Трябва ли да очаквам нещо повече от него - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Ноември 30, 2020, 04:50:52 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Трябва ли да очаквам нещо повече от него

Започната от 8888sisa, Юни 18, 2019, 05:45:03 pm

« назад - напред »

8888sisa

Здравейте, искам помощ.Аз  съм на  44г. С мъж  34г  се  познаваме  от  почти 3 години.  До сега сме контактували само в писмен  вариант.  От  известно  време  спря  да  ми пише ,  като  преди  това  изтъкна  причина  , че телефон се е развалил. Въпроса ми  е  дали  мога  да  имам  надежда  за  продължаване  на  тази  връзка,  има  ли  чувства  към  мен  и  дали  ще се видим? Благодаря  предварително  :) 

Еlle

@8888sisa, той има някакви проблеми,не засягащи вас.Ще продължите да си пишите, но скоро няма да се видите-Колелото на съдбата на последна позиция абсолютно винаги означава стоп и не зависи от вас,има по-висша сила, не ви е дадено.
Очаква ви голямо лично щастие, завъшек на един цикъл,край на кармичните уроци, изпълнение на желанията, дерзайте!Преди това обаче малко отдръпване и усамотение, търсене на отговор и просветление, разбира се.

svd

@Elle, здравейте, ако желаете, бихте ли погледнала, какво ме чака в любовен план- ще се възобнови ли връзката ми с В. на 32,пъстри очи, светла коса, имаме ли общо бъдеще, да го търся ли или фа чакам той да ме потърси, ще има ли друг. Какво ме чака в работен план,има ли шанс за чужбина? Аз съм С. на 32, пъстри очи, тъмна коса. Благодаря!

mirela

Здравейте @Elle дали ще може да ми погледнете и за мен, какво ме очаква в любовен план, и ще си намеря ли работа. Ще ви бъда много благодарна, отчаяна съм, не съм спокойна объркана  затворена се чувствам. Ще имали някаква промяна в живота ми.

Еlle

@svd, съжалявам не излезе възобновяване и нова любов за сега.Вътрешно знаеш какво да направиш, следвай интуицията си, той те желае, но следва някакъв негов сипринцип на справедливост.

Feq

Здравей Еlle очаква ли се промяна в любовен план при мен!

Еlle

@mirela , емоционална загуба имате, може би плачете, няма с какво и срещу какво да се борите,като зацикляне, но ще отмине, ще се почувствате скоро добре, уверена и готова да вървите напред, промяната идва.Нова любов за сега -не.Ще намерите работа до 3 мес. напълно задоволяваща ви, имате ръководни способности, умеете да работите с много хора в баланс и безпроблемно.Спрете да се тревожите, много мисли се въртят в главата ви, ще се наредят нещата.

bubetooo

Здравейте, @Elle ще може ли да погледнете и за мен какво ме очаква в любовта и ще си намеря ли приятел? Благодаря!

Еlle

@Feq ,Глупакът на първа позиция- или въпроса ви е грешен или осъзнато сте започнали вече на чисто с ентусиазъм ,малко прибързано дори  към нов път, любов ,ново място, ново жилище,въобще към новото в живота ви,но а то води към пълен триумф, изпълнения на желанията ви.Големи промени в живота,харесвана жена сте,но конкретно за любов нищо не излезе.

Еlle

bubetooo , да , учите или работите заедно с него

Intu

@elle здравей :) Очаква ли ме някакво развитие в любовен аспект. Преди време описа много точно едно нещо, стана точно така. Та на въпроса. Пиша си с едно девойче от скоро. Онзи дн изяви желание да си запознаем. Явно не съм я изплашил щом продължаваме с писането. Зодия стрелец е. Малко е храктерна.

mirela

Цитат на: Еlle в Юли 25, 2019, 12:40:02 am@mirela , емоционална загуба имате, може би плачете, няма с какво и срещу какво да се борите,като зацикляне, но ще отмине, ще се почувствате скоро добре, уверена и готова да вървите напред, промяната идва.Нова любов за сега -не.Ще намерите работа до 3 мес. напълно задоволяваща ви, имате ръководни способности, умеете да работите с много хора в баланс и безпроблемно.Спрете да се тревожите, много мисли се въртят в главата ви, ще се наредят нещата.
здравейте @Elle благодаря за отговора, много сте права за всичко, много се тревожа, мисля ще може ли да ми кажете каква ще е работата ако виждате. Още веднъж ви благодаря за отделеното време

svd

Цитат на: Еlle в Юли 25, 2019, 12:20:59 am@svd, съжалявам не излезе възобновяване и нова любов за сега.Вътрешно знаеш какво да направиш, следвай интуицията си, той те желае, но следва някакъв негов сипринцип на справедливост.

@Elle, т.е. ще има ли контакт от негова страна и в какъв срок,защото аз се отдръпнах и сега единствената възможност е да ме потърси? Благодаря!

Intu

Svd ти се општваш от ншщо да направиш нещо. Едно боксуване се получава при теб. Не искаш да приемеш, че нама да си с този човек.

bube

@Еlle , здравейте и от мен!
Мога ли да Ви помоля да погледнете, какво ме очаква в любовен план?
От известно време се занимавам с един мъж,когото познавам от 15г. някъде, но в момента нещата като че ли са в застой. Искам да разбера той какво чувства към мен и как ще се развият нещата между нас?
Благодаря предварително!! :)

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019