UFOPORT.COM - Общи условия


Условия за използване на сайта UFOport.com
Ние не носим отговорност за съобщенията, които се публикуват в този сайт. Ние не отговаряме и не гарантираме за точността, цялостта и полезността на нито едно съобщение и не носим отговорност за съдържанието на което и да било съобщение. Всяко едно съобщение изразява възгледите и мнението на своя автор, а не непременно тези на форума като цяло. Ако мислиш, че някое публикувано съобщение е обидно, можеш да ни уведомиш по email веднага. Ние можем да отстраняваме обидни съобщения и ще направим всичко възможно те да бъдат премахнати колкото се може по-скоро, стига да преценим, че това се налага. Използвайки нашата услуга ти се съгласяваш, че няма да използваш нашият форум, за да публикуваш материали, които не са достоверни, които са клеветнически, неточни, обидни, вулгарни, омразни, обезпокоителни, нецензурни, езически, порнографски ориентирани, заплашителни, расистки, както и такива, които нарушават спокойствието на дадена личност, или по друг начин нарушават закона. Съгласяваш се, че няма да публикуваш никакви съобщения без авторски права, освен ако последните не са собственост на теб или на този форум.

UFOport  е безплатен сайт за забавление в света на мистиката.

Използвайки нашият сайт ufoport.com, вие декларирате, че разбирате, че това е сайт за развлечение и забавление. Целта на този сайт е да се забавлявате. Администраторите на сайта не претендират за достоверност.

 ufoport.com не носи никаква отговорност за вреди произтичащи от използването на този сайт каквито и да са те случайни, преки или косвени, свързани с експлоатацията, информационните материали, съдържанието или продуктите, включени в сайта.

Потребителят е отговорен, доколко ще приеме самото гадаене и темите, за измислени или на базата на реални събития. Също, читателя е длъжен да проверява информацията, а не да я приема безкритично.

Този сайт е безплатен за всички потребители.

Използвайки този сайт вие декларирате, че разбирате, че това е сайт за забавление и всичко публикувано в него има развлекателен характер.
Не препоръчваме използването на нашият сайт ако се доверявате на гадаене и не приемате написаното, като забавление.
Използвайки сайта, Вие се съгласявате да спазвате нашите условия за ползване.

За публикации уронващи престижа на форума, добрия тон и за обида на потребители, такова действие ще се санкционира с изтриване на темата и забрана  на достъп до този форум.

Използвайте нашият сайт само ако сте навършили 18 години и умеете да различавате реалното от измисленото.

Приятно прекарване на UFOport !
 

* Нови постове

Re: Въпрос към Тара ! от trixxx
[Днес в 11:32:00 pm]


Re: Въпрос към Тара ! от Тара
[Днес в 10:59:21 pm]


Re: Въпрос към Тара ! от mail_11
[Днес в 10:22:24 pm]


Re: Работа от KIARA
[Днес в 10:19:30 pm]


Re: Работа от Тара
[Днес в 10:18:34 pm]


Mobile View
SimplePortal 2.3.6 © 2008-2014, SimplePortal