Welcome to Форум UFOport . Please login or sign up.

Юни 19, 2019, 01:57:31 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Любовен калкулатор

Щастливи числа за ТОТО

Числа за тото

Задайте въпрос на моите Ангелски карти !

Започната от Mystic, Ноември 13, 2018, 02:53:37 pm

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Activis

По скоро е нещо на психическа основа от негова страна. Но тук не може да се помогне, както каза Ном.

veroni

Здравейте !
На 28 март  ми предстои тест за работа в НОЙ за длъжност инспектор по осигуряването я ще го издържа ли и ще ме назначат ли на работа. И в понеделник минах на събеседване в Радио Видин за длъжност касиер домакин . Ще започна ли работа на някое от двете места и дали ще бъде постоянна работата.

pevicata

Здравей. Аз съм Н. 38годишна. Искам да ми хвърлиш карти за И. 49 годишен. Ще се сдобрим ли? Ще имаме ли пак интимни отношения. Ще пожелае ли да ме потърси, да се видим? Благодаря ти предварително!

Али

Имах връзка, която приключи преди повече от година. Има ли шанс този човек да присъства в живота ми- дори само като приятел. Много държа на него. Мога ли нещо да направя това да стане реалност?

даянаа

Здравейте, преживях трудна раздяла с човек, който мислех, че ще остане докрай.. но не се получи поради необясними за мен причини.. та мисълта ми е дали ще срещна човека за мен и колко време би отнело..

Olivie

Здравейте аз съм О и много харесвам едно момче С. Напоследък доста се сближихме и въпросът ми е дали той има чувства към мен.

DeYo

Здравей, @Mystic ! Моят въпрос към твоите карти е само един - докога ще съм сама в земния си път? Близо от 6 години не мога да случа на партньор и вече сякаш се отчайвам.
Благодаря!

Eva1

Здравейте, загубих кученцето си - бяло дългокосместо чихуахуа. Търсихме го в района, не видяхме никъде убито животно или следи от кръв, обаче го няма вече месец. То е на 6 г. и ако го изпуснат ще избяга и ще се прибере - знае пътя към дома. Но дали ще успее? Ще се върне ли?

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019