Задайте въпрос на моите Ангелски карти ! - page 6 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 6
 
Юли 11, 2020, 09:15:46 pm

Новини:

Внимание! Моля да не се задават едни и същи въпроси по няколко пъти особено в разделите за Ясновидство и Любов! Също така в тези раздели да не се задават въпроси с които да се до уточняват гледките! Старайте се след като си зададете въпроса да взимате участие и в темите на другите. Хора, които само питат без да са полезни на другите могат да бъдат ограничени или дори блокирани.


Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Юли 11, 2020, 09:15:46 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Задайте въпрос на моите Ангелски карти !

Започната от Mystic, Ноември 13, 2018, 02:53:37 pm

« назад - напред »

little_angel

Здравей @Mystic.

Преди време се запознах с едно момче, което живее и работи в чужбина. Дори и да бяхме разделени (аз тук, той там), започнах да изпитвам нещо към него. Един ден ми сподели, че е по-добре да приключим своите отношения, тъй като започвал да изпитва страхове и предпочитал да се разделим сега, отколкото когато е вече късно. Разделихме се и 1-2 седмици по-късно се запознах с друго момче. Той имаше своята история, с него поддържах контакт до преди 2 седмици, но изведнъж всичко приключи - той просто реши да приключи всякакъв контакт с мен (без да съм направила нищо лошо).

Въпросът ми е очертава ли се общо бъдеще с някого от двамата (инициалите на първото момче са Д. Й., на второто И. И.) и изобщо какво ме очаква в любовен план?

Благодаря предварително за отделеното време и желая спокойна вечер. :)

diavena

Здравей, ... ще съм благодарна на  едно гадаене и за мен.
Аз съм на 28г, тъмна  коса ,кафяви очи ,палко пълна ,среден ръст,светъл тен.Дали ще имаме дете с моя приятел?Той е  28 г, едър,малко пълен, светъл тен, пъстри очи, висок.

Хриси.Христова

Mystic, Здрвей беше ми хвърлила карти за мен,бих искала да погледнеш когато ти е възможно картите и за човека който обичам.Нямахме кореспонденции и отношения  известно време,но от няколко дена взе да ме търси да пише и не знам на какво се дължи ,притесняваме дали не е просто сексуално желание.

Reni8

Здравейте Mystic може ли и на мен да ми кажете за любов с момче с буква З , ще имаме ли любовна връзка. 

Sienna

Здравейте, @Mystic , имам една дилемма и бих искала да получа ангелски напътствия или отговори - каквото ми е дадено да науча към момента: Искам да знам дали ще бъда щастлива, ако продължа да искам истински отношения с мъжът за който мисля сега - той готов ли е да сме заедно и иска ли да е с мен ?

diavena

Здравей,Mistik    ще съм благодарна на  едно гадаене и за мен.
Аз съм на 28г, тъмна  коса ,кафяви очи ,палко пълна ,среден ръст,светъл тен.Дали ще имаме дете с моя приятел?Той е  28 г, едър,малко пълен, светъл тен, пъстри очи, висок

zlatina

Здравей, Mystic. Моят въпрос е: ще станат ли пълноценна връзка отношенията, които поддържам от доста време в интимен план?

Tanitka

И аз бих желала да задам въпрос,ще бъдем ли с приятеля ми за в бъдеще.Благодаря

Vesi

Как ще се развият отношенията ни с П.Н за напред и дали има сериозни намерения към мен ?

aspetrova

Здравейте! И аз имам едно въпросче.... Моя приятел не спира да ходи в дискотеката и не ми казва.. Това колко ще продължи? И той ли е  човека за който ще се омъжа?

bibi986

Здравей Мистик!
Искам да попитам да ли се очаква някаква положителна промяна за мен в бъдеще в личният ми живот?

Tanitka

Здравей,Мистик,бих искала да попитам какво се очертава за в бъдеще в личния ми живот?Благодаря предварително

sunshai

Здравей Мистик ако може да отвориш картите и за мен.Предварително благодаря.Въпроса ми е ще бъдем ли отново заедно с приятеля ми с който имахме 5 годишна връзка и с който от почти 2 месеца сме разделени.Неговото име започва с буквата И.Благодаря

diavena

       Здравейте, зададох по -горе въпрос , но няма отговор все още.  Ще се радвам   ако  отговорите.

Activis

Цитат на: diavena в Ноември 26, 2018, 11:12:38 am
       Здравейте, зададох по -горе въпрос , но няма отговор все още.  Ще се радвам   ако  отговорите.


Както виждате на никой не е отговорено, защото Мистик не е влизала. Не е нужно да давате зор. И четете , какво се пише от хората, които гледат!!!

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019