Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Имаме ли бъдеще с приятеля ми?

Започната от Amallia, Юли 16, 2017, 10:45:43 PM

« назад - напред »

Amallia

Здравейте,

Започнах връзка с момче на 23.11.2016. Заедно работихме в една фирма, но в различни отдели - интересното е, че сме от един квартал, работим във въпросната фирма от 2015, а се срещнахме чак след около година. Още, когато се видяхме за първи път усетих у него много силен магнетизъм към мен - споделяхме зрителен контакт известно време преди да се запознаем. Всичко между нас започна да се случва от края на Октомври 2016 и ми каза, че наскоро се е разделил с приятелката си, с която са били заедно 5 години. Според него всичко между тях е приключило, понеже тя не го е приемала такъв какъвто е. Всичко между нас вървеше чудесно, но от известно време е доста дръпнат (от февруари). Гледам да подходя с разбиране и да не го притискам, но се притеснявам, че той не иска да се впусне в сериозна връзка(поне не толкова скоро). Много се тормозя дали търпението и разбирането ми си заслужават. Искам да Ви попитам дали нашата връзка има бъдеще и дали той има чувства към мен. Аз към него имам сериозни чувства и искам да му дам цялата си подкрепа и любов, но не съм сигурна, че той иска да ги получи. Благодаря Ви предварително!

Nom

Той иска да получи и твоята любов и чувства, но не иска да бърза. Дръпнат е не заради Вас, малко е странен като характер, но за сега иска само авантюра,  той не бърза да покаже чувствата си - знае че имате чувства и не веднъж ги е усещал. Но той не бърза,  недейте и Вие да бързате, правилно подхождате с търпение, той прави същото.
Не отговарям на лични съобщения!

Amallia

Здравейте,

Много Ви благодаря за бързия отговор. Да разбирам ли, че заедно с него можем да намерим това, което търсим и да имаме хубаво и стабилно бъдеще заедно?

Nom

Всеки си задава този въпрос - здраво и стабилно бъдеще, любов, щастие, хармония -всеки рано или късно ги получава. Вие се стремите към това, и ще го получите,  бавно и с търпение.
Не отговарям на лични съобщения!

Amallia

Много Ви благодаря, че ми вдъхнахте надежда - това, от което имах нужда! Благодаря Ви от сърце!

Amallia

Здравейте,

Бих искала да Ви попитам дали виждате развитие на връзката, в която съм сега - в каква посока се очаква да се развие и кога ще бъде. Не спирам да се тормозя и мисля, и най-вероятно в даден момент ще реша да затворя тази страница от живота си, а се притеснявам да не сбъркам.. доста съм импулсивна понякога и това често ми изиграва лоша шега.

Amallia

Маг Дадос дали мога да Ви помоля да ми гледате на карти и да ми кажете дали виждате подобрение на отношенията ни в близко бъдеще? Благодаря Ви предварително!

Nom

Бъдете внимателна в действията и постъпките си. Понякога и една думичка наранява човек до  толкова,че да  не ви потърси и говори с дни. Той самият е дръпнат по характер, ви сте търпелива и продължавайте.  Подобрения на отношенията ще има но вие трябва да сте внимателна, този човек има доста труден характер.
Не отговарям на лични съобщения!

Amallia

Благодаря Ви за съвета, със сигурност ще се вслушам в него. Само се надявам чувствата да са взаимни, иначе смисъл няма. Попитах Ви отново за нашите отношения, понеже започнах да се чудя дали, ако това между нас е истинско, наистина ще се случва толкова бавно или просто аз мъча нещата и се вглъбявам в несъществуващи такива.

Amallia

Здравейте,

Съжалявам, че продължавам да мъча и човъркам тази тема, но аз винаги следвам повече разума, отколкото сърцето и заради това постоянно се тормозя. Тези дни, ако успеем да се видим с моето момче, ще поискам от него да си поговорим за нашите отношения, кой как ги вижда, какво очаква и какви са моите чувства към него. Ще му кажа, че ако му трябва време, ще го чакам и ще съм търпелива, но имам чувството, че има и нещо друго, заради което е така дръпнат.. затова мисля, че един такъв разговор е най-добрият вариант. Дали можете да ми кажете дали ще получа искрен отговор от него и дали така ще успеем да изясним нашата връзка. Питам ви, защото ако реши, че иска да ми спести нещо и нещата се преобърнат надолу, най-вероятно ще затворя тази страница от живота си и никога няма да се върна към нея (често ми се е случвало мъжете да се сетят доста късно за чувствата си към мен, когато вече е прекалено късно). Ще съм ви благодарна, ако ми гледате и ми кажете как виждате да се развият нещата. :)

Amallia

Нещо не ми се получиха нещата-отново е зает и не намира време за мен. Много съм объркана и постоянно се тревожа... чудя се дали изобщо да продължавам да бъда търпелива и разбираща към него (това нетърпение и тревожност си го държа само в мен). Ще ми кажете ли дали виждате нещата да потръгнат скоро, дали има изобщо чувства или просто да се откажа и да търся щастието си при друг, ако изобщо успея - понеже никога не успявам. Благодаря Ви и съжалявам, че тъпча само тази тема!

Amallia

Здравейте, Маг Алекс. Допитвам се до Вас отново за моите отношения с "Д". Знам, че ми казахте, че трябва да съм търпелива и че приятеля ми не иска да бърза, но ние се виждаме наистина много рядко напоследък. Чудя се дали не съм го отблъснала с нещо или това, че още не съм му признала чувствата си, го кара да създава стени между нас. Много съм объркана.. в него намирам много от нещата, които търся от човека, с когото да искам съжителство, гледам да съм позитивна и се поставям на негово място, но се притеснявам да не би да се заблуждавам за него и нашето бъдеще. Страхувам се да му призная чувствата си и може би заради това му се струвам студена и може би безчувствена? Възможно ли е нашата връзка да прерасне в нещо толкова сериозно като да живеем заедно и как да постъпя, за да се сближим повече с него?

Amallia

Ще ми дадете ли поне причина поради липсата на отговор?

Nom

Не винаги отговарям самата аз съм в труден момент, виждате го рядко, защото има ангажименти и проблеми, но не Ви е забравил и се сеща за Вас, но не еготов наистина за сериозни отоншения. Той също ще си признае чувствата рано или късно, виждам и усещам това. Той ще прецени кога.
Не отговарям на лични съобщения!

Amallia

Благодаря Ви, Маг Алекс. Притесних се дали не прекалявам като тъпча на една тема. Виждам, че и Вие сте в затруднено положение и вярвам, че всичко ще се нареди-винаги се случва, но просто си чака подходящия момент. Желая Ви успех от цялото си сърце и се надявам да изпълните това съкровено за Вас желание и да намерите най-мечтаната работа, която да Ви донесе само радост и позитивни емоции. :)