Промяна новините на форума:



Ако желаете да подкрепите нашата работа, можете да направите дарение. Ще бъдем благодарни за всяка помощ, която можете да направите за да съществува сайта. https://boosty.to/ufoport/donate

Main Menu

Ще срещна ли подходящ човек за сериозна връзка?

Започната от vesela peperuda, Юли 23, 2017, 12:04:39 AM

« назад - напред »

Nom

Възможно е поне за кафе да се обади, има още симпатии у него. Има някакво желание за среща поне за кафе.
Не отговарям на лични съобщения!

vesela peperuda

Благодаря Алекс, но той не иска да пие кафе с мен. Тези етапи вече сме ги минавали. Аз просто се самонавивам с тези кафета и разходки, защото искам да го видя.Още при регистрацията ми тук В.Стоянова ми беше казала, че според нейните карти тази връзка е непостижима и  да не се впускам в поредната авантюра с този човек, защото ще бъда наранена още повече. Е направих го и така стана, а и аз самата си го знаех. Лошото е, че аз и преди това си бях наранена и проблема е с по-дълбоки корени.

vesela peperuda

Здравите,
Отдавна не съм влизала тук. Напоследък не ми върви в нищо. Каква е причината според вас? Не мога още да забравя този мъж, за който бях писала в темата. Вероятно не е е нормално, не знам. Tочно преди месец го видях в магазина случайно и се държах, като пубертет. Поздрави ни (бях с детето), а аз казах здравей и продължих без да спирам. Резултата блокира ме от всякъде. Доколкото разбрах от обща позната е имал няколко месечна връзка лятото. Tова го разбрах малко преди семинара ми за удължение на срока ми за докторантурата и съответно не се представих добре, въпреки че ми я удължиха с една година, но шефа ми е бесен. Отделно имам проблеми с бащата на дъщеря ми и родителите му. Пие в присъствието на детето и съответно то е в опасност. Tова се случва в режима му и съответно аз съм безсилна да направя каквото и да е било. Отделно баща му ми се обажда да ми каже , че детето е в опасност и са решили с майка му да взимат детето в режим много по голям от съда в противен случай не носели отговорност и детето няма да има баба и дядо, Това са същите тези хора, който  налагаха психически тормоз върху мен преди 4-5 години и провалиха брака ми. Не издържам вече! Енергията ми се изчерпва. Въпроса ми е ще изляза ли от това блато? Ще запазя ли работата си и ще се появи ли някога подходящ човек с който да имам нормална връзка?

KIARA

Ти сериозно ли разчиташ на прогнозите тук за такива сериозни ситуации?

Nom

Vesela pepеruda това са провокаци и и тормоз, трябва много да внивааш от тук нататък, работата ти е застрашена - подложена си на натиск от страна на човек, който иска детето ти като заложник, само и само за да е с теб. Бъди внимателна, има хора,който искат да ти навредят, имаш шанс в работата, но трбява да се докажеш до края на годината. Детето ти не е в сигурни ръце, с този човек, детето ти трябва да е  при теб не при тези хора. Мисля че ще има намесата, на други хора, твои блзки, но трябва да направиш всичко, за да вземеш детето при себе си да си далече от този човек. Той те преследва отново и отново заради детето. Ще излезеш до края на годината с помощта на други хора.
Не отговарям на лични съобщения!

vesela peperuda

Dados, аз с този тормоз си живея години наред, но проблема с алкохола на бившия ми мъж ескалира и това се отразява на детето. Бившия ми мъж не иска детето, като заложник просто иска да го вижда детето, но не се контролира с алкохола. Отделно бившите ми свекъри искат детето и налагат натиск, защото не успяват да се разберат със сина си, разбвали са всъщност неговия проблем и се опитват да манипулират мен и детето. Иначе детето живее с мен, но има режим, който трябва да спазвам. Говорила съм с адвокати, социални  и т.н, но единственото, което мога да направя е да опитам чрез съд да докажа, че бащата има такъв проблем и евентуално да намалят режима, но това ще провокита майка му да заведе дело за режим на бабата и дядото. затова се опитвам доколкото мога да не ги предизвиквам, но напоследък нещата ескалират и ми се отразява.
Относно работата и аз сама съм си виновна, защото чувствата ми към онзи мъж за който писах в темата все още не са изчезнали и най-много ми тежи, че аз самата провалих нещата там с опитите си да се видим, да поговорим и да останем приятели. Това го отдалечи изцяло от мен. Поне знам, че аз не мога да бъда само приятел с този човек, защото имам чувсва към него на които той не може да отговори. Затова мисля , че най-добре е да съм далеч от него и да се съсредоточа върху работата. Все пак не искам да бъда сама и самотата ми тежи. Обаче не мога да разбера, защо човек като него с добра професия, интелигентен и добър по характер (поне според мен, в това не съм сигурна) от 2 -3 години търсещ жена за сериозна връзка не успява да намери подходяща? Видях го се едно момиче на снимка, изглеждаха много щастливи и под снимката имаше подобен коментар на английски, но но 2 месеца след това са се разделили и снимката беше махната.  Мисля, че не е моя работа, но защо и той не успява да задържи жена? Възможно ли е и аз да го идеализирам? Определено е консервативен човек с по -властен характер, но на мен това лично не ми прави впечатление.