Welcome to Форум UFOport . Please login or sign up.

Юни 19, 2019, 12:13:25 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Любовен калкулатор

Щастливи числа за ТОТО

Числа за тото

Ще бъда ли щастлива?

Започната от zlatii, Април 30, 2019, 05:17:40 am

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

zlatii

Добро утро, странно въодушевление е обхванало душата ми...безброй въпроси напират да получат отговор Ще бъда ли щастлива? Ще замина ли? Ще успея ли да се реализирам професионалмо в новата среда? Ще сложа ли край на всичко лошо, което ми се случва през последните 9години? Ще получа ли удовлетворение и радост от новата работа и дали ще мога да бъда финансово независима?
Но най- важният въпрос сякаш си остава: ще срещна ли любовта на живота си и ще бъда ли щастлива, макар и толкова порастнала? Много неща съм получила в живота, но и много са ми липсвали...чисто човешки, простички неща....разбиране, подкрепа, разтеж....нежни думи за любов, докосване....дали най-после ще дойде лятото за мен?

Nom

Ще ти е трудно в новата професионална сфера . Както и трудно ще постигнеш финансов успех, ще успееш все пак, със заминаването няма да имаш проблем, ще е лесно. Но там където отиваш ще е трудно и за теб, и адаптацията ще е трудна за  на теб самата. За любовта има още много време, в следваата година ще изпитваш много тръпки, много хора ще те направят щастлива.


TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019