е че си му дала тилефонния си номер на този етап. Трябваше първо да го опознаеш. А сега няма да се оттървеш лесно. Утре ще ти изтегля едни карти да видим, какво ще покажат те. Но чувството ти не те подвежда по никакъв начин. Появи ли се някакво чувство, което да те притеснява значи, нещата не са на добре.
Лека нощ от мен

Elia

Добро утро !Очаквам с нетърпение...
Ужасно се че чувствам от ситуацията ,надявам се и други гадели да се включат с виждания и мнение .

eli

Блокирай му телефона и профила в мрежата, това е. Не знам какво толкова те притеснява, чак и гадателка помощ, при положение, че не си му дала адреса си, ще те забрави след седмица като няма достъп до теб.

Elia

Разбира се ,че мога да блокирам от всякъде .По скоро искам да разбера дали да го направя ,може да греша за него  ,може и да съм права ...опитвам се да намеря чокавек до себе си ,искам да имам такъв .Всичко това което ми говори и прави би било прекрасно ,ако се познаваахме ...но този етап е притеснително ,затова се допитвам тук ..

eli

Действията на този човек са необосновани, не са свързани със здрав разум. Не знам на колко години сте, но зрелите хора нито говорят по този начин, нито вярват на подобни думи - всичко изглежда безкрайно незряло и прибързано от негова страна. Как милсите,че някой без да ви познава ще ви обича и ще ви предлага брак ? А сигурна ли сте,че виждате реалния човек зад този профил ?

Elia

Праща ми непрекъснато снимки.
На 41 г е ,ерген ,може би е разпитвал наши обши познати за мен .Планувахме да се видим идната а седмица ,сега не съм много сигурна дали да го правя .

Мисионер

41 години и ереген. Това крие много подводни камъни. Поне да беше разведен...

Мисионер

Но пък и женското мислене е абсулютно не логично. Що да го блокираш,  щото е показал, че иска семейство ли...???  Ти си реши какво да правиш, но според мен нямаш нужда от човек до себе си, а от някой който да те държи на резервната скамейка с години без да ти предлага нищо.

Enona

Не се сърди, @Elia, но явно ти си го предразположила да се "отпусне" така и да си мисли разни неща. Аз лично не мисля, че има заплаха за теб и твоята безопасност. Но така като гледам и връзката ви няма да се получи.

Elia

Благодаря Енона,а можеш ли да ми да ми кажеш защо няма да се получи.В мен ли е причина ?

Enona

Да. От теб. Изчезнала ти е предишната еуфория.   Среща ще има. Но ще се чувстваш разочарована. Няма да е това, което си очаквала

Elia

Прочетох ,няколко пъти написаното ,като се замислих хубавичко ,наистина е точно така .В момента ме е обзело ужасно безразличие и апатия към всичко ,дано да е нещо временно .
Енона,знам,че ставам нахална но си спомням ,че когато зададох въпрос за първи път в форума ,благодарение на твоя отговор се успокоих и изживах много хубави мигове с човека от когото се интересувах .Тогава пак така със страх и недеверие подходих ...Искам сега пак да те попитам точно за него .Много дъжа да видя какво е и твоето виждане .Знам ,че ако не искаш няма да ми отговориш ,но ако го направиш ще ти бъда много благодарна ..
В момента нещата между нас каточели поутихват, така да се каже поохладняваме един кмъм друг .Поне и аз така го усещам .Незнам дали е от това,че той в момента е много натоварен и физичически и психически и изобщо няма време и желание за мен .Очаква се до месец два да приключи с това което се е захванал и обещава тогава да ми обърне повече внимание .От една страна започна да ми е все тая ,от друга като се сетя за него ми липсва много.Тъжно ми е ,тежко ми е ,ту се опитвам да го забравя ,ту още не искам да го пусна .Според теб какво ще стане ,ще продължим или ще приключим ?

Enona

Не мисля, че ще се промени нещо след тези 1-2 месеца. Първото ми чувство   беше, че след време ще спрете контакт. После пак ще го подновите. Но предишното няма да се върне. Изморени сте.

MarisaVladi

Enona
УВлечена съм от един мъж, който вече не виждам.
На всичкото отгоре всичко около мен се разпада.
Имам нужда от другар, помощник, любящ мъж, който да ми помога. Търся го, но не ми се получава...
Кога ще се появи точния за мен?