Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Какво ме очаква за напред ?

Започната от Нели, Ноември 19, 2016, 12:07:56 PM

« назад - напред »

В.Стоянова

Цитат на: karamelka89 - Април 26, 2017, 09:30:37 AM
Здравей те
Искам да знам какво ме очаква за напред,ще си намеря ли работа по специалноста ,до какъв етап ще стигнат отношенията ми с човека до мен ще заживеем ли заедно и ще имаме ли деца ?
Миже би за кратко сте работили по прифесията си,но нещо сякаш Ви е спряло да продължите.Или сте имала шанс,който сте изпуснала?Все пак ще е трудно да намерите точно тази,работа към която се стремите...Ще имате пречки и трудности.
С любимия човек нещата не са точно такива,каквито трябва да бъдат.Имали сте разбирателство и много хубави моменти заедно,но вече не ми се струва същото...Труден период за двамата,но трудностите са,за да се преодоляват.И двамата трябва да полагате усилия за това,ако искате да продължите заедно!
Не отговарям на лични съобщения !

Lady_M

Здравейте,
случайно попаднах на този форум, търсейки специализирана информация. Искам да задам два въпроса, които ми създават притеснения.
Единият е свързан с работата ми. Работя на място, което в момента се реорганизира и предстоят още по-големи промени. Ще се отрази ли негативно върху мен това положение, предвид че се уволняват хора, или ще остана на тази работа?

Другият ми въпрос се отнася до здравето ми и по-специално до тревожността, която нося от много дълго време и не успявам да потуша.
Прочетох по-горе за молфарския заговор и това, че може да помогне.

Благодаря!

Nom

Според мен имаш шанс lady_M до края на ноември месец да си на ново работно място, съвсем различно. Няма да те уволнят, ще ти предложат да останеш,но ти сама ще напуснеш.
Не отговарям на лични съобщения!

Lady_M

Благодаря ти,  Dados! Засега нямам идея за друга работа, но нещата понякога се случват изненадващо. Може да се появи нещо по-добро.

Lady_M

А по втори въпрос, може ли да ми кажете нещо?

Nom

Тревожис се за работата именно. От там идва всичко, притеснена и напрегната сте и от там това влошава цялостното Ви състояние.
Не отговарям на лични съобщения!

Lady_M

Да наистина, доста съм се напрегнала. Сега съм по-спокойна, но имаше момент, в който усещах, че напрежението  огромно.
Благодаря отново!

KIARA

Виждате ли при мен възможност да напусна държавата до края на годината? Какво да предприема, за да намеря нова работа извън страната? Работата ми е особена и наистина освен в София тук няма къде другаде да я работя , а аз харесвам това, което правя.