Задайте въпрос на моите Ангелски карти ! - page 3 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 3
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Май 31, 2020, 01:24:52 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Задайте въпрос на моите Ангелски карти !

Започната от Mystic, Ноември 13, 2018, 02:53:37 pm

« назад - напред »

Activis

Добре благодаря. А за работата ми, какво ще покажат картите. Ще се развивам ли успешно. Благодаря

Mystic

Цитат на: otchaiana в Ноември 14, 2018, 12:17:10 am
Благодаря Ви @Mystic за възможността, която ни давате. Моля Ви да видите какво ще  покажат картите за мен. Това което най -много ме вълнува е как ще се развие връзката ми с човека който обичам?Благодаря ви още веднъж.

Значи картите са интересни.. Защо ? Защото и трите са свързани с възприятията. Първата е Ушна чакра, втората карта е Гърлената, третата е Очната карта. Доста интересна комбинация се случи, но заедно всичките означават, че сте един за друг. Важното е,  докато гледате един към друг, да виждате, докато слушате, да чувате и докато говорите, да внимавате. Взаимно. Аз го тълкувам като " Трябва да се опознаете още известно време, гледайки се, слушайки и чувайки." и всичко ще е наред. :)

Mystic

Цитат на: Activis в Ноември 14, 2018, 01:39:24 am
Добре благодаря. А за работата ми, какво ще покажат картите. Ще се развивам ли успешно. Благодаря

Да, ще се развиваш излезе. Помощ ще ти окаже една жена, самата карта е Богинята. Ще е жена, която си знае работата и ще те учи, както трябва. Може да е преподавателка, шефка, приятелка и прочие.

Activis

Цитат на: Mystic в Ноември 14, 2018, 01:46:36 am
Цитат на: Activis в Ноември 14, 2018, 01:39:24 am
Добре благодаря. А за работата ми, какво ще покажат картите. Ще се развивам ли успешно. Благодаря

Да, ще се развиваш излезе. Помощ ще ти окаже една жена, самата карта е Богинята. Ще е жена, която си знае работата и ще те учи, както трябва. Може да е преподавателка, шефка, приятелка и прочие.

Благодаря. Началниците са ми мъже, но пък имам и колежки. Иначе, тук където съм имам поле за голямо развитие и доходност

Mystic

Дотук мисля, че отговорих на всички въпроси, ако стане така, да изтървам някой въпрос, подсещайте ме, приятели ! Искам на всички ни доброто, повярвайте ми. Бих искала наистина да сме всички добре, да почувстваме спокойствие, хармония, баланс. Вярвам, че идва ден всичко се оправя. Вярвайте и вие. Не спирайте да сте добри душички. С всеки ден все повече от това зависи светът... Спокойна нощ ! <3

Activis


ket

Здравейте😊преди няколко месеца се запознах по работа с интересен мъж😊привличането е взаимно, струва ми се ... флиртът е чудесен, но и двамата сме много ангажирани, с различни професии ... харесват го и други, въпреки свадливия му характер, та ... ще имам ли връзка с този мъж или както до сега, нещата ще приключат преди да са започнали?

otchaiana

Благодаря Ви @Mystic. И аз го усещам, че това е мъжът за мен. Но за съжаление на този етап той не е готов да поеме тази отговорност и сякаш други неща го вълнуват.

Enona

Мистик, нарочно оставих въпроса така общо зададен, защото видях че на другите излизат напътствия какво да направят. Та и аз така-да получа съвет за цялата ситуация. Конкретен въпрос е - защо са тези вълнения по него? Той имали такива по мен? Очаква ли се в бъдеще нещо да ни свързва? Това са няколко въпроса, но ги пиша за да знаеш какво ме вълнува по темата.

Hope6

Цитат на: Mystic в Ноември 14, 2018, 01:36:34 am
Цитат на: Hope6 в Ноември 13, 2018, 07:15:55 pm
Здравейте @Mystic, наскоро започнах нова работа и въпроса ми е дали ще се задържа на нея през следващата година. Благодаря предварително.

Освободи се от вечните си тревоги е първата карта. Втората карта Семинари и курсове означава, че тази работа ще е дълготрайна и ще ти даде много възможности за реализация, плюс това и ще те дари с опит, за да се издигнеш в кариерата занапред. Третата карта е Прережи нишките. Трябва да се довериш повече на себе си и възможностите си, не се съмнявай в тях, махни страховете.

@Mystic, много Ви благодаря. Хубав ден желая.

Debora

Благодаря Mystic за отделеното време! Има привличане между нас.Надявам се че може нещо да се случи.А ако не...:-).Желая ти лек ден!!!

Tanitka

 ...,ще ти бъда благодарна да погледеш за отноленията със сегашния ми приятел,имаме ли бъдеще,какво ще е занапред при нас.Благодаря ти предварително

ninom

Здравейте.Човека ,когото обичам има ли чувства към мен и как ще се развие връзката ни.В общ план ще бъдем ли заедно в бъдеще.Благодаря предварително.

bianka

Здравейте, въпросът ми е ще имам ли скоро сериозна връзка с мъж с когото да създадем семейство заедно? Благодаря Ви!

Activis

@Mystic ти вчера каза, че ще бъдем заедно. Поне така показаха картите. Но другото, което ме интересува е дали в действителност сме един за друг. Благодаря

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019