Защо стигам донякъде и накрая наникъде... - Ясновидство и предсказания онлайн - Форум UFOport
 
Добре дошли на Форум UFOport . Моля влезте или се регистрирайте.

Ноември 25, 2020, 11:13:24 am

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Виртуално гадаене

Защо стигам донякъде и накрая наникъде...

Започната от 12345, Юли 27, 2016, 01:37:26 pm

« назад - напред »

12345

Здравейте,
И друг път съм ви писала - преди много време и странно, но винаги е ставало така, както сте ми казали, / в повечето случаи ми е отговаряла Маг Гала - благодаря. Започнах самостоятелно работа, правя и страничен проект с брат ми, но не знам докъде ще стигнат нещата и ще имат ли успех в скоро време, защото всичко в живота ми се случва бавно и нещо хубаво, но спира дотам. Появи се и едно момче, за нещо сериозно е силно да се каже, защото е далеч на друг континент, а и нещата май спряха доникъде и дотам май ще си останат - какво ме чака в любовен план? Светлана-11.121986г.  Благодаря ви!

Маг от Вселената

      Бъдете  търпелива, всичко , с което сте захванали    ще има успех и той ще дойде по-скоро от очакванията Ви. Съвместният проект с брат Ви  също ще бъде успешен и ще отвори път към нови възможности.  Що се отнася до момчето ,с което комуникирате , сама сте усетила ,че нещата там са много трудни . На пътя Ви има нов човек,когото ще срещнете и  там нещата ще се получат. Виждам добро начало.

12345

Благодаря Маг от Вселената и успех! А повече подробности за ``бъдещия човек``, който ще срещна може ли да ми дадете и кога?

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019