Трябва ли да очаквам нещо повече от него - page 2 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 2
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Ноември 27, 2020, 10:19:25 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Трябва ли да очаквам нещо повече от него

Започната от 8888sisa, Юни 18, 2019, 05:45:03 pm

« назад - напред »

simonab

Здравей @Elle, може ли когато имаш въжможност и на мен да погледнеш на карти, дали ме очаква нещо интересно и различно през близките месеци? Благодаря много.

Еlle

Здравейте, @bube! Този мъж иска връзка с вас и смята да се влезе в живота ви,обаче трудна връзка и предимно плътска.Има някаква драма около него, да не да би е женен или се развежда!

@simonab , Таро не работи така.

Lanfear

Elle, може ли и на мен да хвърлиш карти за любов и за работа?
Благодаря.

simonab

Здравей @Elle, ще задам по конкретен въпрос, харесвам един мъж, ще има ли скоро среща между нас, мисля че и той ме харесва, но много обмисля нещата. Нещо ме влече сякаш към него. Той е на 33г. тъмни очи, тъмна коса, висок, светла кожа, аз съм на 33г., тъмна коса и тъмни очи. Дали ще има някакво равитие и връзка между нас? Благодаря! Хубав ден!

Feq

Цитат на: Еlle в Юли 25, 2019, 01:00:11 am@Feq ,Глупакът на първа позиция- или въпроса ви е грешен или осъзнато сте започнали вече на чисто с ентусиазъм ,малко прибързано дори  към нов път, любов ,ново място, ново жилище,въобще към новото в живота ви,но а то води към пълен триумф, изпълнения на желанията ви.Големи промени в живота,харесвана жена сте,но конкретно за любов нищо не излезе.

Feq


bube

@Elle ,не е женен и не е бил.Аз също имам съмнения,че иска да бъде с мен само заради плътското удоволствие и като не го получава се отдръпва.Тази драма заради друга жена ли е?
Много ми тежи поведението му и неяснотата,в която ме държи :(
Тези дни каза,че ще е извън града и няма как да се видим и да поговорим,но снощи минавайки покрай жилището му видях, че в тях свети... @Elle , какво бихте ме посъветвала?
Ще има ли някаква промяна и каква? Много Ви благодаря за отделеното време!!!

Еlle

Здравейте, съфорумци!Пак искам да доуточна,че не съм гадател, имам карти Таро,хоби са ми, интересно ми е ,но съм далеч от Таролози занимаващи се с това от години.Нямам претенции за познаваемост, това са просто карти и моето виждане над тях, амии.. следвайте сърцето си :)
@Intu ,не ти се падна развитие с тази жена, може да се скарате или кажете по остри думички скоро.Любовта при теб -за сега нищо.
Излязоха всъщност интересни карти, хем си осъзнал и приел болезнен край, хем това минало не си е тръгнало, дава се някаква информация, или ти ровиш, или тайно се интересува от теб.
@bube , ще те разочарова, съжалявам картите не са добри!
пак ми излезе при него семейство, щом не е женен, тази жена, към която полага усилия може да му е майка. Моя съвет като жена е да не настояваш /мъжете не обичат изясняващи разговори, те искат да им е лесно/, даже обратно отдръпни се за 3-4 дни, не го търси, пиши и т.н  остави да видим ще проработи ли ,,ефекта на ластика", то ще стане ясно колко е сериозен.
@simonab , за виждане-ако заложиш на спокойствие ,постоянство и с  компромис, ще успеш, благоприятна е прогнозата, но бъди търпелива, не насилвай нещата.Харесва те,кратко щастие ти излезе с него.За връзка-за сега не, той обмисля пътуване, ще има отдръпване от негова страна.
@Lanfear, за любовта-до 2 мес. нищо.Спри да се притесняваш, да мислиш, много страхове ,угризения,безсънни нощи, плач.Ще се поболееш бе момиче, всичко е единствено и само в главата ти , ще имаш споделена връзка, колелото на Съдбата вече се задвижило.В работата-сякаш жонглираш с 2 дейности, иначе стабилност в доходите и момент в който да  направиш избор в работата, което и да избереш все е добре за теб, общо взето хубави карти.

Lanfear

Цитат на: Еlle в Юли 29, 2019, 12:42:49 am@Lanfear, за любовта-до 2 мес. нищо.Спри да се притесняваш, да мислиш, много страхове ,угризения,безсънни нощи, плач.Ще се поболееш бе момиче, всичко е единствено и само в главата ти , ще имаш споделена връзка, колелото на Съдбата вече се задвижило.В работата-сякаш жонглираш с 2 дейности, иначе стабилност в доходите и момент в който да  направиш избор в работата, което и да избереш все е добре за теб, общо взето хубави карти.

Благодаря ти. Аз пък малко накратко си зададох въпросите без да се съобразя и не обясних. Извинявам се.
За притеснението си права. Но то отмина. Имах много стрес последните два месеца. И заради работата и заради несподелени чувства. Нещата са свързани.
Иначе аз не уточних. Вече съм без работа. След морето ще търся нова. Та дали се очертава нещо?
И можеш ли също така да кажеш дали човекът към който изпитвам чувства, изпитва нещо и дали ще направи крачка?

Странен

Цитат на: Еlle в Юли 29, 2019, 12:42:49 amЗдравейте, съфорумци!Пак искам да доуточна,че не съм гадател, имам карти Таро,хоби са ми, интересно ми е ,но съм далеч от Таролози занимаващи се с това от години.Нямам претенции за познаваемост, това са просто карти и моето виждане над тях, амии.. следвайте сърцето си :)
Много силни думи!Точно по това се познават хората със способности, те не се фукат с уменията си, съмняват се, допускат че може да грешат...

Morena

Elle, би ли теглила карти таро дали с мъж И. общо  ще подновим срещи и комуникация до 2-3 м.
Искам да сверя с ленорман.

Благодаря.

Пс. Би ли теглила дали си има жена също. Благодаря още веднъж.

Еlle

@Morena, не излезе подновяване, както и конкретна жена до него, възможно е да има емоционални залитания, но не и сериозно,харесван мъж е, дал си е почивка и му е добре така за сега, наясно е със себе се.Попитах също какво иска от теб-Отшелникът.Би ли споделила,сверката с Ленорман, дали има допирни точки или съвсем друга посока!
@Lanfear,до 2мес. работа ще имаш, способна си, имаш знания и умения и те ще бъдат възнаградени, но за любовта нищо още.

Margarita123

Общувам с един мъж виртуално от години. Виждали сме се само два пъти. Намекна ми, че ме харесва. Въпросът ми към вашите карти е: Какви намерения има К. към мен?
Благодаря.

Morena

Теглих си, имали друга жена. Не , няма.
Какво иска от мен... падна се новини и покана от негова страна до един месец.
Има вероятност за среща. По работа има шанс да ме изпратят в кв където живее , така че няма начин да не се срещнем.

Благодаря ти за тълкуването.

bube

@Morena , здравейте!
Бихте ли теглила карти и на мен, относно същият мъж, за когото попитах и Еlle? Просто съм много очаяна и искам да разбера дали нещо по-различно би излязло при вас? Той ще ме потърси ли,за да поговорим или ще ме разочарова?

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019