Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Да се прибера ли ?

Започната от Nicol, Юли 17, 2017, 09:25:16 AM

« назад - напред »

Nicol

От 6години съм омъжена и имаме 2 деца. Живееме в чужбина, но аз не издържам тук. Чувствам се като хваната в капан. На всичкото отгоре с мъжа ми не се разбираме ..  решила съм след 1 мисец да се прибера при хората на което рамо мога да се облегна .. много трудно решение е за мен и незнам какво да правя. Заслужава ли си да събера смелост и ще се оправя ли за в бъдеще сама...

Nom

На  непознато място сте, и Ви липсват много неща, близки хора, приятели, неща който ги няма там. Посетете близките си,  вижте се със стари приятели, разнообразете, това ще Ви помогне, със мъжа Ви ще ес разберете и той ще Виразбере. Това няма да е постоянно прибиране, просто имате нужда от смяна. мъжа ви държи на децата и не иска да се разделя с тях обаче. Вие не харесвате мястото, дори и че сте отдавна там, нямате разбиране. Мъжа Ви е зает с работа, а Вие сте самотна, решение е да се приберете в родината.
Не отговарям на лични съобщения!

Nicol

Чистно казано се съмнявам да се разберем с мъжа ми, защото гова продължава с години .. не е от вчера или днес и нямя изгледи за промяня .. просто не си пасваме. Колкото до България .. това го обмислям от доста дълго време ..

Nom

Решението е ваше, не сте заложник в крайна сметка, самата аз усещам че в родината ви чака и друг човек, който не е безразличен към Вас, усещам че трябва да се приберете, защото тук ще се случи нещо което Вие искате. Тук има ново ночало за вас, и децата ви.
Не отговарям на лични съобщения!