Спешна нужда от насока... - page 4 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 4
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Октомври 24, 2019, 05:00:09 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Спешна нужда от насока...

Започната от Elia, Февруари 15, 2019, 01:14:59 am

« назад - напред »

Nom

Краят отдавна е дошъл в тази връзка, не мисля че трябва да се подлагаш на компромиси, а просто трябва да се дрънеш.
Виждам абсолютно трудно, почти невъзможно  бъдеще по между Ви, липсва на чувства и ипса на желание.
Една голяма мъка, ще е много трудно да ъде това окето искаш.@Elia

Elia

В момента поддържаме контакт ,но само по телефона.Той се надява отново да бъдем заедно ,а аз се боря със себе си да не се поддавам и да се отдръпна .Много ми е трудно ,но вече знам ,че няма смисъл.

Enona

Кое няма смисъл - да сте заедно или да се бориш със себе си? Любовта ти е споделена. Просто не е по начин по който ти очакваш. Ами ако просто не ти е "писана" такъв вид любов без значение с кой човек ще си?

Elia

Енона,явно не ми е писана .Дори да е споделена е невъзможно да сме заедно .Не бих се отазала да се боря ако знаех ,че има смисъл .
Но мисля,че ако той трябва да избира ,по скоро би се отказал от мен и да продължи да си живее така,дори и да е нещастен .

Elia

Енона,ти какво би ме посъветвала ,да дам ли още един шанс за да видя какво ще се случи.Преди когато предвиди ,че  ще се разделим и после пак ще се съберем но вече няма да е същото доста ме разколебава това .Но при полужение,че и двамата искаме да сме един с друг,много ми е трудно да взема решение ,да се опитам да го забравя или отново да опитам ?Исками се да видя малко повече внимание , време и желание за такова от негова страна.Но дали би се случило това ?

Enona

И да искаш не можеш да го забравиш. И да се хванеш с друг, няма да ти е пълно в сърцето, ще ти липсва нещо. Аз ако съм ще дам шанс на тази любов. Има я и от двете страни. Но пак съм на мнение, че за сега така ще е зает с мислите си, поне до към 3 месеца още няма да има промяна. Дето се вика завъртял го е живота и го е повлекло сега това материалното, работата. По принцип нали казват, че мъжете повече ги влече материалното, егото, а жените са по-духовните...Знам ли.. Но ако мислиш, че имаш друга по-щастлива алтернатива - действай.

Elia

Преди малко ми се обади.Едно от нещата ,които ми каза е,че вече много му е писнало но още поне 2/3 месеца ще е много ангажиран.
Енона,изумена съм от това,което ми отговори.Още само като си помисля,да се опитам да го го забравя усещам онази вътрешна болка и празнота в себе си.Докато говоря с него ,усещам  и неговата от това,че в момента сме разделени.
Няма друг ,които да ме интересува,искам си само него..
Много,много ти благодаря !
Представа нямаш колко много ми помагаш ,когато се оплитам и се боря сама със себе си .
Бъди жива и здрава !

Enona

Радвам се, че помагам :) И вие да сте живи и здрави, и да се обичате

Elia

Енона,може ли да помоля ,ако може отново да погледнеш за мен и връзката ми с моя любим .В момента е в чужбина вече повече от седмица .До сега трябваше да се е е върнал а и очаквах ,че поне веднъж ще ми позвъни .Много напрегнато и изнервено ми е .Все още на кантар и се чудя какво да правя с него.Толкова ми е трудно сама а той не е проявил  желание да ми помогне с нещо ,а уш голяма любов ..
ако искаш погледни назад в темата

Elia

Енона,незнам дали четеш тук ,ако четеш отново да побутна темата напред и да те помоля ако можеш да ми кажеш какво виждаш през идните месеци в отношениятя ни с любимия ми мъж.
Иначе при мен си е все същото на моменти съм много разочарована и искам да спра да се занимавам с него но и все така не успявам...примирявам се и продължавам.

Enona

Здравей, Elia! Видях че си писала, но не ти отговорих...Незнам защо нещо ме гложди за този човек, нещо за друга жена..Сега не е толкова зает с работа...Точно за това не ти отговорих, защото може да няма нищо такова, а аз да съм на такава вълна. А пък на човек като му познае някой нещо веднъж и мисли, че все ще познава, но не винаги се разгадава. Леко изстиване и отчуждаване от него ми се вижда от сега и за следващите няколко месеца. Няма да спрете напълно комуникация, ама някак не както преди

Elia

Благодаря че ми отговори Енона .Само не разбирам ,в какъв смисъл нещо с друга жена?Смяташ ,че има нещо с друга и това е или ще е причината изтиване и отчуждаване от него към мен ?

Enona

Сякаш е заинтересован от друга жена и ще насочи вниманието си към нея.

Elia

Ок,разбрах .Само още нещо Енона ,въпреки силната любов която изпитвам към този мъж ,знам че за мен е по добре да успея да го забравя и аз също да насоча вниманието си към някой друг.За мен дали виждаж да се появи някой  към който да изпитам чувства и желание ,защото в момента не мога да изпитам нищо към друг а искам .

Enona

За съжаление не виждам при теб поява на нов мъж близките 2-3 месеца. А  за нататък незнам, по принцип близките срокове се усещат по-силно.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019