Задайте въпрос на моите Ангелски карти ! - page 7 - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport - Page 7
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Ноември 18, 2019, 05:56:37 pm

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Задайте въпрос на моите Ангелски карти !

Започната от Mystic, Ноември 13, 2018, 02:53:37 pm

« назад - напред »

Mystic

Цитат на: Sun в Ноември 17, 2018, 06:59:34 pm
Здравейте, искам да питам очаква ли ме нещо ново в личен план?

Да, много скоро ще получите покана за среща от някой познат човек, за когото не сте предполагали. Доста хармонични и прекрасни моменти се очертават и ако си дадете шанс да се пробвате в тази връзка, нещата ще прерастнат в любов !

Mystic

Цитат на: Nom в Ноември 17, 2018, 07:09:45 pm
Здравей Мистик,
Аз искам да попитам твоите карти какво казват, за започване на работа при мен този месец-ноември и следващият месец и последен от годината - декември?
Ще бъда търпелива и ще изчакам реда си за отговор.

Ном, дават се малки шансове, които не бива да изтърваш. Картите са хубави, излезе, че си работник на Светлината най-напред, което говори, че ще ти се дадат възможности за работа и реализация. Въпросът е да не пренабрегваш дори мъничките знаци, които ти праща съдбата. Има детайли, които изглеждат дребни и не ги взимаш под внимание. Внимавай за всичко случващо се около теб и в теб. Скоро ще научиш приятна новина.

Mystic

Цитат на: Elia в Ноември 17, 2018, 07:17:02 pm
Ако може и на мен едни карти .Въпроса ми е какво развитие предстой в отношенията ни с мъжа с който съм в момента?
Обича ли ме ,държи ли на мен?

Да, държи на Вас. Просто излиза, че е малко труден характер, доста оплакващ се, искащ неговото да стане все. Но ще имате хубаво бъдеще ако успеете да свикнете с неговите изблици на гняв, избухване. Иначе е добър човек, винаги в помощ и подрепа на другите.

Mystic

Цитат на: alvena в Ноември 17, 2018, 07:50:53 pm
Здравей!Може ли и на мен едни карти?Вьпроса ми е кога ще срещна човека ,с който ще бьдем семейство ?Благодаря!

Време няма как да посоча. Въпросът ви се отнася конкретно за времето.  Но мога да кажа, че има още време. През  новата 2019 година ще имате шансове и срещи.

Mystic

Цитат на: Roza в Ноември 17, 2018, 08:53:31 pm
Здравей Мистик - интересуваме дали имаме бъдеще като двойка с цел брак с мъж ( сини очи и черна коса с букваМ ),аз съм с буква М ( кафеви очи и коса).Ще ти бъда много благодарна за отговор.

Картите показват, че имате предпятствия. Има неща, които застават по пътя ви. Всичко оказва влияние. Егото на въпросния мъж, една друга жена, която бди около вас, Вашите вътрешни съмнения около това и прочие. Ще има шанс ако се оттървете от съмненията и окажете любов с действия към въпросния мъж. Кажете му всичко, което таите в себе си и ще се получи. За да не се влияе от други хора, трябва да ви има пълно доверие.

Mystic

Цитат на: jeviba в Ноември 18, 2018, 06:53:31 am
Ще разбере ли сина ни,че го лъжат и използват?

Това е много труден въпрос и труден период се очертава. Ще разбере, но има дълго да бива манипулиран още. Най-важно е Вие да не се замесвате, защото ако действате сега с цел да му отворите очите, няма да се получи, че по-лошо ще стане - към вас ще се обърне с гняв, на вас ще ви се ядоса. Оставете на времето, ще се оправят нещата по само себе си.

Mystic

Цитат на: Мон в Ноември 18, 2018, 06:31:40 pm
Здравей. Искам да попитам дали приятеля ми ще си намери работа, защото е напуснал скоро. Извинявам се,че отново задавам въпрос.Неговите инициали са: А.Л. Знам,че той трябва да зададе въпроса,но той не влиза в този сайт и затова аз го задавам. Надявам се, че ще получа отговор. Много хубава тема сте публикували.

Да, ще му се дадат възможности, обаче няма да е работата, която е работил и може да не му допадне, все пак други възможности не виждам, трябва да приеме за да печели пари поне за да изкара до март. След това ще се оправят нещата, че даже по-добри възможности ще има.

Mystic

Цитат на: valia 98 в Ноември 18, 2018, 08:48:57 pm
Здравей! Завършвам висшето си образование през следващата година, накъде след това- ще бъда ли на работата, за която кандидатствам или пък магистратурата е удачния избор?

Ще имате много успешна реализация по тази област, пък магистратурата ако желаете можете да завършите и докато работите. Картите показват Слънце по пътя ви, ще оберете плодовете на вашия труд.

Mystic

Цитат на: Странен в Ноември 18, 2018, 10:30:03 pm
@Mystic  Моляте, виж и мен какво ме очаква в близкото бъдеще.

Трябва ми конкретен въпрос, Странен. Трябва да споменеш въпрос, към който да търсим отговора. Картите така събития в близко бъдеще не показват, показват отговора на даден въпрос, след това събитията по въпроса. Така зададен, не мога да свържа с нищо, щото не мога да знам картите за коя сфера дават положителни отговори и за коя отрицателни - било то любов, работа, късмет и прочие. Така ако ти гледам, ще ги омеша и няма да имаш категорично правилен отговор.

Mystic

Цитат на: Mari37 в Ноември 18, 2018, 11:11:18 pm
Здравейте,ще съм благодарна да погледнете и на мен.
Изневерявали ми с колежката си приятеля ми?
Усещам всичко,но картите не лъжат и се допитвам до тях.Благодаря Ви за създаването на темата,имахме нужда от нея.

Мари, усещате правилно, но не цялото, което се случва. В смисъл имат флирт, в едно и също работно място са и това им е забавно, има харесване. Но не мисля, че все още има телесна близост, в смисъл истинска изневяра. За да не се стигне дотам, вместо да се сърдите и да се мръщите на мъжа до вас, щото сте обидена, трябва да сте по-мили към него, за да го задържите около себе си. Тактичност и хитрина се изискват от Вас.

Mystic

Цитат на: little_angel в Ноември 18, 2018, 11:12:27 pm
Здравей @Mystic.

Преди време се запознах с едно момче, което живее и работи в чужбина. Дори и да бяхме разделени (аз тук, той там), започнах да изпитвам нещо към него. Един ден ми сподели, че е по-добре да приключим своите отношения, тъй като започвал да изпитва страхове и предпочитал да се разделим сега, отколкото когато е вече късно. Разделихме се и 1-2 седмици по-късно се запознах с друго момче. Той имаше своята история, с него поддържах контакт до преди 2 седмици, но изведнъж всичко приключи - той просто реши да приключи всякакъв контакт с мен (без да съм направила нищо лошо).

Въпросът ми е очертава ли се общо бъдеще с някого от двамата (инициалите на първото момче са Д. Й., на второто И. И.) и изобщо какво ме очаква в любовен план?

Благодаря предварително за отделеното време и желая спокойна вечер. :)

Това, което се е случило и с двамата е много странно. Единия от тях, но не мога да знам точно кой ще иска да се върне да си възобновите отношенията. Все пак не давам шанс за хармонично бъдеще. Картите показват, че трето лице, някой нов човек, ново запознанство ви е писано. И ще имате много щастливи мигове с него. Просто има време още. Търпеливо изчакайте.

Mystic

Цитат на: diavena в Ноември 19, 2018, 08:21:09 am
Здравей, ... ще съм благодарна на  едно гадаене и за мен.
Аз съм на 28г, тъмна  коса ,кафяви очи ,палко пълна ,среден ръст,светъл тен.Дали ще имаме дете с моя приятел?Той е  28 г, едър,малко пълен, светъл тен, пъстри очи, висок.

... също има отделна тема, в която гадае.

Mystic

Цитат на: Хриси.Христова в Ноември 19, 2018, 12:46:58 pm
Mystic, Здрвей беше ми хвърлила карти за мен,бих искала да погледнеш когато ти е възможно картите и за човека който обичам.Нямахме кореспонденции и отношения  известно време,но от няколко дена взе да ме търси да пише и не знам на какво се дължи ,притесняваме дали не е просто сексуално желание.

Този въпрос вече беше задала в друга тема на друг гадател.  Но както и да е, добре ще ти гледам. Значи има общо със сексуално желание.  Но и се разкайва. Изглежда мъжът не знае какво реално иска от теб. Умен е, говори ти убедително, но той сам не знае какво да иска от теб. Така те обърква и теб. Просто трябва да се промениш ти, да отстояваш собствената си позиция, да си по-сериозна и по-директна, да си по-конкретна. Трябва да го питаш, точно какво иска от теб и съм сигурна, че си питала и явно не получи задоволителен отговор, защото мъжът не знае какво иска.

Mystic

Цитат на: Reni8 в Ноември 19, 2018, 01:34:05 pm
Здравейте Mystic може ли и на мен да ми кажете за любов с момче с буква З , ще имаме ли любовна връзка. 


Това момче, все още май не знае за вашите намерения към него. Трябва да му разкриете смело какво изпитвате и му дайте време, ще мисли над това. И ще има шанс.

Mystic

Цитат на: Sienna в Ноември 19, 2018, 03:36:06 pm
Здравейте, @Mystic , имам една дилемма и бих искала да получа ангелски напътствия или отговори - каквото ми е дадено да науча към момента: Искам да знам дали ще бъда щастлива, ако продължа да искам истински отношения с мъжът за който мисля сега - той готов ли е да сме заедно и иска ли да е с мен ?

Сиенна има още време за да е готов и той. Имате шанс, но само ако не спреш да му оказваш внимание, било то с поздрави и усмивки и прочие. Търпеливо трябва да изчакаш. Сам ще те потърси, ще дойде ден.

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019