Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Сънувах човек,с който неотдавна имах отношения

Започната от В.Стоянова, Юни 21, 2017, 07:31:43 PM

« назад - напред »

В.Стоянова

Снощи сънувах един мъж,с който от месеци вече нямаме лични взаимоотношения,а само служебни.Често съм го сънувала,и винаги е имало разстояние между нас в сънищата.Той мълчи и стои на разстояние,но тази нощ беше различно.Сънувах,че бях на работа и той дойде.Още от вратата ме прегърна и започнахме страстно да се целуваме.Каза ми,че никога повече няма да допусне да ме нарани и от тук нататък всичко ще се промени.Каза ми,че няма да ме оставя сама и ще бъде до мен.Аз много се учудих и не вярвах,че ми казва тези неща.Попитах го дали винаги ще ме целува,когато идва при мен.Отговори ми,че не винаги...Зависи от момента, дали ще е подходящ , и от настроението,но да зная,че той има чувства към мен и това няма да се промени...
Какво е вашето тълкуване?
Не отговарям на лични съобщения !

Nom

Сънят ти показва,че с този човек ще подновите вероятно в един момент от бъдещето своите взаимоотношения. Може би ще имате комуникация макар и от разстояние, но си мисля че ще той ще се появи и ще те потърси. Този човек е със сериозни намерения към теб самата.
Не отговарям на лични съобщения!

В.Стоянова

И аз мисля,че един ден той ще ме потърси.Може би сега вече се замисля над това,или търси подходящ момент.Не съм очаквала да го сънувам точно в такъв сън,в който говори за чувствата си.Защото наяве не е ставало въпрос за това и е много загадъчен...
Не отговарям на лични съобщения !

Десислава_30

Здравейте! Сънувала съм този сън 2 или 3 пъти.Едно и също.В него участва последният човек с когото имах отношения-мъж по-голям от мен.Началото между нас започна като в приказка.Изведнъж стана несериозен и  ме отблъсна лека-полека с некоректно поведение и нещата приключиха.Сега той си има приятелка по-малка от него.Сънувам го как ми се извинява и се разкайва че се е държал така,но винаги около него виждах и нея,така 2,3 пъти.Даже последният път отново се разкайваше пред мен,а после подари цветя на приятелката си и я целуна по ръката,не помня точно кое от двете беше.Възможно ли е този човек реално да съжалява за държанието си към мен? Наскоро ми казахте,че стара болка ще ми се яви като пречка в бъдещи любовни отношения,възможно ли е да е той  и пак да ме потърси?

Nom

Възможно е и ми се струва че това ще се случи. Тук има раздвоение, между Вас и друга жена, което е значението на числото 2, а числото 3 е триеиднство - тоест триъгълник - аз, той и другата жена. Тази жена е пречка за бъдещи отношения той със Вас.
Не отговарям на лични съобщения!

Десислава_30

Да,благодаря!Когато разбрах,че има друго момиче се отдръпнах от него и нещата приключиха.Той вече е направил своя избор,ако искаше щеше да бъде с мен.Изживявах го,защото толкова време,едно говореше,а друго правеше.Ако случайно ме потърси ще бъде отблъснат.Това не е човек на който може да  се разчита и който си държи на думата.Но все пак виждате ли да се чувства виновен за постъпките си спрямо мен.Аз го търпях прекалено дълго време.Мисля,че ме очаква нещо много по-добро за в бъдеще.

В.Стоянова

Наистина вашият сън е много общ с моя,както и ситуацията,в която се намирате в момента.Има промяна от негова страна определено .. Дори вчера ми каза нещо,което не съм очаквала да каже,но колкото и да се опитва да бъде интересен и да търси контакт с мен,аз съм го прежалила отдавна и не искам вече да имам нищо общо с него.Определено си мисля,че и мъжът от Вашия сън съжалява и най-вероятно му се иска отново да се сближи с Вас,но той не е Вашият човек.Нищо не би излекувало раните,които са нанесени,колкото и някой да се старае да ги заличи и излекува.Гледайте напред и не се обръщайте назад към този мъж,той не е Вашият път...
Не отговарям на лични съобщения !

Десислава_30

Благодаря ви В.Стоянова! Включих се във вашата тема,точно защото е  подобна на моята.Аз съм на същото мнение и смятам че ако един човек иска да е с някого,то ще направи всичко възможно.Такива хора,които са ни наранявали нямат място в бъдещето.В началото ми беше трудно да го приема,мислех,че е временно,търсех вина в себе си,но по-нататък свикнах и си казах:Защо да се тормозя за някой,който не се интересува от мен и безпричинно ме наранява с държанието си? Все едно камък ми падна от сърцето,чувствах се по-спокойна.Всеки човек трябва да има себеуважение,надявам се,че скоро ще се появи точният мъж.

В.Стоянова

И аз търсех вина в себе си,и най-вече,защото той изведнъж,без никакви обяснения,реши да прекрати всякакви контакти с мен.Когато се засичахме,не смееше да ме погледне.Мълчеше и нищо не казваше дори.В сънищата ми тогава винаги е мълчал и странял от мен,а аз търсех близост.Отказах се да търся близост с този човек в реалността.Уморих се да го "преследвам" ,както духом,така и тялом..В един момент обаче,след известно време той започна да търси близост.Не само в реалността,а и в сънищата.Дори този сън е като "капак" на всичко,защото ни най-малко съм очаквала да ми говори по този начин,и дори да ми казва,че винаги ще ме обича.И в реалността сега този човек не спира да търси контакт с мен,но аз изобщо не намирам смисъл в това,защото вече разбрах що за човек е.Не искам близо до себе си хора,които не знаят какво искат и дори не мислят,преди да предприемат решения.Хора,които не са наясно със себе си и мълчат,без дори да изяснят причината за мълчанието си.
Не отговарям на лични съобщения !

Десислава_30

 И при мен са горе-долу така нещата.Не контактувам с този мъж,повече от година.Преди съм го сънувала,но не ми говореше и беше отдалечен от мен.Изведнъж от нищото започвам да го сънувам няколко пъти ,как едва ли не със сълзи на очи и миловиден поглед ми се извинява.Възможно е да ме потърси някои ден...но няма да има никакъв смисъл.Направих грешка втори път с такъв тип човек,мислех,че ще е различно.Поучила съм се от тях достатъчно,за да не я потретям.При мен проблема беше,че бях от дълго време сама.Аз нямам ясновидски способности,но съм на мнение,че лошото си тръгва от нас,за да ни научи на някакъв урок или да дойде по-доброто.Успех ви желая В.Стоянова!