Welcome to Форум UFOport . Please login or sign up.

Юни 19, 2019, 02:34:52 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Любовен калкулатор

Щастливи числа за ТОТО

Числа за тото

Въпрос за работа

Започната от Mini :), Март 08, 2018, 03:48:20 pm

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Activis

Не е казано от вкъщи. Може някакво офисче да се наеме. Жалко е че това изисква средства. Контакти се създават с времето. Лошато е че не всеки ти мисли доброто и трябва човек да се пази много.

Nom

Търся мястото, където ще мога да се развивам, търся постоянна заетост. Това е не постоянно, няма средства за да наема офис,техника,оборудване, то и за храна нямам.

Activis

Щом в твоя град ниеможе, пробвай на ново място друг град. Може това да е решението на проблема. Трудно е когато човек не получава финансиране.

Nom


Nom

За друг град да отидеш, пак няма как да стане при мен, то пак са си средства. Които нямам, и там още по трудно ще намериш работа.

Activis

Лошо е. Всеки човек има различни проблеми. Ти с работа, аз с любовта. И  на мен ми е много тежко и незнам как ще се спрявя.. Не виждам изход от товя ми състояние.

Nom

Аз нямам никакви средства в момента, което е тъпо. Към момента няма работа,нямам постоянни поръчки, с две думи никакви. Това е сериозно,  обаче.

Activis

 Зямисляла ли си се да практикуваш това което сега првиш на под друга форма. Трява да има изход от тази ситуация.

Nom

Имам една мечта - кариерно израстване ,това е моя мечта, според теб какъв е изхода за човек с икономическо и инженерно образование и чужд език. Ще се радвам ако си прочел темата, която ти изпратих тоест пуснах ти я тук.

Activis

Да прочетох я .  Трябва да имаш развитие, образовянието е голям трамплин. И аз имам инж.  образование и доста време чаках, докато почна по специялноста си. Беше мъка успях, с помощ но не успявам в друго... все едно съм наказан...

Nom

Не, защото искам да използвам образованието си. Знам какво имаш предвид. https://ufoport.com/forum/index.php?topic=717.0  в тази тема съм написала защо не искам да се занимавам с преподаване на чужд език. Защо нямах право никога да ползвам болнични и отпуска?

Activis

Прочетох един пост на Странен, той кязвя за пътуване.. дали сте готова, явно това е ключа, а теб не те се иска това нещо

Nom

Върнах се от пътуване, едва вчера, за мен не е това ключа. Имам дома,безработна съм, тъжна съм. Не мога да оставя мястото, където живея, аз съм в голям град, но както и да е. Работа,  кариерно развитие, явно никога няма да имам отново работа. 

Activis

Ще имаш. Не губи вяра. Ще се появи когато не очакваш ни най- малко. Ти си добра жена.

Margarita

Продължавам да работя в магазина. Доволна съм. Надявам се да се задържа там за по-дълго време. Ще постигна ли успех?

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019