Работа в чужбина? - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Май 31, 2020, 06:59:25 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Работа в чужбина?

Започната от misho1, Май 13, 2019, 10:29:31 am

« назад - напред »

misho1

Здравейте. Посетих няколко ясновидци ей така за забавление. Всеки различно ми говори. Всичките ме пращат в чужбина. Замислих се защо не. Искам да знам кои страни биха били благоприятни? Не искам да си изгубя времето да уча чужд език ако в дадената страна се чувствам не на място. А и няма смисъл да ходиш в страна, която не ти е на късмет. Казват ми най-различни държави, някакво клише е явно. Ирландия и Полша най-често ми дават, но и Германия, Испания и пр. :)

miro

Ами и четирите държави са подходящи за теб, но ти предимно харесваш Испания, Германия и Полша. Така ми се дава. За Ирландия не знам защо ти казват, и да е добре, ако не те влече?! Нека колегите да кажат повече, аз съм начинаещ в ясновидството.

Nom

Германия и Испания, ми се струват подходящи като работа, с възможност за бързо намиране на добра работа, макар че и за двете езиците са трудни наистина. нито испанския нито немския са лесни, трябва добро до отлично ниво за работа.

misho1

Благодаря ви! Nom, подходящи по принцип или лично за мен? Малко ме е страх да кандидатсвам за работа в чужбина, защото много хора се оплакват и искам да съм сигурен че избраните от мен страни биха били благоприятни, защото не съм от тези, които ще хукнат през глава. :) Поздрави!

Nom

Аз виждам възможност за работа в една о двете, първо Испания, но ак никъде не е лесно дори  и в чужбина, езикът е пречка, а ако не се чувстваш уверен по добре, остани  зад граница - в родината. Има много колебания при теб,  искаш да опиташ но не смееш, да се хвърлиш в дълбокото. Дерзай, но все ак бъди внимателен. В двете държави работят много българи, има интересни перспективи за работа, така че ако искаш опитай.

Теди

Здравейте на всички!Ще замина ли в чужбина да работя?Спират ме единствено децата,те не са малки,но не съм ги оставяла и не сме се делили.Има и роднина в Щатите ,която може би ще ми подаде ръка за работа,но там без зелена карта ....там е сложно.Ще съм благодарна ако ми дадете съвет.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019