Юли 18, 2019, 10:31:02 pm

Новини:

Как да задам въпрос на форума UFOport?
Моля задавайте въпросите си точно и се старайте максимално подробно да опишете  ситуацията в която се намирате.  Всеки въпрос трябва да е добре разгърнат и подробен!
Обърнете внимание на правописа!
Въпроси зададени мързеливо и с малко текст ще се трият.


Welcome to Форум UFOport . Please login or sign up.

Юли 18, 2019, 10:31:02 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Любовен калкулатор

Щастливи числа за ТОТО

Числа за тото

Спешна нужда от насока...

Започната от Elia, Февруари 15, 2019, 01:14:59 am

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Nom

Краят отдавна е дошъл в тази връзка, не мисля че трябва да се подлагаш на компромиси, а просто трябва да се дрънеш.
Виждам абсолютно трудно, почти невъзможно  бъдеще по между Ви, липсва на чувства и ипса на желание.
Една голяма мъка, ще е много трудно да ъде това окето искаш.@Elia

Elia

В момента поддържаме контакт ,но само по телефона.Той се надява отново да бъдем заедно ,а аз се боря със себе си да не се поддавам и да се отдръпна .Много ми е трудно ,но вече знам ,че няма смисъл.

Enona

Кое няма смисъл - да сте заедно или да се бориш със себе си? Любовта ти е споделена. Просто не е по начин по който ти очакваш. Ами ако просто не ти е "писана" такъв вид любов без значение с кой човек ще си?

Elia

Енона,явно не ми е писана .Дори да е споделена е невъзможно да сме заедно .Не бих се отазала да се боря ако знаех ,че има смисъл .
Но мисля,че ако той трябва да избира ,по скоро би се отказал от мен и да продължи да си живее така,дори и да е нещастен .

Elia

Енона,ти какво би ме посъветвала ,да дам ли още един шанс за да видя какво ще се случи.Преди когато предвиди ,че  ще се разделим и после пак ще се съберем но вече няма да е същото доста ме разколебава това .Но при полужение,че и двамата искаме да сме един с друг,много ми е трудно да взема решение ,да се опитам да го забравя или отново да опитам ?Исками се да видя малко повече внимание , време и желание за такова от негова страна.Но дали би се случило това ?

Enona

И да искаш не можеш да го забравиш. И да се хванеш с друг, няма да ти е пълно в сърцето, ще ти липсва нещо. Аз ако съм ще дам шанс на тази любов. Има я и от двете страни. Но пак съм на мнение, че за сега така ще е зает с мислите си, поне до към 3 месеца още няма да има промяна. Дето се вика завъртял го е живота и го е повлекло сега това материалното, работата. По принцип нали казват, че мъжете повече ги влече материалното, егото, а жените са по-духовните...Знам ли.. Но ако мислиш, че имаш друга по-щастлива алтернатива - действай.

Elia

Преди малко ми се обади.Едно от нещата ,които ми каза е,че вече много му е писнало но още поне 2/3 месеца ще е много ангажиран.
Енона,изумена съм от това,което ми отговори.Още само като си помисля,да се опитам да го го забравя усещам онази вътрешна болка и празнота в себе си.Докато говоря с него ,усещам  и неговата от това,че в момента сме разделени.
Няма друг ,които да ме интересува,искам си само него..
Много,много ти благодаря !
Представа нямаш колко много ми помагаш ,когато се оплитам и се боря сама със себе си .
Бъди жива и здрава !

Enona

Радвам се, че помагам :) И вие да сте живи и здрави, и да се обичате

Elia

Енона,може ли да помоля ,ако може отново да погледнеш за мен и връзката ми с моя любим .В момента е в чужбина вече повече от седмица .До сега трябваше да се е е върнал а и очаквах ,че поне веднъж ще ми позвъни .Много напрегнато и изнервено ми е .Все още на кантар и се чудя какво да правя с него.Толкова ми е трудно сама а той не е проявил  желание да ми помогне с нещо ,а уш голяма любов ..
ако искаш погледни назад в темата

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019